Sena tema uzadaryta, taigi atidarau nauja. Turiu 10 pakvietimu i torrent.lt, mielai pasidalinciau. Rasykit AZ
.

zinokit mergelikes nebloga psl. radau torentu vadinasi dalinkit.net ten prisiregistruoji ir viskas dabar vyksta akcija skaiciuoja tik issiustus duomenis iki atrodo 22 dienos...pameginkit gal patiks

QUOTE(Karameline @ 2008 03 19, 17:09)
Gal kas turit pakvietimu i connection.lt ?
Parašyk savo el. pašto adresą tada duosiu
Papildyta:
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 03 20, 10:30)
zinokit mergelikes nebloga psl. radau torentu vadinasi dalinkit.net ten prisiregistruoji ir viskas dabar vyksta akcija skaiciuoja tik issiustus duomenis iki atrodo 22 dienos...pameginkit gal patiks 

Kas iš tos akcijos jeigu ten nėra ką siųstis

Tokia pat "akcija" vyksta connecion.lt iki kovo 30d ir nuo kitos savaitės pasidės linkomanijoj
nu jei senas vilkas ant torentu esi tai tau gal ir nera ko siustis as tai tik varau ir galiu pasakyti su ratio saziningiausei daro...connection as ir lankaus bet kazko man leciau is ten siunce ir siunciasi kazko maziau nors stengiuosi populerius siustis bet ratio kaip nekyla taip nekyla nors kompas diena nakti paliktas...nepatinka nesilankykit gi nieks nevaro
bet gal kazkam patiks...skonio reikalas

Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru?
Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas
O taip noriu pasiknist

QUOTE(Song @ 2008 03 21, 15:24)
Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru?
Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas
O taip noriu pasiknist 

man irgi pastoviai perkrautas

QUOTE(Gustuke @ 2008 03 21, 17:36)
Aga, man irgi db sunkiai isieinas...Bet reik nepasiduoti, kokius penkis kartus is eiles eidineji eidineji, ir galiausiai sistema pasiduoda

Pasirodysiu gal tikra neismanėlė,bet kas yra tie torentai?
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 21, 18:54)
iš torrent'ų psl siuntiesi filmus, muziką, programas ir visa kita ko reikia

QUOTE(Gustuke @ 2008 03 21, 20:59)
a,,,tai va kas cia per daiktas