Įkraunama...
Įkraunama...

Ar norėtumete turtingo vyro/žmonos?

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 11:03)
Pasirodo yra pasaulyje protingu ir nuostabiu moteru! smile.gif

Be abejo yra, kaip yra tiek kvailų, tiek protingų vyrų.
Atsakyti
tekedama zinojau uz ko teku,pinigai nebuvo svarbus kriterijus,bet aisku uz bedarbio nebuciau tekejus,o pinigu turet ir taip aisku kad visiems norisi
Atsakyti
nenoreciau buti islaikytine doh.gif
Atsakyti
noreciau tongue.gif
Atsakyti
as irgi noreciau, nes pastojau labai jauna, ka tik baigusi universiteta, karjeros padaryti nespejau smile.gif dabar vel nescia jau antrus metus is elies (pametinukai) ir zinoma nescia su kudikiu , o greit su dviem maziukais..neturiu jokios galimybes uzsidirbti, o islaidos milziniskos..
Tai svajoju kad kas mane isimyletu smile.gif ir finansiskai prisidetu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
As tikrai manau, kad ne pinigai svarbiausia. Man svarbu, kad vyras butu protingas, issilavines, perspektyvus ,zinoma, ir kazkoki pagrinda po kojom tuti turet. Na, zodziu kaip as ir dar geresnis biggrin.gif Milijona kartu galesim uzdirbt smile.gif
Atsakyti
Man svarbiausia, kad vyras butu protingas, o kai protingas - tai ir su pinigais dazniausiai viskas gerai buna. Nepakesciau, jeigu vyras dirbtu neprotini darba, buu zemesnes kvalifikacijos nei as. tiesiog man jis nebutu lygus. net nelabai cia piniguose esme, nes pries kelis metus statybininkai uzdirbo gerokai daugiau nei pvz. teisininkai ar ekonomistai, kas mano galva, visai nelogiska.
Kita vertus, as labai vertinu, jog mes abu kartu po truputi kuriame savo buiti ir aplinka, t.y. as neatejau i jo tobulus namus, negavau prabangios masinos gimtadienio proga. Viska kuriame kartu po truputi ir visai neblogai kolkas sekasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 03, 18:12)
nenoreciau buti islaikytine  doh.gif

Šiam savo gyvenimo etape ir aš norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2009 02 10, 16:56)
As tikrai manau, kad ne pinigai svarbiausia. Man svarbu, kad vyras butu protingas, issilavines, perspektyvus ,zinoma, ir kazkoki pagrinda po kojom tuti turet. Na,  zodziu kaip as ir dar geresnis biggrin.gif Milijona kartu galesim uzdirbt  smile.gif

Sutinku thumbup.gif
As kai sutikau savo vyra, buvau turtingesne uz ji. Bet jis nerealiai protingas ir maciau jame potenciala, ka jis gali padaryti gyvenime, kad gales pasirupinti manimi, vaikais (kai ju bus) ir palikti pedsaka zemeje. Ir dabar matau, kad tikrai del jo nesuklydau smile.gif O milijona irgi kalam kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KPC @ 2009 02 11, 21:29)
Sutinku  thumbup.gif
As kai sutikau savo vyra, buvau turtingesne uz ji. Bet jis nerealiai protingas ir maciau jame potenciala, ka jis gali padaryti gyvenime, kad gales pasirupinti manimi, vaikais (kai ju bus) ir palikti pedsaka zemeje. Ir dabar matau, kad tikrai del jo nesuklydau  smile.gif  O milijona irgi kalam kartu  biggrin.gif

O kokį pėdsaką paliks? Milijoną? Nunu...
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 02 11, 22:52)
O kokį pėdsaką paliks? Milijoną? Nunu...

Ne, pinigai nera pedsakas musu gyvenimuose, jie yra suvartojami - milijona, jei kas nesuprato, kaip matau, turejau omenyje netiesiogiai.

Pedsakai yra ne tokie nepastovus dalykai, kaip pinigai.
Atsakyti
Man svarbiausia pats žmogus, o ne jo pinigai... Turėjau seniai seniai pasirinkimą iš dviejų vaikinų, pasirinkau man artimesnį širdžiai, o turtingą atmušiau ax.gif
Atsakyti