Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(stebuklinga garbanele @ 2012 02 20, 01:48)
istirko netiketai jis nusviro man verysad.gif
tai nulauziau sveika sakele sumerkiau i vandeni lauksiu saknyciu, ar geriau ta sakele isodint i zeme,smeli? g.gif

Jie labai lengvai šaknijasi - nors aš visus augalus dauginu sodindama į žemę ir uždengdama stiklainiu rolleyes.gif
Atsakyti
aš taip pat kišau į žemę..tik nedengiau nes stiklainio neužteko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o štai ir mano laimės medelis- tikrai labai nelepus augalas, ir kuo toliau tuo labiau jį vertinu. Auginame jį kartu su mama nuo 1991m, genime. Kažkada žydėjo, bet ne taip jau įspūdingai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 02 22, 22:01)
Sveikos, o štai ir mano laimės medelis- tikrai labai nelepus augalas, ir kuo toliau tuo labiau jį vertinu. Auginame jį kartu su mama nuo 1991m, genime. Kažkada žydėjo, bet ne taip jau įspūdingai.

Gražuolis, o jei dar žydėjo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Persodinau pernykštę įšaknydintą storalapio šakelę. Darysiu ala bonsiuką darbe ant stalo pasidėti. Kol kas dar priremtas vielute, nes šaknys neįsitvirtinę.

http://img823.images...30403150748.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lolgimante @ 2013 04 03, 16:22)
Persodinau pernykštę įšaknydintą storalapio šakelę. Darysiu ala bonsiuką darbe ant stalo pasidėti. Kol kas dar priremtas vielute, nes šaknys neįsitvirtinę.

Bus gražus "bonsiukas" biggrin.gif
Atsakyti
O pinigų medis irgi priskaitomas kaip laimes medelis? biggrin.gif
Atsakyti
Iš kur pirkti laimes medeli ziurejau maximoje ir nebuvo nei norfoj net geliu parduotuvese ju nemaciau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 19, 21:40)
Iš kur pirkti laimes medeli ziurejau maximoje ir nebuvo nei norfoj net geliu parduotuvese ju nemaciau.  schmoll.gif

Senukuose ir Ermitaže tikrai yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 19, 20:40)
Iš kur pirkti laimes medeli ziurejau maximoje ir nebuvo nei norfoj net geliu parduotuvese ju nemaciau.  schmoll.gif

,,Ermitaže" pastoviai jų atveža. Būna ir nedidelių po 1-3 susodintų ir didžiulių medžių.
Įdedu dažniausiai pasitaikančių nuotraukas:

Tradicinis, kurio visada yra
user posted image]My Webpage[/URL]

Prieš savaitę dar buvo

Ir dažnai pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 19, 20:40)

Jei Vilniuje, galiu šakelę už dyką duoti.
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 19, 21:40)

jei kaune, galiu net 3 rusiu padovanot,-tradicinio ir paskutinio is praeito posto tik po maza jau isaknydinta sakele, o priespaskutinio tai ir nedideli keliu sakeliu neseniai isaknydinta vazoneli 4u.gif
Atsakyti