Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Gali būti per šalta,per drėgna,per sausa,per daug trąšų...
Daugiau info apie juos rasi čia
Atsakyti
pas krito lapeliai kai buvo mazai šviesos, kol radau tinkama vietą
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad žiemą šis medelis gerai auga ir nemėto lapelių smile.gif
Atsakyti
maniškis net šakeles išleido ant pagrindinio stiebo,pačioje apačioje biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis, kuris įsigytas buvo kreivokas ir dėl to gerai išgenėtas irgi veša puikiausiai - iš kiekvienos nupjautos šakos po tris keturias naujas šakelės, labai sutankėjo, išsitiesino ir auga, lapų nemėto...reikia jiems šviesos.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 19, 23:41)
Maniškis, kuris įsigytas buvo kreivokas ir dėl to gerai išgenėtas irgi veša puikiausiai - iš kiekvienos nupjautos šakos po tris keturias naujas šakelės, labai sutankėjo, išsitiesino ir auga, lapų nemėto...reikia jiems šviesos.

Gal kada parodysite foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekaip nepavyksta įkelti nuotraukų, kuriose būtų galima pamatyti, kaip pražydo mano laimės medis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZEMUOGE 27: 28 gruodžio 2010 - 11:36
pabandykite ikelti per radikal.ru.. ten ismes nuorodas ir antra nuo virsaus nuoroda nukopijuokite ir iklijuokite cia kur rasote teksta, nezinau ar padejau, bet gal aiskiau bus, jei kas rasykit, labai jau noriu pamatyt ziedeli lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano storalaipis susiruošė žydėti bigsmile.gif Kažkas rašė, kad jie žydi tik kartą gyvenime - neteisybė schmoll.gif Maniškis jau trečią kartą sukrovė žiedus. Kaip ne keista, bet žydi žiemą, kai laikau vėsiai ir sausai.
Atsakyti
Kelios nuotraukėlės iš senesnių metų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva77 @ 2011 01 07, 11:37)
Kelios nuotraukėlės iš senesnių metų  ax.gif

Gražūs žiedai, niekad nebuvau mačius jo žydint bigsmile.gif

o aš norėjau pasiklaust, ant medelio atsirado tokie balti pūkeliai, galvoju nuo ko čia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva77 @ 2011 01 07, 11:37)
Kelios nuotraukėlės iš senesnių metų  ax.gif

Dieviškas, trapus, mažytis grožis wub.gif bigsmile.gif niekada nemačiau natūroje žydinčio laimės medelio, kiek buvo metų jūsiškiui, kai pražydo? g.gif
Atsakyti