Na, išbandėm vakar Escale ir D'Hadrien, tai iš tiesų pastarasis toks švelnesis, bukesnis, daug greičiau nudulksta ir nusaldėja. O Escale - rūgštūs rūgščiausi, agresyvūs citrusai. Rūgštesnių kvepalų tikrai neįsivaizduoju

Nu va, aš irgi šiandien vos ne staugdama iš džiaugsmo puoliau ant Portofino... Užsipurškiau labai riebiai, bo Nekropolio Kristutėj nebuvo nė vieno popierėlio... Mmm... Jokios rūgšties - odnoznačno... Sakyč, sudžiuvusi laimo žievelė, jokių migdolų ir kt... Pirmą pusvalandį jautėsi ne pačios geriausios kokybės citrinų kvapo oro gaiviklis, po to kvapas švelnėjo, bet ačiūdie, nenusaldėjo. Vienareikšmiškai: nepirksiu, į norimųjų sąrašą nerašysiu, bet, jei kas nors padovanos, su mielu noru kraupinsiu aplinkinius

QUOTE(straige @ 2008 06 26, 21:43)
Pirmą pusvalandį jautėsi ne pačios geriausios kokybės citrinų kvapo oro gaiviklis, po to kvapas švelnėjo, bet ačiūdie, nenusaldėjo. Vienareikšmiškai: nepirksiu, į norimųjų sąrašą nerašysiu, bet, jei kas nors padovanos, su mielu noru kraupinsiu aplinkinius 

Butent ir man jie pasirode kaip citrinu kvapo oro gaiviklis.. Bandziau duoti laiko, bet kvapas pradejo erzinti..
Galvojau, kad Kenzo 7:15 am in Bali bus parduodami tik Duty Free, o juos radau Vilniuj Kristi Anoj.. Geline ir vaisine kvapu kompozicija, su Kenz'iniu charakteriu

QUOTE(JVana @ 2008 06 27, 11:54)
Galvojau, kad Kenzo 7:15 am in Bali bus parduodami tik Duty Free, o juos radau Vilniuj Kristi Anoj.. Geline ir vaisine kvapu kompozicija, su Kenz'iniu charakteriu 

o as maniau kad sitie bus rytietiski su vanile ar mediena..
nu reikes isbandyti

Na štai dar vienas flankeriukas
Lolita Lempicka išleido kvepalų L "seserį" - Fleur de Corail / Coral Flower

Ši versija bus kiek labiau gėliškesnė už "L". Grupė - gėlių-rytietiška. Natos: greipfrutas, bergamotė, plumerija (frangipani), vanilinė orchidėja (?), driftwood (vandens nugludintas medis???), muskusas, ambra. Buteliukai išleisti 30 ir 50 ml talpos, tokios pat formos, kaip "L", inkrustuoti baltais perliukais.

Ši versija bus kiek labiau gėliškesnė už "L". Grupė - gėlių-rytietiška. Natos: greipfrutas, bergamotė, plumerija (frangipani), vanilinė orchidėja (?), driftwood (vandens nugludintas medis???), muskusas, ambra. Buteliukai išleisti 30 ir 50 ml talpos, tokios pat formos, kaip "L", inkrustuoti baltais perliukais.
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 30, 22:57)
Na štai dar vienas flankeriukas

Bus džiaugsmo F_A

QUOTE(pepė @ 2008 06 27, 12:25)
Kadangi pati turiu Kenzo AMOUR, pauosčiusi BALI pagalvojau, kad antrų tokių pačių man nereikia

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 24, 19:18)
Aš šiandien Escale Sarmoj tiesiog naglai išsipurškiau smarkiai, riebiai - net nežiūrėjau ar apsauga žiūri. Norėjau įsitikinti ar man jų reikia. Atsakymas - ne, jokiu būdu.
Citrusai. Kartūs. Apelsino šviežiai trintas lapas be jokio saldumo. Laukiau žolės, ir nesulaukiau.
MB, kai prie jo priėjau, pasakė, kad kvepiu apelsino šviežiai nulupta žievele
Nenoriu.
Citrusai. Kartūs. Apelsino šviežiai trintas lapas be jokio saldumo. Laukiau žolės, ir nesulaukiau.
MB, kai prie jo priėjau, pasakė, kad kvepiu apelsino šviežiai nulupta žievele

Nenoriu.

pagal tavo aprasyma jie man turetu laabai patikti

QUOTE(FREDUCI @ 2008 07 01, 09:51)
Kadangi pati turiu Kenzo AMOUR, pauosčiusi BALI pagalvojau, kad antrų tokių pačių man nereikia
Labai panašūs kvapai, tik pastaruosiuose vanilė labiau jaučiasi.

O BALI turbut ne parduotuveje mūsuose radai?

QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 01, 08:37)
7:15 am in Bali radau Kristi Anoj Gedimino prospekte.
Kristianoje
na kaip aš pražiopsojau, eisiu ieškoti
jeigu kaip sakai ten daugiau vanilės negu Amour tai puiku

Uzsipurskiau siandien to Portofin
nemaloniai aitri, net gaizi citrina. Tokia, kai valgant nuo rugsties nemaloniai sutraukia gerkle. O issivedejus isvis nieko
taip ir nesupratau, ka Dior norejo tais kvepalais pasakyti