Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

QUOTE(Africa @ 2008 06 12, 11:14)
Bet juk tokių kvapų , kad nuo...iki  wub wub nėra daug.  Pradinė nata - dažniausiai aitri, gaiži, spiritinė  ,  (aš nekalbu apie populiarius kompotukus - jie pritaikyti švelnioms saldumo ir gaivos ištroškusioms jaunoms nosytėms) . Man pvz. pirmosios kelios sekundės Chanel N.19 labai ne prie dūšios, bet užtat paskui..  rolleyes.gif Ekstazė.  biggrin.gif  Užtai labai džiugu žiūrėt, kai kvapas uostomas iš "probirkės" ar buteliuko ir niekam nepatinka  - juo geriau  man.

o man N19 ir ant odos nepatiko unsure.gif tiesa bandziau pries pora metu blush2.gif
na bet kad is buteliuko nieko suprast neimanoma tai tikrai ax.gif ir net pirmas 5 minutes nieko nesuprasi. Mano mylimiausia organza man pradeda patikt po kokiu 15min rolleyes.gif nors ir aktyviai ieskau jai pakaitalo, vistiek nieko geriau nerandu unsure.gif
Atsakyti
ir is buteliuko, ir is pirmo papurskimo iskart uostant. dabar ir neuostau iskart, kokius 3 pasipurskiu ir einu, po kurio laiko jau galima ziuret smile.gif
Atsakyti
Tai reiskia, kad man kitaip, nei daugumai, nes visi kvapai, kuriuos turiu, patinka nuo pat pradzios iki galo. Va ir dabar - ka tik apsiliejau senseuliais: tobula, nes netgi pradinese natose nejauciu jokiu, pasak Africos, aitrumų, gaižumų ir spiritų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 12, 10:28)
o man N19 ir ant odos nepatiko unsure.gif  tiesa bandziau pries pora metu blush2.gif
na bet kad is buteliuko nieko suprast neimanoma tai tikrai ax.gif  ir net pirmas 5 minutes nieko nesuprasi. Mano mylimiausia organza man pradeda patikt po kokiu 15min rolleyes.gif  nors ir aktyviai ieskau jai pakaitalo, vistiek nieko geriau nerandu unsure.gif

O Chanel klasika ir neprivalo daugumai patikti. biggrin.gif

QUOTE(Margot @ 2008 06 12, 10:44)
Tai reiskia, kad man kitaip, nei daugumai, nes visi kvapai, kuriuos turiu, patinka nuo pat pradzios iki galo. Va ir dabar - ka tik apsiliejau senseuliais: tobula, nes netgi pradinese natose nejauciu jokiu, pasak Africos, aitrumų, gaižumų ir spiritų biggrin.gif

Margot, bet juk tu berods neturi "gaižios, aitrios" klasikos anei šiprų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 12, 11:24)
O Chanel klasika ir neprivalo daugumai patikti. biggrin.gif 
Margot, bet juk tu berods  neturi  "gaižios, aitrios" klasikos anei šiprų.    smile.gif

Tai kaip galėčiau turėt, jei man nepatinka "gaizumas, aitrumas", a? bigsmile.gif Nebesuprantu apie ką diskutuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 12, 13:13)
Tai kaip galėčiau turėt, jei man nepatinka "gaizumas, aitrumas", a? bigsmile.gif Nebesuprantu apie ką diskutuojam  lotuliukas.gif

Mes nediskutuojam , nes kiekviena turime savo kategorišką nepaneigiamą nuomonę. laugh.gif
Atsakyti
Sveikos! Pseprasom uz naivuma,o kaip Bois teisingai vadinasi? Siandien isbandziau Kristutej,patiko Patchuli. Google kazkodel nieko neisduoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 12, 15:43)
Sveikos! Pseprasom uz naivuma,o kaip Bois teisingai vadinasi?  Siandien isbandziau Kristutej,patiko Patchuli. Google kazkodel nieko neisduoda tongue.gif

Turbut apie siuos kalbi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 12, 17:58)
Turbut apie siuos kalbi?  ax.gif

Taip,aciu!! Mmwwahh yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 12, 08:24)
schmoll.gif Ne kokie. Pauosčiau, ir antrą kartą nemėginsiu. Neįdomus, niekuo neįsimenantis vyriškas citrusinis kvapas. Taškas. biggrin.gif

Nu ėj.. unsure.gif Reikia šiandien prasinešt pro parfumų parduotuves, įsitikint pačiai.

O šiaip, viena iš pagrindinių parfumisčių taisyklių - niekada nenurašyk kvapo jo tris kartus nepabandžius ant odos tongue.gif (Kompotams netaikoma dažniausiai).
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 12, 06:54)
Žinai, neturiu aš kantrybės išlaukti, kol nugaruos nepatinkančios pradinės natos ir išlįs gera bazė.  biggrin.gif Tikrai negalėčiau kvėpintis tokiu variantu. Man kvapas turi patikti nuo pirmos sekundės iki pat pabaigos.  rolleyes.gif

Aha, man irgi drinks_cheers.gif
Todel baisiai sunku susirasti patinkancius kvepalus
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 11, 19:40)
Vakar Paryžiuje buvo pristatyti naujieji Lancome kvepalai Magnifique:

user posted image

Kas tai per kvapas kol kas jokios informacijos niekur nėra  unsure.gif Prekyboj pasirodys rudenį.

Taigi, jau paaiškėjo "apie ką" bus tie naujieji Lancome kvepalai ir manau, tai gan įdomu. Kvepalus sukūrė žinomos "nosys" - Jacques Cavallier ir Olivier Cresp. Įkvėpimo jie sėmėsi Indijoje norėdami sukurti medienos kvepalus moterims ir surado ten nagarmotą, augalą skleidžiantį medienos kvapą. Sprendžiant iš aprašymo, kvepalai bus gan egzotiški: medienos-prieskonių-gėlių. Be Nagarmota, į sudėtį įeina kuminas (pagrindinė Kenzo Dramblio nata), šafranas, bulgariška rožė, jazminas, Australijos sandalmedis, vetiveris.
Kainos: 50 ml - 65$, 75 ml - 85 $.

Atsakyti