Įkraunama...
Įkraunama...

1 atvejis is 100

Ohoho ko tik nebuna bigsmile.gif laimei, viskas baigesi sekmingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2008 03 19, 19:56)
Sveikinu dar kartelį sulaukus stebukliuko wub.gif  wub.gif  wub.gif 
mano draugas 4u.gif  thumbup.gif

Įdedu ***zanutes*** Benuko nuotrauką bigsmile.gif
user posted image

koki jus grazus wub.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
oho, dar ir taip buna unsure.gif
4u.gif
Atsakyti
4u.gif Laimės Jūsų šeimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***zanute*** @ 2010 08 26, 20:41)
Dekui mergaites uz linkejimus  4u.gif Augam sveiki ir druti  thumbup.gif Musu Benukas stai jau koks vyras  thumbup.gif

user posted image

Stai jau koks didelis vyrukas tas mazas kudikelis, gimes su laimingais marskineliais wub.gif

QUOTE(Yoli @ 2010 08 27, 04:35)
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad iš vis taip gali būt  g.gif  na bet džiugu, kad viskas baigėsi gerai  wub.gif

As irgi drinks_cheers.gif Bet tikrai, ko tik nebuna rolleyes.gif kai pasiskaitai, tai bent zinai, kad vandenims nubegus turi greit susisukt i ligonine unsure.gif
Atsakyti
Mane pravirkde si sitorija schmoll.gif
Bet labai dziugu,kad jus augate sveiki ir grazus thumbup.gif
Atsakyti
Svarbiausei, kad viskas baigesi gerai wub.gif wub.gif aukit diduciai ir sveikuciai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laiminga istorija.. wub.gif
Atsakyti
Labai dekojam visoms uz grazius zodzius ir linkejimus 4u.gif
Atsakyti
laba,

labai dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai ir augat sveiki smile.gif pasirodo buna tokiu atveju. man lygiai taip pat nutiko sad.gif. gimdziau dukryte ir vandenu nuleidimo metu iskrito virkstele. operacijos padayt nebespejo, gimdziau pati su nepilnu atsidarymu ir visom imanomom pagalbinem priemonem. aciu Dievui mano mazyle isgelbejo, taciau menesi pragulejom santariskese. dabar augam sveikos, bet ta naktis mano atmintyje liks vis gyvenima.
Kaip paskui paaiskejo cia yra gydytoju kalte.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila @ 2010 09 17, 15:36)
laba,

labai dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai ir augat sveiki smile.gif pasirodo buna tokiu atveju. man lygiai taip pat nutiko sad.gif. gimdziau dukryte ir vandenu nuleidimo metu iskrito virkstele. operacijos padayt nebespejo, gimdziau pati su nepilnu atsidarymu ir visom imanomom pagalbinem priemonem. aciu Dievui mano mazyle isgelbejo, taciau menesi pragulejom santariskese. dabar augam sveikos, bet ta naktis mano atmintyje liks vis gyvenima.
Kaip paskui paaiskejo cia yra gydytoju kalte.... sad.gif

jums dar baisiau buvo unsure.gif smagu, kad augat sveikos thumbup.gif
O kodel gydytoju kalte ? Jie gali zinoti, kad iskris virkstele ? g.gif
Atsakyti
skaičiau išsižiojus ohmy.gif neįtikėtini dalykai ohmy.gif
Atsakyti