Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

man nauji Moschino skanus wub.gif bet nieko nelaiko schmoll.gif Kosmadoje tiek prisikvepinau, o kol grizau namo jokio kvapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 04 14, 18:54)
man nauji Moschino skanus  wub.gif

o man ne-kažkokios gėlytės ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 04 14, 19:54)
man nauji Moschino skanus  wub.gif bet nieko nelaiko  schmoll.gif Kosmadoje tiek prisikvepinau, o kol grizau namo jokio kvapo  unsure.gif

O aš prisikvėpinau Kristianoj apie pietus, bet va jau lauke tamsu, o riešsas vis dar kvepia, ale manęs tas kvapas "nevež" schmoll.gif
Atsakyti
Jau yra pirkti Trussardi Inside Delight

user posted image

Top notes: quince, magnolia, lemon

Heart notes: coffee blossoms, freesia, honeysuckle

Base notes: teak wood, sandalwood, musk

Tokie gaiviai citrusiniai. Nu labai jau švelniai citrusiniai... ir tiek ax.gif

Dar

Cacharel Amor Amor Sunshine

user posted image

Va šitie, tai neblogai laikosi. Labai malonūs abrikosai ir mandarinai. Paskui pasijaučia bijūnas su orchidėja ir lieka malonus muskusas su vanile. Šiaip tai jie saldoki, bet nedusinantys ir su lengva rūgštele. Ant lapuko jau visą vakarą kvapas nepakitęs ir stiprus. O ant riešo irgi dar visai neblogai laikosi. Iš visų kompotukų, šitas stiprus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 16, 23:16)
1.Jau yra pirkti Trussardi Inside Delight
2. Cacharel Amor Amor Sunshine

1. Turiu Onside senus-nieko nelaiko iš vis, tai manau šitie dar nepatvaresni bus g.gif
2. O va šitų senokai laukiu. Kur radai?
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 17, 00:16)

Cacharel Amor Amor Sunshine

user posted image

Va šitie, tai neblogai laikosi. Labai malonūs abrikosai ir mandarinai. Paskui pasijaučia bijūnas su orchidėja ir lieka malonus muskusas su vanile. Šiaip tai jie saldoki, bet nedusinantys ir su lengva rūgštele. Ant lapuko jau visą vakarą kvapas nepakitęs ir stiprus. O ant riešo irgi dar visai neblogai laikosi. Iš visų kompotukų,  šitas stiprus thumbup.gif

Mačiau ir aš kažkur šituos ale maniau jog čia pernykščiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 04 17, 02:04)
Mačiau ir aš kažkur šituos ale maniau jog čia pernykščiai  g.gif

Reklamuot pradėjo tai jau pernai, bet pardėse taip ir nepasirodė
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 16, 22:16)

user posted image

Top notes: quince, magnolia, lemon

Heart notes: coffee blossoms, freesia, honeysuckle

Base notes: teak wood, sandalwood, musk

Tokie gaiviai citrusiniai. Nu labai jau švelniai citrusiniai... ir tiek ax.gif

g.gif Indomu bus pauostyti - nelabai įsivaizduoju g.gif

QUOTE(Nome @ 2008 04 16, 22:33)
1. Turiu Onside senus-nieko nelaiko iš vis, tai manau šitie dar nepatvaresni bus  g.gif

g.gif Drįstu nesutikti schmoll.gif Laiko gerai, neturiu su kuo palyginti... g.gif Tų pačių Allure Sensuelle kartais nelabai po kelių valandų jaučiu, o štai šiuos thumbup.gif Bet Nome yr Nome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 17, 08:54)
g.gif Indomu bus pauostyti - nelabai įsivaizduoju g.gif
g.gif Drįstu nesutikti schmoll.gif Laiko gerai, neturiu su kuo palyginti... g.gif Tų pačių Allure Sensuelle kartais nelabai po kelių valandų jaučiu, o štai šiuos thumbup.gif Bet Nome yr Nome mirksiukas.gif

Tikrai keista. Man įsikabina mirtinai nuo ryto iki vakaro. Purškiu labai saikingai, nes jei padaugint, tai verčia mane iš klumpių gerąja to žodžio prasme , bet aš gailiu aplinkinių. biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt mums su Nome labai tinka šie kvepalai, todėl ir neužuodžiam jų ant savęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 17, 00:33)
1. Turiu Onside senus-nieko nelaiko iš vis, tai manau šitie dar nepatvaresni bus  g.gif
2. O va šitų senokai laukiu. Kur radai?

Cacharel Amor Amor Sunshine vakar uosčiau ar tai Sarmoj, ar tai Kristianoj g.gif Abi pardės pas mus Kaune, Akropolyje, tai kai prasinešu tai, nelabai ir fiksuoju, kas kurioje biggrin.gif
Kvapas neblogas ir dar šiandien ant lapuko tvirtai sėdi. Nors dabar uostau ir naują Insaid, tai irgi dar nenunyko nuo lapuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 04 17, 08:54)
Bet Nome yr Nome mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif nu nu gal galima plačiau pakomentuoti tą frazę? bigsmile.gif
Tik dabar pamačiau kad parašiau Onside, vietoj Inside (beraštė visiška blush2.gif )
Atsakyti