QUOTE(Neryte @ 2008 04 04, 11:52)
Ir as prisijungiu,prasom receptuko,nors ir zinoma,bet visgi kiekviena seimininke daro vis kitaip
Receptas paprasta. Nuskustas bulves sutarkuoju, idedu i tarkius pora tableciu vit C ir ismaoisua, tada viska nusunkiu, i nusunkta mase sudedu krakmola kuris yra nupylus skistima nuo sunktu bulviu, jo buna ivairiai ir daug ir mazai, bet tiek kiek buna as sudedu papildomai nedadedu. Tada sudedu 2-3 virtas trintas bulves na ir dar druskytes ir vsio. Mesyte susimalu , idedu prieskoniu ir padarius kukuliukus pakepinu truputeli ir tada jau darau cepelinus. Ir verdu vandenyje su trupucio krakmolo. O verdu 20 minuciu nuo uzvirimo. sati ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(gytenis @ 2008 04 04, 19:49)
Mamkaa,o cia pas tave vyrtu ar zaliu bulviu cepelinai,jeigu vyrtu bulviu,imesk receptuka
Cia zaliu tarkuotu bulviu cepelinai. Bet as darau ir virtu bulviu cepelinus, man skanus ir tie ir tie. Verdu bulve ssu lupyna, tada jas nulupu sumalu, i maltas bulves imussu kiausa ir idedu krakmola (ant 2 kg. virtu bulviu bulviu dedu 200g krakmolo) ir viska gerai ismaisau, formuoju is tos mases cepelinus, i vidu dedu virta mesyte, ir verdu vandenyje su karkmolu. Seniai jau daraiu reiketu kada pasidaryti.
Papildyta:
[/quote]
niu jau kiap skaniai atrodo, jau kai nuvarysim su seimyna i soda butinai kepsim tokius kepsniukus ant lauzo