Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 24, 09:19)
mano irgi ant palsngės gyvena, tik nufotografuoti , kad galečiau nuėmiau, o praeitais metais aš jį buvau apkarpiusi labai, ta prasmew viršūnes nupjausčiusi

user posted image

jau buvo idetas
ir šiemet apkarpiau, bet ne daug, nes nebebuvo toks išsikerojes i visas puses
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 25 gegužės 2009 - 11:27
upsikaz o man graziai nuotraukoj tavo medelis atrodo wub.gif Ir tie akmenukai labai pagrazina vaizda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2009 05 25, 11:39)
upsikaz o man graziai nuotraukoj tavo medelis atrodo  wub.gif Ir tie akmenukai labai pagrazina vaizda  ax.gif

čia matyt tik optinė apgaulė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 05 25, 12:26)
jau buvo idetas
ir šiemet apkarpiau, bet ne daug, nes nebebuvo toks išsikerojes i visas puses

o ties kuria vieta jį reikia karpyti? pvz kiek lapukų nukerpat nuo šakelės? nes reikia man saviškį padailinti, nes kiek išstypęs jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 05 27, 15:28)
o ties kuria vieta jį reikia karpyti? pvz kiek lapukų nukerpat nuo šakelės? nes reikia man saviškį padailinti, nes kiek išstypęs jis pas mane  biggrin.gif

zinokit as pjausciau taip kaip man graziau atrodytu, negalek kirpt, nes labai gražiai išsišakos, ir viskas ok bus
Atsakyti
rodaus savo laimės medį, bet man jo šakojimasis labai nepatinka schmoll.gif
ir kartu bijau apgenėt, kad dar labiau nesugadinčiau dry.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 29, 12:18)
rodaus savo laimės medį, bet man jo šakojimasis labai nepatinka  schmoll.gif
user posted image

mano nuomone reiktu ta atsikisusia saka pasalinti, nera vaizdo, reik isgauti apvalios formos medeli tada liuc vaizdelis thumbup.gif mano dar mazas bet as ji genu bandysiu padaryti grazuoli smile.gif po kokiu 5 metu jau bus visas medis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 29, 12:18)
rodaus savo laimės medį, bet man jo šakojimasis labai nepatinka  schmoll.gif
user posted image

PAGENĖK, TIKRAI BOLGIAU NEBUS O BE TO JIS BUS VEŠLESNIS
Atsakyti
na mano po kol kas nupiepes...stipriai apgenetas, bet is jo dar bus medis thumbup.gif thumbup.gif jam apie 3-4 metai
user posted image
Papildyta:
siek tiek parisus as ji nes linksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 01, 13:56)
na mano po kol kas nupiepes...stipriai apgenetas, bet is jo dar bus medis thumbup.gif  thumbup.gif jam apie 3-4 metai
user posted image
Papildyta:

nesupyk, bet prastokai atrodo, jei jam ištikro 3-4 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2009 06 01, 15:20)
nesupyk, bet prastokai atrodo, jei jam ištikro 3-4 metai  4u.gif

ne nepykstu rolleyes.gif as jo visai nepriziurejau jis baisesnis buvo kol jo neapgenejau...db toks isstypes bet jau leidzia sakeles blush2.gif as noriu ji suformuoti vieno kamieno todel leidziu jam augti i virsu, bet virsunele jau nukirpau nes manau pakaks stypti,reik kad sakotusi smile.gif as ji gavau mazuteli labai todel jis toks mazas po tiek metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 01, 13:56)
na mano po kol kas nupiepes...stipriai apgenetas, bet is jo dar bus medis thumbup.gif  thumbup.gif jam apie 3-4 metai
user posted image
Papildyta:

nesupyk, atrodod, ka tik pasodintas
mano medeliui 4 metai, o parišusi laikiau, o dabar nereikia
Atsakyti