Įkraunama...
Įkraunama...

1 atvejis is 100

4u.gif
Atsakyti
Nu istorija tai tikrai verta isspausti asara blink.gif Sekmes jums 4u.gif Aukit diduciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
be galo džiaugiuosi už jus , jetau, kai pagalvoji, jog minute kit ir...ai geriau negalvot apie tai...svarbu esat sveiki, laimingi 4u.gif
Atsakyti
istorija,verta plunksnos thumbup.gif sekmes jums,tikiuosi,daugiau gyvenime netex patirti panasiu siaubu 4u.gif
Atsakyti
Oho, dar kaip buna. blink.gif Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi. Nu ka, bet teisybe pasake bent, kad lengviau pagimdei smile.gif tik pogimdyminis laikas buvo stresuotas, na, bet sunutis stiprus, drutas, taigi taip ir laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***zanute*** @ 2008 03 19, 18:49)
Praejo 5 dienos virs termino. Niekas i ligonine negulde, nes visi tyrimai buvo idealus. Po keliu dienu pajutau nedidelius skausmus, nors jie nesikartodavo, bet nutarem vaziuot i ligonine. Maniau, jei jau skauda, tai kazkiek prasidarius gimda ir gal suleis skatinamus  g.gif Nieks nieko nedare, nors ir buvo 3 cm prasidarius. Pragulejau ligoninej 3 dienas, nes 10 diena po termino jau turi krapstyt.
Atejo ta ilgai laukta diena. Vyras 6 ryto prisistate, nors skatinamus prades leist 8  smile.gif Daktarai mane ramino, jog antras vaikas bus lengvai, o as, kazka nujausdama labai drebejau.
Na 8 val...veda i gimdykla, visi patikrinimai, persirengimai ir pan. Guluos ant stalo, pirma nuleis vandenis, o paskui jei reiks, tai skatinamieji bus. Daktare kerpa kerpa..niekaip nepavyksta, o jausmas labai nemalonus. Pagaliau pajutau silta vandenuka. Atsikvepiau, atsipalaidavau...ir staiga matau gydytojos veido israiska (nepamirsiu niekada) Supratau, kad kazkas ne taip. Akuserei ji pakeltu balsu sako: "turiu virkstele rankoj !!!" Nesupratau ka tai reiskia. Tada viskas prasidejo reaktyviniu greiciu. Visi rekauja, akusere kolidoriui "greiciau visi cia, virkstele iskrito !!! " Visi suleke. "Klausykit tonusus!!!  tonusu nesigirdi !!! Greiciau!!! greiciau !!! Informuokit operacine !!! Kritinis atvejis !!! Begam begam !!!
Nieko nesupratom su vyru, tik abu verkem. Siaubingai issigandau. Net nepastebejau, kaip atsiduriau operacineje ir po keliu sekundziu uzmigau...
Pabudau po keliu valandu ir pirmas mano klausimas buvo "ar gyva mano mergaite". Reanimacijoj niekas nieko nezino. Kraustaus is proto, rekiu, kad kas nors paaiskintu kas ivyko. Pagaliau atejo du daktarai prieme gimdyma ir sako: (sie zodziai ilgam istrigo)
" Jums gime sunus, svoris 3.370, ugis 53, devyni balai, sveikas. Nuleidinejant vandenis iskrito virkstele ir tokiu atveju jusu kudikiui lieka 5 min gyventi. Taip pasitaiko 1 kart is 100 ir dazniausiai nesekmingai. Mes labai dziaugiames, kad pavyko isgelbet jusu mazyli ir dar tokiais dideliais balais. Galima tai pavadinti stebuklu, jums tikrai pasiseke"

Skaitant šitą istoriją šiurpuliukai per visą kūną lakstė ... Turbūt per daug įsijaučiau... unsure.gif Turiu lakią vaizduotę... rolleyes.gif
Atsakyti
Zanute, kaip dziaugiuosi uz jusu seima. Tikrai norejosi verkti skaitant... Nuostabus tavo sunutis.
Dar klausima turiu - o cia tiesiog taip gali nutikti net ir namie, kai vandenys nubega, ar tai buvo akuseres klaida - ne taip prakirpo ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 03 28, 15:18)
Zanute, kaip dziaugiuosi uz jusu seima. Tikrai norejosi verkti skaitant... Nuostabus tavo sunutis.
Dar klausima turiu - o cia tiesiog taip gali nutikti net ir namie, kai vandenys nubega, ar tai buvo akuseres klaida - ne taip prakirpo ar kas?

Taip gali nutikti bet kur nubegus vandenims. Gydytojai jokiu klaidu nepadare schmoll.gif Labai esu jiems dekinga, kad isgelbejo mano mazuli thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(***zanute*** @ 2008 03 28, 15:27)
Taip gali nutikti bet kur nubegus vandenims. Gydytojai jokiu klaidu nepadare  schmoll.gif Labai esu jiems dekinga, kad isgelbejo mano mazuli  thumbup.gif

Labai aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Ko tik nenutinka, svarbiausia, kad pabaiga laiminga. Tegu auga sveikas ir stiprus vaikinas 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu! 4u.gif Jums pasiseke, kad pasitaike tokie profesionalus gydytojai, kurie nepasimete kritinej situacijoj ir isgelbejo jusu vaikeli.
Atsakyti
Užklydau netyčia, perskaičiau ir susigraudinau smile.gif Labai smagu, kad viskas gerai baigėsi, daktarai superiniai, bet ir jūsų sūnus, matyt, bus kovotojas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti