QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 06, 17:53)
* Tai visų ir nedangstoma. Yra išskiriami tam tikri atvejai, dėl ko tai yra pateisinamas veiksmas. Bet visų vagilkom gal irgi nereikia vadinti, ką?
** Kažkur buvo labai geras pavyzdys aprašytas dėl nesėkmingų investuotojų. Ir ne vieną tokį pažįstu, kurie už tuos pinigėlius užsimanys tarkim valiutos prisipirkti, nes jis mat nuprognozavęs, kad turėtų užsidirbti, arba ten kokį abejotiną versliuką prasukti, nes kiek žinia tai jis kaip vyras turi teisę į tuos pinigus teisiškai ar ne? Mačius aš tokių nevykėlių biznierių, kurie ne iš savo klaidų mokosi, o vis kiša naujas sumas... o šiaip gal žmogus geras tėvas ir vyras, tai negi su tokiu dabar skirsies vien dėl to, kad jis svajotojas nors šeima ir nebadauja?
** Kažkur buvo labai geras pavyzdys aprašytas dėl nesėkmingų investuotojų. Ir ne vieną tokį pažįstu, kurie už tuos pinigėlius užsimanys tarkim valiutos prisipirkti, nes jis mat nuprognozavęs, kad turėtų užsidirbti, arba ten kokį abejotiną versliuką prasukti, nes kiek žinia tai jis kaip vyras turi teisę į tuos pinigus teisiškai ar ne? Mačius aš tokių nevykėlių biznierių, kurie ne iš savo klaidų mokosi, o vis kiša naujas sumas... o šiaip gal žmogus geras tėvas ir vyras, tai negi su tokiu dabar skirsies vien dėl to, kad jis svajotojas nors šeima ir nebadauja?
Tai ir kita dalis oponuojanciu, tame tarpe ir as, netaiko visom totaliai, o salyginai normaliom seimom. Na nejau reikia nuteiti i sios diskusijos pradzia ir pateikti jau anksciau Mano, Moles ir kitu mano pozicijos salininkiu parasytus postus?
Niekada niekam nesakiau eik skirtis, negali daugiau tverti - skiriesi, gali ir tave tai tenkina - gyveni toliau. Bet koks pasirinkimas yra zmogaus, jis su juo gyvens, yas pasirinkimas itakos jo gyvenimo kokybe.