Noreciau, BET man labai svarbu kiek as pati uzdirbu. Niekada nenoreciau gyventi vien is vyro pinigu.
QUOTE(kazachka @ 2009 03 08, 00:17)
mano vyras vairuotojas. ir ka jus norejote pasakyti tuo? kad as esu ne lygis ar kaip cia??
o gal cia barakudu susirinkimas?
visu pirma turi buti meile. visu antra, ne visi vairuotojai ar statybininkai baige vos 9klases ir uzdirba tukstanti, ka ir prageria. jus cia nepagalvojot kad galit izeisti?
as esu issilavinusi ir nebloga galva turiu, ir mano vyras beje, su aukstuoju. tai ka, visi turi buti verslininkais? o jei ne verslininkas, tai ne zmogus? mano vyras baiges muzikine akademija, ir jei jis uzdirba 3-5ubai daugiau negu jo kolega, buves bendrakursis, dirbdamas su vaikais mokykloje, tai mano vyras jau ne jo lygio? nes anas matai dirba balta darba, o mano vyras vaira dienom suka?
pamegintumete pakalbeti su mano vyru, tai issiziotumete ir ilgai liktumete tokioj padety. ir dingtu visas pasiputimas ir isivaizdavimas kad esate pasaulio bamba!
gal jus ir issilavinusi, bet kulturos jumyse nerasta, nes siaip pries vertindama zmones sabloniskai, pamastytumete, kad galite izeisti normalius, issilavinusius zmones, kurie verciami aplinkybiu (kad ir tokiu, kaip muzikos pedagogo alga ir vairuotojo alga), turi dirbti tai,kas jiem ne prie dusios.
o atsakant i temos klausima- as vyra rinkausi ne pagal pinigines stori, tad man kazkaip...svarbiau yra meile, pasitikejimas, suderinamumas, kai yra apie ka pasneketi, kai galima kartu pasijuokti, kai sutampa pomegiai ir laisvalaikio praleidimo budas, kada suvoki, kad tai "savas" zmogus. ir kadangi as toki zmogu turiu salia beveik 3 metai, tai man kazkokio pasiputusio pinigingo snobo ir nereikia. na, aisku, jei vyras laimetu milijona, kita, ar paveldetu, tikrai negrauzciau nagu is kartelio

o gal cia barakudu susirinkimas?
visu pirma turi buti meile. visu antra, ne visi vairuotojai ar statybininkai baige vos 9klases ir uzdirba tukstanti, ka ir prageria. jus cia nepagalvojot kad galit izeisti?
as esu issilavinusi ir nebloga galva turiu, ir mano vyras beje, su aukstuoju. tai ka, visi turi buti verslininkais? o jei ne verslininkas, tai ne zmogus? mano vyras baiges muzikine akademija, ir jei jis uzdirba 3-5ubai daugiau negu jo kolega, buves bendrakursis, dirbdamas su vaikais mokykloje, tai mano vyras jau ne jo lygio? nes anas matai dirba balta darba, o mano vyras vaira dienom suka?
pamegintumete pakalbeti su mano vyru, tai issiziotumete ir ilgai liktumete tokioj padety. ir dingtu visas pasiputimas ir isivaizdavimas kad esate pasaulio bamba!
gal jus ir issilavinusi, bet kulturos jumyse nerasta, nes siaip pries vertindama zmones sabloniskai, pamastytumete, kad galite izeisti normalius, issilavinusius zmones, kurie verciami aplinkybiu (kad ir tokiu, kaip muzikos pedagogo alga ir vairuotojo alga), turi dirbti tai,kas jiem ne prie dusios.
o atsakant i temos klausima- as vyra rinkausi ne pagal pinigines stori, tad man kazkaip...svarbiau yra meile, pasitikejimas, suderinamumas, kai yra apie ka pasneketi, kai galima kartu pasijuokti, kai sutampa pomegiai ir laisvalaikio praleidimo budas, kada suvoki, kad tai "savas" zmogus. ir kadangi as toki zmogu turiu salia beveik 3 metai, tai man kazkokio pasiputusio pinigingo snobo ir nereikia. na, aisku, jei vyras laimetu milijona, kita, ar paveldetu, tikrai negrauzciau nagu is kartelio

labai taikliai, graziai ir tiesiai i taikini, saunuole

Pati save taip pat laikau issilavinusia o ir ji be abejo taip pat, rasau ir galvoju, kad cia net neverta diskusijos, cia taip pat jei zmones rikiuotume pagal tai kokia masina jie vairuoja, ar kokios muzikos klausos, kvailyste didziausia

QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 09, 12:52)
Mano vyras kitos "neprestizines" specialybes
kaip syk statybininkas ir ka? ne
nepagalvojau, kad kazkas taip zmones rusiuoja
Pati save taip pat laikau issilavinusia o ir ji be abejo taip pat, rasau ir galvoju, kad cia net neverta diskusijos, cia taip pat jei zmones rikiuotume pagal tai kokia masina jie vairuoja, ar kokios muzikos klausos, kvailyste didziausia
skaitau ir savo akim netikiu, kad taip moteriske gali mastyt, as tikiu, kad mes kartu ir tuos pinigelius uzsidirbsim ir savo asmenybe turtinsim ir vaikus, pilnaverciais zmonem uzauginsim, ir visa gyvenima jausimes lygiaverciais partneriais. Ir vistiek, kvaila apie tai kalbet, joks save gerbiantis zmogus, sitokiu nesamoniu kalbet negaletu, statybininkai ir vairuotojai mat ne lygis, boze boze

Bet patikekit yra tokiu moteru, kurios del pinigu viska padarys. Man asmeniskai tai nesuprantama. Bet pazistu tokiu moteru.
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 09, 13:52)
Mano vyras kitos "neprestizines" specialybes
kaip syk statybininkas ir ka? ne
nepagalvojau, kad kazkas taip zmones rusiuoja
skaitau ir savo akim netikiu, kad taip moteriske gali mastyt, as tikiu, kad mes kartu ir tuos pinigelius uzsidirbsim ir savo asmenybe turtinsim ir vaikus, pilnaverciais zmonem uzauginsim, ir visa gyvenima jausimes lygiaverciais partneriais. Ir vistiek, kvaila apie tai kalbet, joks save gerbiantis zmogus, sitokiu nesamoniu kalbet negaletu, statybininkai ir vairuotojai mat ne lygis, boze boze

galetu ta mergyte, kur cia rase, kad vairuotojai ir statybininkai su savo durnom, atitinkancio lygio zmonom, eiti i vakarelius ir kabinti turtingus dedules

beje, pinkevicius skiraisi...bet aj, sako kad zmogui bankrotas gresia, tai jai jau ne lygis bus

siaip idomumo delei, buvau jauna, simpatiska mergiote, ir iki dabartinio vyro draugavau su auksinio jaunimo atstovu...

BET ISTEKEJAU UZ VAIRUOTOJO

"Issilavinimas yra tai, kas lieka, kai pamirsti viska, ko mokeisi mokykloje. Po30 metu jus pamirsite absoliuciai viska, ka jus priverte ismokti mokykloje. Atsiminsite tik tai, ko ismokote savo noru" (A.Ensteinas.)
Tikrai nesvarbiausia issilavinimas, daug svarbiau bendras isprusimas, intelektualumas, mentalitetas, zingeidumas....
Na tarkim mane traukia tik protingi, intelektualus vyrai, tad savaime suprantama, kad jie moka ir pinigus uzdirbti, na man nereikia milijonieriaus, bet vyras turi pakankamai uzdirbti.
Tikrai nesvarbiausia issilavinimas, daug svarbiau bendras isprusimas, intelektualumas, mentalitetas, zingeidumas....
Na tarkim mane traukia tik protingi, intelektualus vyrai, tad savaime suprantama, kad jie moka ir pinigus uzdirbti, na man nereikia milijonieriaus, bet vyras turi pakankamai uzdirbti.
QUOTE(IRMELE @ 2009 03 09, 22:01)
Nelygu kas yra pakankamai. Ar žmonės, kurie gyvena, taip sakant, iš idėjos, yra nevispročiai, stokojantys intelekto? Badu jų šeimos paprastai neišmiršta, bet prioritetai ne tokie, kad maudytųsi piniguose. Ar labai įmanoma klestėti gyvenant iš meno ar "darant" mokslą? Taip išeitų, kad tokie vyrai šio to verti pataptų tik tokiu atveju, jei išsižadėtų savo talentų.
QUOTE(KlementinaR @ 2009 03 09, 12:23)
Bet patikekit yra tokiu moteru, kurios del pinigu viska padarys. Man asmeniskai tai nesuprantama. Bet pazistu tokiu moteru.
tikiu ir užjaučiu jas dėl to, todėl, kad besivaikydama pinigų ir lengvo gyvenimo, gali gaut vieniša senatvę, skaudžius prisiminimus ir nenugyventą gyvenimą...
aš asmeniskai iš viso linkus apie pinigus kalbėt tik tuos, kuriuos pati esu uždirbus, tai ką turi ar neturi mano tėvai, vyras ar kiti aplink manę esantys žmonės nėra mano, jie gali dingti kartu su tais žmonėmis.... be abejo, tai, ką per ilga laiką pasiekė pora, nebūtinai vienodu finansiniu indėliu, tarkim,kai moteris savo buvimu padėjo vyrui siekti savo tikslų, kai tikėjo juo ir skatino jį veikti, kai augino vaiką tuo metu kai jis buvo paskendęs darbuose, tai jau yra bendri pasiekimai ir sukauptas turtas bendras. Bet siekti žmogaus dėl to, kad jis turi daugiau nei turi tu...man rodos mažų mažiausiai kvaila, todėl, kad niekada nežinai, ar viena gražią dieną tokis vyras nepaklaus, kas čia tavo...jug anei prabangių rūbų neįstengtum nusipirkti anei spindinčio automobilio... O gal tokios moterys iš anksto susitaiko su tuo...
QUOTE(kazachka @ 2009 03 09, 17:01)
galetu ta mergyte, kur cia rase, kad vairuotojai ir statybininkai su savo durnom, atitinkancio lygio zmonom, eiti i vakarelius ir kabinti turtingus dedules
beje, pinkevicius skiraisi...bet aj, sako kad zmogui bankrotas gresia, tai jai jau ne lygis bus
siaip idomumo delei, buvau jauna, simpatiska mergiote, ir iki dabartinio vyro draugavau su auksinio jaunimo atstovu...

