Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ir zodiako ženklai

na o mano sunelis tai irgi tikras skorpionas, labai aktyvus ir jau paneles kadrina g.gif kas bus toliau..turi visko savyje po truputi..kas atitinka skorpiona smile.gif
Atsakyti
mano mergyti irgi skorpione, grinas doh.gif , jei as ja bariu ir sakau kad taip negalima daryt ar negrazu, tai ji isklausys viska o po to prieis ir pasakys as su tavim nedraugauju, tipo dabar as gera o tu mamyte prasyk atleidymo biggrin.gif , gali igelti kai to nesitiki bash.gif , bet siaip labai miela mergaite, savo jausmus atvirai rodo jei kas patinka labai, MB draugas karta atejo i sviecius labai patiko jai, nes su ja linksmai zaide wub.gif , labai bendraujanti,
Karta laukia vaiksciuojom su ja priejo kaiminas ir pasake, einam su mani i parduotuve, o jinai drasiai uzsikibo jam uz ranka ir nuejo, as apakus buvau blink.gif kaimyna ji tik pora sikiu macius buvo.(jei gal buvo 2 metukai tada) Nemegsta buti vienoj vietoj, reikia kur nors eit, vaziuot. Megsta buti demesio centra smile.gif
Atsakyti
O kas nors iš mamyčių bandėt tikslų asmeninį horoskopą užsisakyti savo vaikiukams?
manau tai turėtų būti daug tiksliau...
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2008 04 08, 18:30)
O kas nors iš mamyčių bandėt tikslų asmeninį horoskopą užsisakyti savo vaikiukams?
manau tai turėtų būti daug tiksliau...

Butu idomu rolleyes.gif Kazkur yra tokia tema, kur sudarineja asmeninius horoskopus. Tik nepamenu kur blink.gif
Atsakyti
mano vaikas LIŪTAS doh.gif nors turėjo būti mergelė smile.gif tai turi ir liūtiškumo ir mergelės bruožų smile.gif

labai tvarkingas,viskas turi būti savo vietose ir ne kitaip. jei ne taip batus pastatau koridoriui,gaunu velnių-kaip čia pastatei,išmėtei doh.gif lotuliukas.gif charakteris-tikro liūto-užsispyręs,valdingas,nors kartais pavirsta kačiuku-meilutis ir gerutis thumbup.gif atsakingas,visad atsiklausia prieš ką nors darydamas...

na aš čia prigyriau vaikiną,niu bet toks jis pas mane wub.gif kas pažysta-stebisi,kad geras vaikas,bet aš visad atsakau-dar nematėt Liūto,bet geriau nepatariu pamatyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunus jautukas,meilus kai ko nori,bet labai uzsispyres ir isdykes,net pavargsti,nes jo yra visur hihihi.gif
Atsakyti
O as netikiu tais horoskopais, mazoj mano zuvyte bet neizvelgiu dar kol kas nieko panasaus, o didzioji saulys o uzsispyrusi kaip avinas ir daro viska atbulai kaip vezys, taip kad manau ka nori ta matai tame savo vaikelyje, o siaip tai visi jie uzsispyre kazkiek ir nori daug ka priesingai daryt nei mama sako ir dviveidziais moka but kai to reikia.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 04 10, 14:05)
O as netikiu tais horoskopais, mazoj mano zuvyte bet neizvelgiu dar kol kas nieko panasaus, o didzioji saulys o uzsispyrusi kaip avinas ir daro viska atbulai kaip vezys, taip kad manau ka nori ta matai tame savo vaikelyje, o siaip tai visi jie uzsispyre kazkiek ir nori daug ka priesingai daryt nei mama sako ir dviveidziais moka but kai to reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2008 04 07, 13:59)
na o mano sunelis tai irgi tikras skorpionas, labai aktyvus ir jau paneles kadrina g.gif kas bus toliau..turi visko savyje po truputi..kas atitinka skorpiona  smile.gif

QUOTE(Viltis @ 2008 04 08, 16:22)
mano mergyti irgi skorpione, grinas  doh.gif , jei as ja bariu ir sakau kad taip negalima daryt ar negrazu, tai ji isklausys viska o po to prieis ir pasakys as su tavim nedraugauju, tipo dabar as gera o tu mamyte prasyk atleidymo  biggrin.gif , gali igelti kai to nesitiki  bash.gif , bet siaip labai miela mergaite, savo jausmus atvirai rodo jei kas patinka labai, MB draugas karta atejo i sviecius labai patiko jai, nes su ja linksmai zaide  wub.gif , labai bendraujanti,
Karta laukia vaiksciuojom su ja priejo kaiminas ir pasake, einam su mani i parduotuve, o jinai drasiai uzsikibo jam uz ranka ir nuejo, as apakus buvau  blink.gif kaimyna ji tik pora sikiu macius buvo.(jei gal buvo 2 metukai tada) Nemegsta buti vienoj vietoj, reikia kur nors eit, vaziuot. Megsta buti demesio centra  smile.gif

Pas mane taip pat skorpionas, tai gerumas, pozityvumas nesvietiskas doh.gif Parduotuvej visad uzkadrins pardavejas, sveciuose visi bus apdovanoti demesiu, visad dalinasi, svetimu nebijo, pasitiki. Tavrkytis patinka, mokytis patinka.. bet kartais jei be nuotaikos, tai patinka abiems piktiems pabut, o veliau apsikabinus pasedet wub.gif Zodziu, unikumas, o ne vaikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš auginu ožiaragę. wub.gif Užsipyrusi, raguota, pedantiška.
Ožių tai daugiausiai už viską. unsure.gif
Atsakyti
Mano dukrytė tai Dvynys ir dar Ožkos metais.
Tai tikra ožkutė ax.gif . Bet taip tai labai jautri, labai viską "imanti į širdutę" . Tvarkytis tvarkosi tik tada kaip jei užeina noras, o taip tai nė pirštuko nepajudins jeigu nenori. Labai turi didelę fantaziją. Jau prisekti pasakų ir nebūtų dalykų tai sugeba kaip reta. Svetimų žmonių nelabai prisileidžia, o jei kalbina tai kalba tik rimtai ir mažai. O taip tai labai gera mergaitė.

Na, o sūnelis mergelė, bet jis dar 6 mėn, tai nelabai dar turi to charakterio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2008 04 10, 19:01)
Aš auginu ožiaragę.  wub.gif Užsipyrusi, raguota, pedantiška.
Ožių tai daugiausiai už viską.  unsure.gif

O maniske Oziarage ir dar Ozka.. manau, daugiau nieko pasakot ir nebereikia doh.gif
Atsakyti