Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

Sena tema uzadaryta, taigi atidarau nauja. Turiu 10 pakvietimu i torrent.lt, mielai pasidalinciau. Rasykit AZ 4u.gif .
Atsakyti
Gal kas turit pakvietimu i connection.lt ?
Atsakyti
zinokit mergelikes nebloga psl. radau torentu vadinasi dalinkit.net ten prisiregistruoji ir viskas dabar vyksta akcija skaiciuoja tik issiustus duomenis iki atrodo 22 dienos...pameginkit gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karameline @ 2008 03 19, 17:09)
Gal kas turit pakvietimu i connection.lt ?

Parašyk savo el. pašto adresą tada duosiu
Papildyta:
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 03 20, 10:30)
zinokit mergelikes nebloga psl. radau torentu vadinasi dalinkit.net ten prisiregistruoji ir viskas dabar vyksta akcija skaiciuoja tik issiustus duomenis iki atrodo 22 dienos...pameginkit gal patiks biggrin.gif

Kas iš tos akcijos jeigu ten nėra ką siųstis lotuliukas.gif

Tokia pat "akcija" vyksta connecion.lt iki kovo 30d ir nuo kitos savaitės pasidės linkomanijoj
Atsakyti
nu jei senas vilkas ant torentu esi tai tau gal ir nera ko siustis as tai tik varau ir galiu pasakyti su ratio saziningiausei daro...connection as ir lankaus bet kazko man leciau is ten siunce ir siunciasi kazko maziau nors stengiuosi populerius siustis bet ratio kaip nekyla taip nekyla nors kompas diena nakti paliktas...nepatinka nesilankykit gi nieks nevaro lotuliukas.gif bet gal kazkam patiks...skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru? g.gif Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas doh.gif O taip noriu pasiknist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 03 21, 15:24)
Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru? g.gif Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas doh.gif O taip noriu pasiknist biggrin.gif

man irgi pastoviai perkrautas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 21, 17:36)
man irgi pastoviai perkrautas biggrin.gif

Aga, man irgi db sunkiai isieinas...Bet reik nepasiduoti, kokius penkis kartus is eiles eidineji eidineji, ir galiausiai sistema pasiduoda smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu gal tikra neismanėlė,bet kas yra tie torentai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugys333: 21 kovo 2008 - 18:54
QUOTE(drugys333 @ 2008 03 21, 18:54)
Pasirodysiu gal tikra neismanėlė,bet kas yra tie torentai?

iš torrent'ų psl siuntiesi filmus, muziką, programas ir visa kita ko reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 21, 20:59)
iš torrent'ų psl siuntiesi filmus, muziką, programas ir visa kita ko reikia cool.gif

a,,,tai va kas cia per daiktas biggrin.gif
Atsakyti
mna iškilo toks klausimas: ar torrent.ru kada nors būna freeleechas? biggrin.gif
Atsakyti