Klaipėdietės,
Ar kas matėt pas mus Akropolio PE Infusion d'Iris ?
Kai klausiau, turėjo tik vyriškus Prada ir Prada Tendre

QUOTE(cunami @ 2008 03 27, 10:02)
Labai lengvai saldūs, man labai primena tik tiksliai neatsimenu pavadinimo lyg L'Or kvepaliukus
Man patinka 

Nu ne, ir vel promachas

QUOTE(Seeme @ 2008 03 27, 11:07)
Na, nenusiteik iš anksto

QUOTE(Seeme @ 2008 03 06, 19:19)
Musu vietiniame laikrastyje "Klaipeda" yra straipsnis apie geidziamiausia siu metu kveplu naujiena
Etat Libre d'Orange
Secretions Magnifiques Eau de Parfum
Anot laikrascio, Londone Harvey Nichols eiles moteriskiu norinciu nusipirkti si aromata su nuolaida. Raso ir kas tos sekrecijos
kraujas, prakaitas, sperma, seiles.
Nors NowSmellThis raso, kad sie kvepalai isleisti 2006m.
Sudedamasias dalis nurasiau is kito tinklapio:
Accord iod (fucus, azurone), accord adrnaline, accord sang, accord lait, iris, coco, santal, opoponax
Etat Libre d'Orange
Secretions Magnifiques Eau de Parfum
Anot laikrascio, Londone Harvey Nichols eiles moteriskiu norinciu nusipirkti si aromata su nuolaida. Raso ir kas tos sekrecijos

Nors NowSmellThis raso, kad sie kvepalai isleisti 2006m.

Sudedamasias dalis nurasiau is kito tinklapio:
Accord iod (fucus, azurone), accord adrnaline, accord sang, accord lait, iris, coco, santal, opoponax
šio "parfiumo" reklama

Kitų parfiumų pavadinimai irgi iškalbingi:
Antiheros, Charogne (dvėsena), Vierges et Torreros (skaisčios merginos ir toreadorai), Delicous closet Queen (saldus uždaras? gėjus) ir t.t.
Čia galima pažiūrėti sudėtį www.daer.ru
Vakar Kosmadoj uosčiau naujus Salvador Dali Little Kiss

Gėlių - vaisių grupė
Viršutinės natos: juodi serbentai, erškėtrožė, medetka, raudoni serbentai
Vidurinės: bijūnas, ciklamenas, rožė, persikas
Bazė: sandalas, pačiulė, muskusas
Man pasirodė labai gaivūs ir tinkantys pavasariui - vasarai. Jaučiu citrusus, nors ten jų nėra. Gal raudoni serbentai muša rūgštele
Aštrumo priduoda ciklameno pėdsakas. Visai malonūs kvepaliukai ir beje, labai neblogai laikosi
Dar Sarmoj bandžiau Naujus DKNY To Go

Rytietiškas- gėlinis
Viršutinės natos: pomidorų lapai, apelsinai
Vidurinės: vandens lelija, orchidėja, narcizas
Bazė: tulpės, beržo žievė
Man pasirodė labai ryškus ir agresyvus kvapas. Kvapas rūgštus ir aštrus. Stipriai mūsa tulpės su narcizu. Mano nosiai kvapas labai linijinis ir nesimainantis. Nors dar nebandžiau ant odos, gal ir kitaip atsiskleistų

Gėlių - vaisių grupė
Viršutinės natos: juodi serbentai, erškėtrožė, medetka, raudoni serbentai
Vidurinės: bijūnas, ciklamenas, rožė, persikas
Bazė: sandalas, pačiulė, muskusas
Man pasirodė labai gaivūs ir tinkantys pavasariui - vasarai. Jaučiu citrusus, nors ten jų nėra. Gal raudoni serbentai muša rūgštele

Rytietiškas- gėlinis
Man pasirodė labai ryškus ir agresyvus kvapas. Kvapas rūgštus ir aštrus. Stipriai mūsa tulpės su narcizu. Mano nosiai kvapas labai linijinis ir nesimainantis. Nors dar nebandžiau ant odos, gal ir kitaip atsiskleistų

QUOTE(Hellga @ 2008 03 28, 11:41)
šio "parfiumo" reklama

Antiheros, Charogne (dvėsena), Vierges et Torreros (skaisčios merginos ir toreadorai), Delicous closet Queen (saldus uždaras? gėjus) ir t.t.

Smalsumo patenkinimui pauostyt norėtųsi... Bet abejoju, ar būtų smagu jais kvepėt, jei kvapai atitinka pavadinimus

Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 12:30)
Rytietiškas- gėlinis

Šituos ir aš bandžiau, dabar išsitraukiau popieriuką... Laikosi puikiai, ryškus, gana įdomus kvapas. Dabar pauosčius pirma mintis - pavasaris, kai jau šilta ir visokios gėlės žydi. Reikėtų ant odos išbandyt
Jau yra pirkti ir Pure White Linen Light Breeze Estee Lauder

Floral - Fruity
Top note : Citrus,Iced Rose Tea, Raspberry,Pear,Apple, White Freesia,Ginger, Cardamom
Middle note : Red Tulips,Jasmine, Rose Absolute, Iris, Honeysuckle,Gardenia, Osmanthus
Base note : White Cedarwood, Patchouli, Heliotropine
Tiek daug sudėtinių natų, o mano nosis užuodė tik vandens - lietaus kvapą
Man kvepaliukai pasirodė labai jau lengvučiai, bet visai mieli jaunai merginai.

Floral - Fruity
Top note : Citrus,Iced Rose Tea, Raspberry,Pear,Apple, White Freesia,Ginger, Cardamom
Middle note : Red Tulips,Jasmine, Rose Absolute, Iris, Honeysuckle,Gardenia, Osmanthus
Base note : White Cedarwood, Patchouli, Heliotropine

QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 12:30)

Rytietiškas- gėlinis

Rytietiškas- gėlinis

Labai sudominai. Ką gi, reiks vėl kulniuoti Sarmon

QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 13:58)
Jau yra pirkti ir Pure White Linen Light Breeze Estee Lauder

turiu šito mėginuką

ir gėlių man beveik nesijaučia, matyt jų tik tiek, kiek lietus nuplauna kvapą nuo žiedų

QUOTE(Gervela @ 2008 03 28, 15:31)
turiu šito mėginuką
man irgi visai nieko toks kvapas, pakankamai švelnus, kiek šaltokas, jausmas, kad šlapi po lietaus skalbiniai prisiglaudė prie skruosto
švaru, vėsoka, gaivu, bet visai malonus kvapas
ir gėlių man beveik nesijaučia, matyt jų tik tiek, kiek lietus nuplauna kvapą nuo žiedų

Labai gražiai nupasakojai

QUOTE(Hellga @ 2008 03 28, 11:41)
šio "parfiumo" reklama

Hellga, neuzilo galesi pauostyti viska naturoje.

Mano vyras uzsikabliavo ir isskyre pinigu kruvai ju megineliams. Ji taip sudomino, o as tik kaip poksta bandziau papasakoti. Jis man sake pilna dydi uzsisakyti, o jei nepatiks as tipo galesiu kam nors padovanoti