Įkraunama...
Įkraunama...

Torrentai

QUOTE(Song @ 2008 03 21, 17:24)
Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru? g.gif Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas doh.gif O taip noriu pasiknist biggrin.gif

Man taip nebuna g.gif

QUOTE(Gustuke @ 2008 03 22, 14:31)
mna iškilo toks klausimas: ar torrent.ru kada nors būna freeleechas? biggrin.gif

O kas cia?
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 03 22, 14:14)
Man taip nebuna g.gif
O kas cia?

na kai neskaičiuoja atsisiųstų duomenų rolleyes.gif lt torrentuos dažnai taip būna per šventes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 22, 21:58)
na kai neskaičiuoja atsisiųstų duomenų rolleyes.gif lt torrentuos dažnai taip būna per šventes ax.gif

Gal kas žinot, kaip pvz. Bt-geras.com pasikelti savo reitingą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2008 03 23, 16:29)
Gal kas žinot, kaip pvz. Bt-geras.com pasikelti savo reitingą?  doh.gif

tai tikriausiai sms smile.gif pas mane ten irgi reitingas žiauriai mažas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 22, 16:28)

Ten juk pastoviai buna auksines ir sidabrines "razdaci" (nezinau kaip lietuviskai) blush2.gif . Tai nuo auksiniu nieko neskaiciuoja, o sidabrines skaiciuoja 50 procentu. As su auksinem pastoviai keliuosi reitinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 23 kovo 2008 - 18:36
QUOTE(laimakp @ 2008 03 23, 18:36)
Ten juk pastoviai buna auksines ir sidabrines "razdaci" (nezinau kaip lietuviskai) blush2.gif . Tai nuo auksiniu nieko neskaiciuoja, o sidabrines skaiciuoja 50 procentu. As su auksinem pastoviai keliuosi reitinga ax.gif

"dalybos" bet kada jos būna?aš ten retai būnu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 24, 02:41)
"dalybos" bet kada jos būna?aš ten retai būnu rolleyes.gif

Tai vat ir aš ten retas svečias. Primiršus buvau...
Bandžiau klaust jų čate, atsakymai tokie, kad "siųskis tai, kas daugiausiai siunčiamasi"... Bet kad man išvis nieko neleidžia... doh.gif Reikalingas 0,4 reitingas, o pas mane 0,259. Blyn, kaip jį pakelt? doh.gif Patarkite, protingosios mamytės. mirksiukas.gif

Beje, pas juos dabar yra toks užrašas:
"Gerbiamieji mūsų vartotojai, skelbiame kad nuo kovo 23 dienos iki balandžio 6 d. skelbiams NEMOKAMAS ATSISIUNTIMAS (Freelech).Sėkmės keliant savo ratio. "
Tik... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 23 kovo 2008 - 19:18
bėgu ieškotis ko nors naudingo bigsmile.gif bet kad man dbr nieko nereikia biggrin.gif na rašo, kad reik seedeint, ką turi, jei kas seedinasi..arba pasidalinti kažkuo savo (tikriausiai įkelt torrentą naują), bet manau tai ilgai užtruktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 24, 03:03)
bėgu ieškotis ko nors naudingo bigsmile.gif bet kad man dbr nieko nereikia biggrin.gif na rašo, kad reik seedeint, ką turi, jei kas seedinasi..arba pasidalinti kažkuo savo (tikriausiai įkelt torrentą naują), bet manau tai ilgai užtruktų g.gif

Pabandyk, bent ką parsisiųst. Ir parašyk... ar pavyks. mirksiukas.gif
Be to, įkelt bet kas negali. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 23 kovo 2008 - 19:43
QUOTE(Song @ 2008 03 21, 16:24)
Merginos, kaip jums sekasi prisjungti prie torrent.ru? g.gif Man pastoviai raso, kad serveris perkrautas doh.gif O taip noriu pasiknist biggrin.gif

sunkiai,bet iseina...neatsitraukiu keliasdesimt min ir pavyksta smile.gif

sakykit kaip torent .ru galima pasikelti ratio...nes buvo norm ir nukrito...siustis nieko neduoda verysad.gif o as pripratus prie ju kitur taip nelimpa unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 03 24, 01:16)
sunkiai,bet iseina...neatsitraukiu keliasdesimt min ir pavyksta smile.gif

sakykit kaip torent .ru galima pasikelti ratio...nes buvo norm ir nukrito...siustis nieko neduoda verysad.gif o as pripratus prie ju kitur taip nelimpa unsure.gif

Jei jau nebeduoda siustis, tai tik su sms arba koks geras draugas gali savo reitingu pasidalinti mirksiukas.gif . Nuo savo reitingo paimti kelis GB ir priskirti tau. Uztektu tiek, kad tau leistu bent viena filma parsisiusti, o paskui jau ciumpi auksini, parsisiunti ir seedini, kol reitingas pakils. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 03 24, 13:56)
Jei jau nebeduoda siustis, tai tik su sms arba koks geras draugas gali savo reitingu pasidalinti mirksiukas.gif . Nuo savo reitingo paimti kelis GB ir priskirti tau. Uztektu tiek, kad tau leistu bent viena filma parsisiusti, o paskui jau ciumpi auksini, parsisiunti ir seedini, kol reitingas pakils. 4u.gif

kaip suprasti ta-seedinti?
aciux 4u.gif
Atsakyti