Pas mus bendri pinigai, tik daugiau juos valdau as, ta prasme paskirstau kas kaip kam. Nera tokio dalyko, kad sleptume vienas nuo kito pinigus, negaletume vienas is kito pasiimti pinigu jeigu reikia ar pan.
QUOTE(Mariem @ 2008 03 19, 01:06)
Sveiki visi
Man pasidarė labai smalsu, kaip kiti tvarkosi
Anksčiau aš galvojau, kad vyras turi išlaikyti žmona ir vaikus
matyt, todėl aš neturiu vyro
Todėl pati dabar išlaikau savo vaikus.. Bet man ydomu, kaip šeimuose buna... kas už ką moka, ar vyras moka už butą, ir kitas išlaidas? ar kartu susimetat? ar tiesiog, kas tuo metu turi pinigų tas ir moka? Pasidalinkit patirtim

As esu senamadisku paziuru ir manau, jog vyras turi rupintis finansais o moteris buitimi. Mes nesame susituoke, bet vyras moka uz viska, nors as ir dirbu
o as jau antri metai islaikau vyra ir vis dar tikiuosi, kad kadanors netolimoj ateity vistik prades dirbti

QUOTE(Saule danguje @ 2009 09 11, 12:48)
o as jau antri metai islaikau vyra ir vis dar tikiuosi, kad kadanors netolimoj ateity vistik prades dirbti 

labai atsiprasau, be izeidimu

Seimos finansus priziuriu ir tvarkau as.
Kasdieniai pirkiniai, saskaitos ir ju apmokejimas mano valdos. Vyrui tereikia pinigus parnesti
. Visu nepaimu, palieku siek tiek ir jam smulkiom islaidom
Zinoma, del stambesniu pirkiniu tariames, taupome taip pat is abieju pajamu. Zozdiu Finansu ministerija musu seimoje priklauso zmonai.

Pinigai bendri , tavrkau juos ir moku uz viska as
bet abu galim laisvai jais naudotis, bet jie padeti bendrai o ne kiekvienas savo

QUOTE(linoosikas @ 2009 09 11, 09:40)
Pas mus bendri pinigai, tik daugiau juos valdau as, ta prasme paskirstau kas kaip kam. Nera tokio dalyko, kad sleptume vienas nuo kito pinigus, negaletume vienas is kito pasiimti pinigu jeigu reikia ar pan.
Pas mus lygiai ta pati situacija

QUOTE(miix @ 2009 09 11, 18:04)
Seimos finansus priziuriu ir tvarkau as.
Kasdieniai pirkiniai, saskaitos ir ju apmokejimas mano valdos. Vyrui tereikia pinigus parnesti
. Visu nepaimu, palieku siek tiek ir jam smulkiom islaidom
Zinoma, del stambesniu pirkiniu tariames, taupome taip pat is abieju pajamu. Zozdiu Finansu ministerija musu seimoje priklauso zmonai. 

lygiai tokia pati situacija ir pas mus

QUOTE(miix @ 2009 09 11, 18:04)
Visu nepaimu, palieku siek tiek ir jam smulkiom islaidom
oi ziauru

Kai gyvenom nesusituoke buvo "bendras katilas". Dabar kiekvienas valdom savo pajamas ir išlaidas
, Per eile metu nusistovejo savaime,kad vienas moka už buta, kitas už drabužius, maista, pramogas. Taigi, nereikia vyro pinigų skaičiuoti ir savo išlaidų slepti
...

Bendri,tam tikroj vietoj...

siuo metu vyras uzdirba pinigus, as seimininkauju namuose. Menesio gale jis atnesa man atlyginima, pasilikdamas sau kisenpinigiu ir saskaitoms apmoketi. Visa kita paskirstau pati. Finansinius planus ir tikslus aptariame kartu, taigi nera jokiu paslapciu, bet ir nera, kad kur nors voliotusi pinigeliai be paskirties. =]