Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:09)
Palaukit... aš supratau taip  - žema yra važinėti visuomeniniu transportu. Koks skirtumas ar tu paimi talonėlį iš išlipančio ar turi kišenėje šimtą tūkstančių smulkioms išlaidoms. Žema ir viskas.
Na turiu aš mašiną. Bet man patogiau yra važiuoti visuomeniniu transportu. Pasirodo - žeminuosi... Kaip gerai, kad aš niekada nesupratau ir iki šiol nesuprantu kas yra tas "žeminimasis". Nusispjaut - ruošiuosi paspirtuką pirkti ir į darbą važinėtis. Čia jau tikriausiai bus toks žeminimasis, kad žemiau nebebūna...

Medini, o kodel nesciosios vyras negali i darba vaziuoti visuomeniniu transportu, o masina atiduoti (duoti naudotis) zmonai ir jo vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 26, 10:19)
Betgi sakėt, kad golfą... pirmą... unsure.gif Ar šitą atostogom? smile.gif

Neapsisprendžiu... labai žemintis (Golfas) ar tik truputi - paspirtukas.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 10:22)
Medini, o kodel nesciosios vyras negali i darba vaziuoti visuomeniniu transportu, o masina atiduoti (duoti naudotis) zmonai ir jo vaikams?

Ką aš žinau? Tai jo ir klauskit... Gal darbas toli ir visuomeninis tranpsortas ten nevažiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:34)
Ką aš žinau? Tai jo ir klauskit... Gal darbas toli ir visuomeninis tranpsortas ten nevažiuoja?

Paprasciausia atsakymas - kodel as privalau vaziuoti visuomeniniu transportu, jei gali ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 26 kovo 2008 - 10:36
QUOTE(laureta @ 2008 03 26, 10:35)
Paprasciausia atsakymas - kodel as privalau vaziuoti visuomeniniu transportu, jei gali ji.

O koks reikalas yra šlaistytis nėščiajai su vaiku? Kai reikės - tegu vyras paveža. Kiek supratau pinigų yra, tai saugiausia - taksi.
Ir šiaip, vairuoti neščiosioms automobilį - nesaugu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:38)
O koks reikalas yra šlaistytis nėščiajai su vaiku? Kai reikės - tegu vyras paveža. Kiek supratau pinigų yra, tai saugiausia - taksi.

akmens amzius.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:34)
Neapsisprendžiu... labai žemintis (Golfas) ar tik truputi - paspirtukas.

Aš jamčiau Golfą mastau.gif Bet jeigu tas golfas dar ir baltas unsure.gif tai jau nežinau... žemiau jau nebebėra kur tada g.gif Nu bet yra ir pliusas, nuo to momento jau tik aukštyn kelias lieka biggrin.gif Žiemą su paspirtuku ne kas turėtų būti unsure.gif

Bet čia tik mano nuomonė biggrin.gif 4u.gif hihihi.gif

O kad prie diskusijos temos (nebežinau kokia ji, bet bent prie paskutinių kelių postų kad prisitaikyti), jei galima paklausti - o žmona Jūsų mašiną turi? Bo jei ne, tai Golfą atiduot jai turėsit unsure.gif Tada gal paspirtukas geriau g.gif (mažu to neims)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 26 kovo 2008 - 10:45
Matot... kiekvienas mes matome gyvenimą iš savo varpinės.
Žmogui, kuris gyvena miestelyje, turinčiame 1000 gyventojų, pasakykite, kad jūs važiuojate tris kartus per dieną su mašina į parduotuvę - jis pasakys, kad jūs idiotė. Vilniuje - gal tai būtinybė...
Aš džiaugiuosi gyvenantis Klaipėdoje, mieste, kuris savyje apima ir didmiestį, ir kurortą ir jaukaus miestelio atmosferą... Šalia mano namų yra du dideli prekybos centrai (5-15 minučių pėsčiomis). Parkelis (5 minutės pesčiomis). Tiesą sakant nebežinau kur dabar vaikus gydo, bet prieš kelis metus vaikų poliklinika buvo už 5-7 minučių pėsčiomis. Medinuko mokykla - 10 minučių pėsčiomis.
Vasarą prie jūros - visuomeniniu transportu daug patogiau nei mašina.

Ir pasakysiu paprastai - aš ilgiuosi tų laikų, kai mažai kas turėjo mašinas. Gyvenimas buvo įdomesnis...
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 03 26, 10:44)
o žmona Jūsų mašiną turi?

Taip. Ji nusipirko naują - iš salono.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 10:29)
juokingai skamba: aš jau seniai būčiau pasikalbėjusi su vyru ir padėjusi visus tašelius ant „i“.... Visada yra lengviausia sakyti: vat as tai daryciau taip ir taip, o dazniausiai darbai nuo zodziu oi kaip skiriasi... Nu pasneketumet jus, nu sudetumete taskeliu, nu ir ka? Galiu pasakyti - vazinetumet ir toliau troleibusu...!

Na zuikeli, nereikia pagal save matuoti visus. Tu ne etalonas nors ir raumeningas.

Jei rimtai. Pati nesėdžiu vyro piniginėje, maža to, jau rašiau (tau pakartosiu) finansuoju, kaip akcininkas, vyro projektus, mat aš kol kas daugiau uždirbu, bet juk ne tame esmė. Tikiu jo vizija ateis laikas, kai jo įgyvendinimai atneša daug pelno, dabar tik pradžia, todėl aš dotuoju, nes turiu iš ko.

Šeimoje reikia kalbėtis, vyrai kaip moterys ne telepatai, todėl reikia išsikalbėti. Mano vyras turi darbo per akis, todėl nematau nieko blogo, kad kartais tenka pasidalinti savo samprotavimais apie šeimos reikalus.

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:50)
Taip. Ji nusipirko naują - iš salono.

Tai čiotka (baltas pavydas)........
O jei ne paslaptis jūsų turbūt čiu-čiut prastesnė.........bet jūms įtariu ir taip gerai , ane..........?
Atsakyti
Jei jau prakalbom apie automobilius...
Man yra labai juokinga lietuviška mada važinėti su mašiną porą šimtų metrų. Absurdas. Vilius nėra Niu Jorkas, Vilnių galima pereiti pesčiomis per porą valandų. Bet kur ten... žmonės pamiršta, kad galima vaiksčioti, o paskui verkšlena dėl antsvorio lotuliukas.gif
Dar man keista, kas verčia žmones gražią pavasario ar vasaros dieną tupėti kamsčiuose. Suprantu, kai gyveni vienam miesto pakrašty, o darbas kitam. Bet jei nuotolis vidutinis, tikrai nematau jokio "žeminimosi" važiuojant su visuomeniniu transportu ar einant pėsčiomis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 11:38)

Esmė ir yra, kad vyras nevežioja.

Pažeminimas yra tame, kad moteris ir vyras turi bendrus vaikus, o vyras „pasiplovė“ vaikų auklėjimo naštą ir rūpinimąsi jais permetė žmonai ant pečių. Automobilis tai menkniekis, šeimoje, kurioje yra pakankamai lėšų. Šiuo atveju automobilis yra ne prabanga, o būtinybė. Nemanau, Medini, kad tu ramia sąžine žiūrėsi, kai tavo žmona blaškosi po visuomeninį transportą su kūdikiu, norėdama pasiekti polikliniką, kūdikio planinei apžiūrai.

Na, o kam į kraštutinumus, prie ko čia automobilio markė. Matuoji pagal save, ar bandai surasti savo vertės įkainius.

Man svarbiausia, atsainiame vyro požiūryje į šeimos, o ne žmonos, reikmes. Jei tau sunku nevesk ir ne dauginkis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 kovo 2008 - 11:29
QUOTE(Moonte @ 2008 03 26, 13:18)
Na zuikeli, nereikia pagal save matuoti visus. Tu ne etalonas nors ir raumeningas.

Jei rimtai. Pati nesėdžiu vyro piniginėje, maža to, jau rašiau (tau pakartosiu) finansuoju, kaip akcininkas, vyro projektus, mat aš kol kas daugiau uždirbu, bet juk ne tame esmė. Tikiu jo vizija ateis laikas, kai jo įgyvendinimai atneša daug pelno, dabar tik pradžia, todėl aš dotuoju, nes turiu iš ko.

Šeimoje reikia kalbėtis, vyrai kaip moterys ne telepatai, todėl reikia išsikalbėti. Mano vyras turi darbo per akis, todėl nematau nieko blogo, kad kartais tenka pasidalinti savo samprotavimais apie šeimos reikalus.

Saulute apie jusu ideala jau susidariau nuomone - nepaslankus sudribes kunas su celiulitu ant pilvo smile.gif Suprantu, kad jusu laikas eina i pabaiga, bet cia jau kita tema smile.gif
O kad cia visos turtingos net neabejoju smile.gif
Tik kazkodel statistika yra tokia:
1,287 mln. LT gyventojų (99 proc. dirbančių žmonių) uždirbo vidutiniškai 1 665 litus per mėnesį.

Nevartykite cia prasau. Svelninate tona? Tau jau dabar visu tasku anti nestatysite, o tik pasisnekesite?
Atsakyti