Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

Klaipėdietės,

Ar kas matėt pas mus Akropolio PE Infusion d'Iris ?
Atsakyti
Kai klausiau, turėjo tik vyriškus Prada ir Prada Tendre g.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 03 27, 10:02)
Labai lengvai saldūs, man labai primena tik tiksliai neatsimenu pavadinimo lyg L'Or kvepaliukus  g.gif  Man patinka  wub.gif

Nu ne, ir vel promachas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 27, 11:07)
Nu ne, ir vel promachas doh.gif

Na, nenusiteik iš anksto tongue.gif . Gal tavo nosiai kitaip pasirodys
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 06, 19:19)
Musu vietiniame laikrastyje "Klaipeda" yra straipsnis apie geidziamiausia siu metu kveplu naujiena
Etat Libre d'Orange
Secretions Magnifiques Eau de Parfum

Anot laikrascio, Londone Harvey Nichols eiles moteriskiu norinciu nusipirkti si aromata su nuolaida. Raso ir kas tos sekrecijos blink.gif kraujas, prakaitas, sperma, seiles.
Nors NowSmellThis raso, kad sie kvepalai isleisti 2006m. tongue.gif
Sudedamasias dalis nurasiau is kito tinklapio:
Accord iod (fucus, azurone), accord adrnaline, accord sang, accord lait, iris, coco, santal, opoponax

šio "parfiumo" reklama smile.gif
user posted image

Kitų parfiumų pavadinimai irgi iškalbingi:

Antiheros, Charogne (dvėsena), Vierges et Torreros (skaisčios merginos ir toreadorai), Delicous closet Queen (saldus uždaras? gėjus) ir t.t.

Čia galima pažiūrėti sudėtį www.daer.ru

Atsakyti
Vakar Kosmadoj uosčiau naujus Salvador Dali Little Kiss

user posted image

Gėlių - vaisių grupė

Viršutinės natos: juodi serbentai, erškėtrožė, medetka, raudoni serbentai

Vidurinės: bijūnas, ciklamenas, rožė, persikas

Bazė: sandalas, pačiulė, muskusas

Man pasirodė labai gaivūs ir tinkantys pavasariui - vasarai. Jaučiu citrusus, nors ten jų nėra. Gal raudoni serbentai muša rūgštele g.gif Aštrumo priduoda ciklameno pėdsakas. Visai malonūs kvepaliukai ir beje, labai neblogai laikosi smile.gif

Dar Sarmoj bandžiau Naujus DKNY To Go

user posted image

Rytietiškas- gėlinis

Viršutinės natos: pomidorų lapai, apelsinai

Vidurinės: vandens lelija, orchidėja, narcizas

Bazė: tulpės, beržo žievė

Man pasirodė labai ryškus ir agresyvus kvapas. Kvapas rūgštus ir aštrus. Stipriai mūsa tulpės su narcizu. Mano nosiai kvapas labai linijinis ir nesimainantis. Nors dar nebandžiau ant odos, gal ir kitaip atsiskleistų g.gif

Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 03 28, 11:41)
šio "parfiumo" reklama  smile.gif
user posted image

Antiheros, Charogne (dvėsena), Vierges et Torreros (skaisčios merginos ir toreadorai), Delicous closet Queen (saldus uždaras? gėjus) ir t.t.

Smalsumo patenkinimui pauostyt norėtųsi... Bet abejoju, ar būtų smagu jais kvepėt, jei kvapai atitinka pavadinimus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 12:30)

Rytietiškas- gėlinis
Viršutinės natos:    pomidorų lapai, apelsinai
Vidurinės:            vandens lelija, orchidėja, narcizas
Bazė:                tulpės, beržo žievė
Man pasirodė labai ryškus ir agresyvus kvapas. Kvapas rūgštus ir aštrus. Stipriai mūsa  tulpės su narcizu. Mano nosiai kvapas labai linijinis ir nesimainantis. Nors dar nebandžiau ant odos, gal ir kitaip atsiskleistų g.gif

Šituos ir aš bandžiau, dabar išsitraukiau popieriuką... Laikosi puikiai, ryškus, gana įdomus kvapas. Dabar pauosčius pirma mintis - pavasaris, kai jau šilta ir visokios gėlės žydi. Reikėtų ant odos išbandyt
Atsakyti
Jau yra pirkti ir Pure White Linen Light Breeze Estee Lauder

user posted image

Floral - Fruity

Top note : Citrus,Iced Rose Tea, Raspberry,Pear,Apple, White Freesia,Ginger, Cardamom

Middle note : Red Tulips,Jasmine, Rose Absolute, Iris, Honeysuckle,Gardenia, Osmanthus

Base note : White Cedarwood, Patchouli, Heliotropine

Tiek daug sudėtinių natų, o mano nosis užuodė tik vandens - lietaus kvapą smile.gif Man kvepaliukai pasirodė labai jau lengvučiai, bet visai mieli jaunai merginai.

Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 12:30)

user posted image

Rytietiškas- gėlinis

Viršutinės natos:    pomidorų lapai, apelsinai

Vidurinės:            vandens lelija, orchidėja, narcizas

Bazė:                tulpės, beržo žievė
Man pasirodė labai ryškus ir agresyvus kvapas. Kvapas rūgštus ir aštrus. Stipriai mūsa  tulpės su narcizu. Mano nosiai kvapas labai linijinis ir nesimainantis. Nors dar nebandžiau ant odos, gal ir kitaip atsiskleistų g.gif

Labai sudominai. Ką gi, reiks vėl kulniuoti Sarmon nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 28, 13:58)
Jau yra pirkti ir Pure White Linen Light Breeze Estee Lauder

Tiek daug sudėtinių natų, o mano nosis užuodė tik vandens - lietaus kvapą smile.gif

turiu šito mėginuką biggrin.gif man irgi visai nieko toks kvapas, pakankamai švelnus, kiek šaltokas, jausmas, kad šlapi po lietaus skalbiniai prisiglaudė prie skruosto biggrin.gif švaru, vėsoka, gaivu, bet visai malonus kvapas biggrin.gif

ir gėlių man beveik nesijaučia, matyt jų tik tiek, kiek lietus nuplauna kvapą nuo žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 28, 15:31)
turiu šito mėginuką biggrin.gif man irgi visai nieko toks kvapas, pakankamai švelnus, kiek šaltokas, jausmas, kad šlapi po lietaus skalbiniai prisiglaudė prie skruosto biggrin.gif švaru, vėsoka, gaivu, bet visai malonus kvapas biggrin.gif

ir gėlių man beveik nesijaučia, matyt jų tik tiek, kiek lietus nuplauna kvapą nuo žiedų biggrin.gif

Labai gražiai nupasakojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 03 28, 11:41)
šio "parfiumo" reklama  smile.gif
user posted image

Čia galima pažiūrėti sudėtį www.daer.ru

Hellga, neuzilo galesi pauostyti viska naturoje. thumbup.gif
Mano vyras uzsikabliavo ir isskyre pinigu kruvai ju megineliams. Ji taip sudomino, o as tik kaip poksta bandziau papasakoti. Jis man sake pilna dydi uzsisakyti, o jei nepatiks as tipo galesiu kam nors padovanoti lotuliukas.gif bet as tokiu priesu neturiu blush2.gif tongue.gif
Atsakyti