QUOTE(adiaVT @ 2013 01 13, 20:04)
padariau!
skanu, tik man norėtųsi saldžiau ir tokie gražūs nesigavo jei dar darysiu, dėsiu daugiau medaus
skanu, tik man norėtųsi saldžiau ir tokie gražūs nesigavo jei dar darysiu, dėsiu daugiau medaus
smagu na taip, jie nėra labai saldūs, nes aš tiesiog nemėgstu labai saldžių Aišku, kad galima medaus daugiau įdėti dėl didesnio saldumo
dėl javainių estetiškumo, tai reikia iš ties gerai paspausti sukrėstą masę kepimo skardoje ( kitaip - galima rankomis tiesiog "supresuoti"), kad kuo labiau suliptų dalelės tarpusavyje ir būtinai pjaustyti tik pilnai atšalus ir geriausia - duonai pjaustyti skirtu peiliu
arba yra kita išeitis - įsigyti spec. formeles tokiems visokiems batonėliams kepti pati vis neprisiruošiu, bet jau dega reikalas