Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro pinigai

QUOTE(uzknisai @ 2008 03 19, 12:41)
Sakyciau branguti, atsiskaitysim vakare
laugh.gif

ai rimtai vyrams tai suveiktu lotuliukas.gif
***** as tai tik grynais imciau nail.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 12:39)
Man darbdavys moka DU. Apmoka uz papildomus darbus, jei tai nesusije su mano darbu, bet darbo metu, virsvalandzius irgi apmoka.
Samdo moka, vede irgi moka

kvepia priklausomybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 19, 13:46)
Gautumėte atsakymą - "dėkui brangioji, radau geresnę darbovietę vakarui".

Tuomet nebera mums ka veikti kartu, jokiu bendru interesu, kaip ir nebeliko, laikas keisti partnerius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 19, 12:50)
Tuomet nebera mums ka veikti kartu, jokiu bendru interesu, kaip ir nebeliko, laikas keisti partnerius. 4u.gif

o cia del ko?? del kojiniu neapmokamu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 19, 12:50)

Laikas. Geriau paimti į žmonas tikrą prostitutę, nei megėją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 19, 13:54)
Laikas. Geriau paimti į žmonas tikrą prostitutę, nei megėją.

Pigiau atsieina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 19, 14:41)
Sakyciau branguti, atsiskaitysim vakare
laugh.gif

nesazininga taip..... parduotuvej gi nieks nelaukia vakaro ar kitos savaites g.gif
jei tai intymi uzuomina: sexas - ne valiuta siaip... o uz ji ir vyras galetu prasyt susimoketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 19, 13:53)
o cia del ko?? del kojiniu neapmokamu blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne nu jau visos galimybes kaip ir isnaudotos, tai ka jau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 19, 12:56)
Ne nu jau visos galimybes kaip ir isnaudotos, tai ka jau cool.gif

lotuliukas.gif nu jo
ai gerai viskas mums.. biggrin.gif bus tu kojiniu...maksimoj nors kiekviena diena imk..ir zmonos nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavadinimas durnas „vyro pinigai“. Jei jau taip aktualų galima tai įvardinti šeimos pinigai. Žinot, aš nežinau kaip jus, bet man trupučiuką skaudu, kad taip nuvertinate moterį, pačios save. Na aš gyvenu su vyru, kad jį myliu ir už meilę man jis neprivalo mokėti, aš ne kekšė.

Manau, kad kiekvienas asmuo, niekam, nieko neprivalo. Jei jus gyvenate šeimoje yra šeimos pinigai, ar pinigų suma, kuri yra skiriama šeimai, jais disponuoja tas, kuris abipusiu susitarimu yra to vertas. Pažystu išlaidžias moterys, kurios tik pinigus švaisto, pažystų ir infantilius vyrus, algos nešikus, kuris tuo ir apsiriboja, pametė pinigų sumą ant stalo, o tu brangioji sukis, kaip išmanai. Man asmeniškai toks tipas vyrų nepriimtinas, molis.

Pati esu finansiškai nepriklausoma, kartais net investuoju pinigus į vyro verslą, o jis moka dividendus. Tapau finansiškai nepriklausoma, kai išsiskyriau su vyru, supratau, kad gerai tam, kas užsidirba pats.

Papildyta:
Tik dabar perkaičiau tavo mintis apie šeimos pinigus. Pasirodo kartais panašiai mąstom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 19, 13:46)
Gautumėte atsakymą - "dėkui brangioji, radau geresnę darbovietę vakarui".

sprendi pagal save? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 19, 13:48)
kvepia priklausomybe biggrin.gif

bloga uosle doh.gif
Papildyta:
Pavadinimas durnas „vyro pinigai“. Jei jau taip aktualų galima tai įvardinti šeimos pinigai.
Jeigu seimoje dirba tik vyras, tai pinigai kieno? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 19, 13:13)

bloga uosle  doh.gif

nu kodel..sulyginta buvo darbas/darbdavys ir santuoka/joje atliekamos pareigos...abu variantai-apmokami uz paslaugas mirksiukas.gif
priklausomybe..
nedarysi-nemokes mirksiukas.gif

nu aisku juokais gi mes cia..nemanau jog taip kazkas gyvena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 19, 14:16)
nu kodel..sulyginta buvo darbas/darbdavys ir santuoka/joje atliekamos pareigos...abu variantai-apmokami uz paslaugas mirksiukas.gif
priklausomybe..
nedarysi-nemokes mirksiukas.gif

nu aisku juokais gi mes cia..nemanau jog taip kazkas gyvena doh.gif

patikek kad kai kurios ir taip gyvena. ir visai nejuokais. mirksiukas.gif
Atsakyti