taigi, ko gero kone kiekviena protinga moteris galėtų pasakyt, kad turėjo gerbėjų, tokio kaip Jūs sakėt, auksinio jaunimo atstovų, bet... turėjo proto rinktis savo gyvenimo žmogų, nepaisydami jo "finansinio stabilumo"

QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 19, 09:46)
Visiskai Tau pritariu, vyras turi tureti issilavinima ir visuomeneje padeti. Su statybininkais, vairuotojais ir pan. plauko vyrais nera ka ir kalbeti, bet jie ir pagal save ir randa sau zmonas. Jai Tu esi issilavinusi ir turi pagrinda po kojomis, be abejo tau reikia lygiavercio partnerio. Sekmes rasti protinga, inteligentiska, gera pasnekova, o po to ir turtinga vyra. 

Kur ji bus išsilavinusi jei temos pagrindinėj žinutėj klaidų daugiau nei trečioko rašiny.
Niekada nenorejau turtingo vyro
Nepakesciau, jei mane vadintu islaikytine, kad jis turi tiek, o as mazai arba nieko. Labiau patiko mintis visko pasiekti kartu. Ko norejau ta ir gavau. Susituokeme dar studentais budami, neturejome nieko, o daba bandome stotis ant koju. Kol kas visai sekasi
pasirinkimo nekeisciau.

Visai nieko būtų turtingas meilužis

Kai kurias vietas tai net klaiku skaityt... Tokie kvaili nusistatymai aipe lygius ir visą kitą tikrai kvailai skamba... Nejaugi tikrosios vertybės bankrutuoja ir užleidžia vietą materealiniam supratimui?
Džiugu, kad ne visos tokios, yra nuostabiai mąstančių merginų, kurios tiki meile draugyuste ir tuo, kad bendrom jėgom pasiekti kažko yra daug geriau, be to vyro profesija ne visada parodo jo intelekto lygį...
P.S. kai kurie dalyviai labai jau žeminančiai reiškia savo nuomonę, manau tokiu atveju jų pačių emocinis intelektas žemiau nulio...
Džiugu, kad ne visos tokios, yra nuostabiai mąstančių merginų, kurios tiki meile draugyuste ir tuo, kad bendrom jėgom pasiekti kažko yra daug geriau, be to vyro profesija ne visada parodo jo intelekto lygį...
P.S. kai kurie dalyviai labai jau žeminančiai reiškia savo nuomonę, manau tokiu atveju jų pačių emocinis intelektas žemiau nulio...
Gal ir noreciau...bet geriausia turtus susikraut bendrom pastangom ir darbu...bent supratimas butu kaip sunkiai dideli pinigai uzdirbami ir kaip juos leisti...