Pavadinimas durnas vyro pinigai. Jei jau taip aktualų galima tai įvardinti šeimos pinigai. Žinot, aš nežinau kaip jus, bet man trupučiuką skaudu, kad taip nuvertinate moterį, pačios save. Na aš gyvenu su vyru, kad jį myliu ir už meilę man jis neprivalo mokėti, aš ne kekšė.
Manau, kad kiekvienas asmuo, niekam, nieko neprivalo. Jei jus gyvenate šeimoje yra šeimos pinigai, ar pinigų suma, kuri yra skiriama šeimai, jais disponuoja tas, kuris abipusiu susitarimu yra to vertas. Pažystu išlaidžias moterys, kurios tik pinigus švaisto, pažystų ir infantilius vyrus, algos nešikus, kuris tuo ir apsiriboja, pametė pinigų sumą ant stalo, o tu brangioji sukis, kaip išmanai. Man asmeniškai toks tipas vyrų nepriimtinas, molis.
Pati esu finansiškai nepriklausoma, kartais net investuoju pinigus į vyro verslą, o jis moka dividendus. Tapau finansiškai nepriklausoma, kai išsiskyriau su vyru, supratau, kad gerai tam, kas užsidirba pats.
Papildyta:Tik dabar perkaičiau tavo mintis apie šeimos pinigus. Pasirodo kartais panašiai mąstom.