Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

perliet irgi nepatariu...gal sviesos mazai... g.gif nes mano kai pradeda keli lapukai byret tai dedu ant palange ar kur kitur kur saulute tiesiai i ji sviecia,nors dienos dali...veliau pasirodysim..o lieju labai retai.... rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau ir as pinigu medzio nuskinta sakele su 9 lapukais smile.gif Savaite gal laikiau vandenyje, kad saknis isleistu. Po to paskaiciau, kad reikia is karto i zeme sodinti, tai be saknu dar, ta sakele pasodinau smile.gif Kaip manot, per kiek laiko man ta sakele prades saknis leisti ir normaliai prigis ?
Atsakyti
o kaip del sakeliu nukirpimo? ar galiu nukirpti? ar nepadarysiu blogiau?
Atsakyti
Storalapis savo lapelius meta dažniausiai, kai jam trūksta saulės. maniškis žiemą bandė "nusirenkt"... tai aš jį ištrėmiau į vėsesnę patalpą, kur daug saulės, lb retai laisčiau. O dabar, kai gamta klesti, laistau dažniau (1k per sav), ir stovi gerai apšviestoje patalpoje, kur saulės šviesa išsisklaidžius po visą patalpą smile.gif
Ir dabar, kaip ir, "plikšėjimo" bėdos susitvarkė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 08 05, 15:17)
o kaip del sakeliu nukirpimo? ar galiu nukirpti? ar nepadarysiu blogiau?

zinok ten kur nukrito lapeliai gali dar ataukt,o jai nori formuot medeli tai gali rest... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 05, 19:50)
zinok ten kur nukrito lapeliai gali dar ataukt,o jai nori formuot medeli tai gali rest... rolleyes.gif

as noreciau formuot nes jis nei sioks nei toks, na tai bandysiu patrumpinti sakeles smile.gif
Atsakyti
Bandysiu reanimuoti savo viena medelį apgenėjau koliukų pridėjau pririšau su kaspinais gal sumedės dar blush2.gif
user posted image

O jei nepavyks reanimuoti šito medžio jam dabar kokie 3 metai, tai pasodinau atsarginį variantą ir bandysiu tvarkingai augint kaip medį ,user posted image (šitiems pora mėnesių)

nes prieš tai tiesiog nemokėjau teisinga jo formuot ir prižiūrėt ir auga jis pas mane kaip krūmas šakos svirti pradėjo lapai mažėt...
Tikiuos turėsiu ir aš svajonių medį kada nors su jūsų pagalba;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 08 rugpjūčio 2010 - 23:18
šiaip galvoju, kad labai norėčiau nemažai paauginto medžio ir kuriu planus kaip jį išviliot iš vienos bobutės kitam Lietuvos gale...Tiesa, anas labai gausiai žydi jau keli metai...

o sau iš UK parsivežiau kiek kitokį storalapį mažiuką - tokį kaip koralai, kai persodinsiu į naujus namus, parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 15, 14:33)
šiaip galvoju, kad labai norėčiau nemažai paauginto medžio ir kuriu planus kaip jį išviliot iš vienos bobutės kitam Lietuvos gale...Tiesa, anas labai gausiai žydi jau keli metai...

o sau iš UK parsivežiau kiek kitokį storalapį mažiuką - tokį kaip koralai, kai persodinsiu į naujus namus, parodysiu.

idomu bus pamatyt..
Atsakyti
O nebijot? Juk prietarai sako - laimę iš namų išvysite.....Neveltui šiandien klausiau, ar šakelę nusilaužė...man svetimos laimės nereik, ale norėčiau tokios pat dailios lėlytės mirksiukas.gif

taigis, ryt važiuosiu į turgų ieškot keramikės, pas kurią perku vazonus - susiderinau visus namuose stilingai, pasodinsiu ir žiūrėsim, ką turim - galbūt ir paformuosiu, gal ir pražydinimui pora fokusų padarysiu......duonos kepalą pakasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 16, 12:56)
Taip smile.gif  yess.gif  ok.gif

nebereiks bobulytės viliot ir kalnus aukso jai žadėt...ale įtariu, vis tiek norėsiu...

Labiausiai norisi žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 16, 20:20)
O nebijot? Juk prietarai sako - laimę iš namų išvysite.....Neveltui šiandien klausiau, ar šakelę nusilaužė...man svetimos laimės nereik,  ale norėčiau tokios pat dailios lėlytės mirksiukas.gif

Netikiu prietarais mirksiukas.gif
Atsakyti