Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

blush2.gif sorry,cia mane sunus pamoke ideti nuotrauka.. ax.gif pioneer.gif dar tik mokausi.. blush2.gif
Atsakyti
Medelis gražus, bet jau foto doh.gif
Atsakyti
ritute-ogo koks milžinas thumbup.gif vien dulkes nuvalyt nuo tokio kiekio lapelių doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif blush2.gif l.atsiprasau,nemoku dar fotkiu ideti.. ax.gif va,mokausi,skaitau,bet.. wacko.gif jau smegenys uzkaito, doh.gif kai ismoksiu ,daugiau idesiu nuotrauku ax.gif sitam medeliui jau daug metuku.ruosiuosi persodinti.buvo galingesnis,bet daug saku apluzo,nes krito,svorio neatlaike verysad.gif kai persodinsiu,manau vel atsigaus.. rolleyes.gif ir dar juos 3 mazesnius turiu rolleyes.gif sorry uz kokybiska nuotrauka blush2.gif kur jus ismokote to meno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 21, 22:40)
ritute-ogo koks milžinas thumbup.gif vien  dulkes nuvalyt nuo tokio kiekio lapelių doh.gif

4u.gif o dulkiu as nuo jo nevalau,nupurskiu,-ir jos susigeria.. rolleyes.gif tik nuotraukoj be purskimo ax.gif
Atsakyti
O mano laimes medelis kazko lapelius pradejo mest mest... na dabar lyg jau naujus pradeda leist, bet siaubas kiek nukrito lapu blink.gif cia ale laime buvo tumpam nusigrezus biggrin.gif
Atsakyti
mano didysis medelis ypac lapus mete gruodi,sausi;dabar apstojo rolleyes.gif o mazyliai tai retai numeta koki lapuka rolleyes.gif l.atsigauna po purskimo
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 02 22, 19:31)
O mano laimes medelis kazko lapelius pradejo mest mest... na dabar lyg jau naujus pradeda leist, bet siaubas kiek nukrito lapu  blink.gif cia ale laime buvo tumpam nusigrezus biggrin.gif

As taip pat turiu toki medeli - ir taip pat gruodzio men buvo sumastes beveik visus lapus numest blink.gif Jau maniau, kad viskas - sakes...numirs mano medelis....Bet dabar kuo graziausiai atsigauna - numestu lapeliu vietose lb gausiai leidzia naujas virsuneles, lapeliu... thumbup.gif
Net grazu ziuret dabar cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 02 22, 19:19)
As taip pat turiu toki medeli - ir taip pat gruodzio men buvo sumastes beveik visus lapus numest  blink.gif  Jau maniau, kad viskas - sakes...numirs mano medelis....

Pas mane irgi panaši situacija buvo. Tai nustojau jį rupūžioką lieti.
Ir ką - baigėsi visi lapų mėtymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 11:26)
Pas mane irgi panaši situacija buvo. Tai nustojau jį rupūžioką lieti.
Ir ką - baigėsi visi lapų mėtymai  biggrin.gif

As taip pat panasiai padariau - pradejau laaabai retai laistyt ir dar "istremiau" i vesesne patalpa ax.gif
Atsakyti
Sveikos laimes medeliu augintojos,

As pries metus gavau viena medeli dovanu, lapeliai labai sparciai augo ir jau pasieke apie 15 cm ugi smile.gif dabar saltuoju metu laiku kazko sustojo ir visai nebeauga, numete viena lapeli, bet lyg kad blogo nieko nevyksta su juo ir pavasari tikiuosi jis vel bujos 4u.gif

Si pavasari persodinesiu visas savo geles ir norejau pasiteirauti ar toki nedideli augaleli irgi galima ir verta persodint (kadangi gavau isodinta neisivaizduoju kokios jo saknys ta del to turbut labiausiai baugu) ax.gif ? Jei taip gal yra kokiu specialiu persodinimo taisykliu? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif labai nelepus medelis rolleyes.gif ir prigis ,jei i zeme idesi; rolleyes.gif tik palaukti reikia wub.gif
Atsakyti