Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 20, 17:19)
O gal galima paprasčiau-

Nežinau, klauskit Froido pasekėjų.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2008 03 20, 09:20)
meile ..... pinigams  tease.gif

Buna ir tokiu, o Lietuvoj pastebejau, tokiu daug, kad tik babkiu butu ir meile bus begaline (kol babkiu bus).
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 20, 18:02)
Manai neįmanoma uždirbti 10 k per mėnesį sąžiningu darbu?  g.gif
O tiek uždirbantis vyras jau skaitosi turtingas ar tik šiaip vidutinis?

manau, kad imanoma. bet zinau tik pora asmenu, kurie kaip samdomi darbuotojai gauna panasiai. o kiti man zinomi atvejai yra verslininkai, na bent kazkiek nuo valstybes nusuka. nors ir nenusukdami, uzdirbtu nemzai. bet cia jau godumas turbut.
Jeigu tas vyras dar turi islaikyti tris vaikus ir zmona uz tuos 10K, tai gal ir vidutiniskai. jeigu pinigus leidzia (arba taupo) sau, tai jau tada pasiturintis (prie pinigo, kaip megstu sakyt) biggrin.gif
Atsakyti
O kas man is vyro pinigu, jei jis baisus taupuolis ir man net laselis nenubyretu?Ir isvis, as galiu daug ko pati pasiekti, nebutina tureti turtinga vyra. Na aisku Laborghini nevazinesiu, bet pinigu uztenka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 03 20, 20:38)
O kas man is vyro pinigu, jei jis baisus taupuolis ir man net laselis nenubyretu?Ir isvis, as galiu daug ko pati pasiekti, nebutina tureti turtinga vyra. Na aisku Laborghini nevazinesiu, bet pinigu uztenka. smile.gif

As is tu paciu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai, o mano vyras ką tik žengė dar vieną žingsnį, garantuosiantį jam amžinai neturtingo ir 10 000 per mėnesį neuždirbsiančio bei daugelio patelių nuomone nevertingo vyro statusą. Apsigynė daktaro disertaciją ir dar giliau įklipmo į nepelningą humanitarinių mokslų ir lituanistinių tyrinėjimų sritį. Tik mano šventa pagarba jam dėl to kažkodėl tik sustiprėjo.

Tiesa, jis gali "palepinti" mane, ir aprūpinti galėtų, jeigu man kažkas atsitiktų ir nebegalėčiau dirbti. Tačiau "lepinimai" ir dovanos yra ne finansinės galios, o žmogiško dėmesio parodymas, nes visa tai ir dar daugiau galiu nusipirkti pati. Tačiau žmogiškasis dėmesys man svarbiau. Atsakant į klausimą, man reikia vyro, kuris būtų visų pirma Žmogus. Žinoma, tai būtų nesuderinama su "lodoriavimu" ir lūzeriškumu, tad visiškai neturtingas jis būti negalėtų.

Beje, nesąžiningais būdais, sukčiavimu uždirbti pinigai manęs nežavi. Ir jis, ir aš sąžiningai atariame už kiekvieną centą. Ir dukrą mokome to paties.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 20, 18:02)
Manai neįmanoma uždirbti 10 k per mėnesį sąžiningu darbu?  g.gif
O tiek uždirbantis vyras jau skaitosi turtingas ar tik šiaip vidutinis?

Įmanoma yra viskas, bet nelengva. Lietuvoje tikrai pernelyg daug nesąžiningų gauna per daug ir dėl to mažesnė pyrago dalis tenka sąžiningiems. O be to, jei nesi sėkmės vaikis ar pernelyg idealistas, tai gali su aukštu atlyginimu net svajonėse atsisveikinti. Iškreipta ir man tiesiog šlykšti sistema.

Atsakant į bendrą klausimą, man beveik tas pats, kiek vyras uždirba, užtat labai svarbus jo išsilavinimas (jei pasiektas sąžiningai, ne nusirpirkus diplomą). Man geriau neduok pavalgyt, duok pašnekėti ir aš daug mieliau gyvenčiau ne taip aprūpinta, bet su žmogumi, su kuriuo malonu BŪTI kartu. Sėdėti kaip princesei namie su dešimt maišų naujų firminių rūbų ir laukti pareinančio vyro iš darbo (po 5h viršvalandžių) tikrai ne man. Mieliau pati uždirbsiu daugiau ir paliksiu vyrą namie vaikus auginti. Stereotipai man yra medžiaga anekdotams, bet kai kažkas stengiasi savo gyvenimą paversti stereotipu, man kyla jausmai, kuriuos galima apibūdinti "kažkas tarp liūdna ir pikta".
Atsakyti
Vat jus cia man skaudzia tema paleitete..galvojau, kad neblogai uzdirbu, nes save ir vaikus islaikau..bet su 10 000 palyginus esu tikra vargse verysad.gif

Siaip ten kur as dirbu (visa mano darbo specifika labai moteriska) vyru beveik nera.. Tai neisivaizduoju, kur galima sutikti toki zmogu.. manau cia eina jau is dragu draugu rato.. visa aplinka turi buti tokia.. jei esi is kuklesnes aplinkos, tai siaip sunku islipti i auksciau..
Atsakyti
nu bet ir reikalavimai cia daugumos blink.gif lotuliukas.gif pasijutau tikra naivuole kaimiete atgyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 20, 23:32)
Vat jus cia man skaudzia tema paleitete..galvojau, kad neblogai uzdirbu, nes save ir vaikus islaikau..bet su 10 000 palyginus esu tikra vargse verysad.gif

niekada nereik lygint savo pajamu su kitomis ir saves gailet, tai nekoks 'biednumo' rodiklis. visada atsiras turtingesniu mirksiukas.gif vargsai yra tie, kurie neturi ka valgyt ir apsirengt ;]
Atsakyti
g.gif Idomi tema...Pastebejau, kad dauguma skirsto vyrus i dvi grupes - turtingi vyrai, nesvariai uzdirbe savo pinigus ir dvasingieji vargseliai. Geriausias variantas - vyras suderinantis abi sias savybes. Man nepatiktu jei mano vyras uzdirbtu maziau uz mane, bet be super dideliu turtu irgi isgyvenciau. Man ir 3000 - 5000 lt. atrodo visai geras atlyginimas, jei pati dar gauni kokius 2000 - visai normaliai galima isgyvent. Kokia cia laime jei vyras keikia visokiais zodziais, eina i "kaire", bet tu gauni pasedeti blizganciame dzipe ir turi dizainerio rankinuka? Man laime - tai harmoningi, grazus santykiai. Kas is tu daiktu jei vyras nervus gadina, gi neuzsidesi 100 poru batu vienu metu kaip simtakojis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 21, 00:53)
nu bet ir reikalavimai cia daugumos blink.gif  lotuliukas.gif pasijutau tikra naivuole kaimiete atgyvena lotuliukas.gif

nepergyvenk, tai tik skudurines moterytes, kurioms vyrai reikalingi tol, kol turi pinigu. Pinigu nebus salia moteriskiu puikuosis jau kitas vyriskis su dar storesne pinigine. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti