Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

QUOTE(Margot @ 2008 09 05, 07:00)
MaDame nuvylė. Pradžia užkabinanti ir netgi labai (testavau juos karštą dieną, tad citrusai labai gerai "susivalgė"), na o tai, kas lieka už valandos - tai vienaplanis muilinis tonas. Duosiu jiems dar vieną šansą, išmėgindama ant odos.

Lancome Magnifique pasirodė visai priimtinas, toks jaunesnysis Tresor.

Mano panasus ispudziai apie Ma Dame, o Lancome Magnifique issilaike labai gerai ant odos ir vidurinese natose islindus kmynui, issilaike iki pat pabaigos. Tos gelytes kaip ir dingo, ir pasiliko daugiau medzio ir kmyno kvapai.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 05, 10:38)
Mano panasus ispudziai apie Ma Dame, o Lancome Magnifique issilaike labai gerai ant odos ir vidurinese natose islindus kmynui, issilaike iki pat pabaigos. Tos gelytes kaip ir dingo, ir pasiliko daugiau medzio ir kmyno kvapai.

Is JPG Ma Dame tikejausi daugiau,bet nusivyliau..o taip laukiau doh.gif bet vot tas Lancome Magnifique tai visai nieko,labai primine Tresor pati pradzia,bet pastarieji man nuvaiseja,o Magnifique base'as tokiu siltu medziu nugule ant mano odos ir lbai ilgai isliko..kaip tu ir sakei jokiu geliu nebeliko..bet man visvien tas kvapas kazkodel labiau dienai,nors daug kur skaiciau,kad rekomenduotinas vakarui.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 09 05, 17:20)
Is JPG Ma Dame tikejausi daugiau,bet nusivyliau..o taip laukiau doh.gif bet vot tas Lancome Magnifique tai visai nieko,labai primine Tresor pati pradzia,bet pastarieji man nuvaiseja,o Magnifique base'as tokiu siltu medziu nugule ant mano odos ir lbai ilgai isliko..kaip tu ir sakei jokiu geliu nebeliko..bet man visvien tas kvapas kazkodel labiau dienai,nors daug kur skaiciau,kad rekomenduotinas vakarui.. smile.gif

Rekomenduoti visi gali, o tu "klausyk" savo nosies smile.gif As siais kvepalais drasiai kvepinaus diena ir visai man jie tiktu i ofisinius kvepalus smile.gif Taip, kad cia nuomones reikalas smile.gif
Atsakyti
Šiandien prisiuosčiau ir išsipurškaliojau visas kūno dalis. Vistik iš visų išbandytų nosis linksta ties naujuoju Lancome, ilgai išliekantis ir jaukumo suteikiantis kvapas.

Taip pat patiko Creed Silver Mountain Water, o iš pradžių itin patikęs Creed Millesime Imperial, po to pavirto į vyriškąjį, nors konsultantė apie tai neminėjo. Gal jis unisexinis g.gif

Dar užsikabinau už Marc Jacobs Daisy, bet jis man labai silpnai laikosi.

user posted image

Atsakyti
Nežinau - kodėl, bet pati gan skeptiškai žiūriu į Armani parfumeriją, bet šį kartą susidomėjau : Giorgio Armani kitą mėnesį pristato savo rytietiškas naujienas bendrų pavadinimu Onde bigsmile.gif
Kvepalų trio moterims, įkvėpta paslaptingųjų Rytų, pavadinta " Kvapų trilogija. Jausmų Imperija".
user posted image

Onde Mystère atspindi Vidurių Rytus ir visą jų haremų grožį ambros, benzoinės dervos, smilkalų, marokietiškos rožės, prieskonių, muskuso ir vanilės natose.

user posted image

Onde Vertige įkvėpti Kamasutros, piešia nuostabiųjų indiškų rūmų vaizdus. Pagrindinės natos: frangipani, jazminai, lipniasėkliai, pačiulė.

user posted image

Onde Extase įkvėpti japonų geišų meno. Kvape atsiskleidžia kedro, mimozos, jazmino, narcizo, bergamotės ir sezamo natos.

Kaina: 50 ml 80 Eurų, 100 ml 105 Eurai
Na tuos pirmuosius visai norėčiau išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 11 rugsėjo 2008 - 18:47
QUOTE(BlackDee @ 2008 09 11, 17:37)
Kvepalų trio moterims, įkvėpta paslaptingųjų Rytų, pavadinta " Kvapų trilogija. Jausmų Imperija".
Kaina:  50 ml 80 Eurų, 100 ml 105 Eurai
Na tuos pirmuosius visai norėčiau išbandyt  rolleyes.gif

bigsmile.gif kiek neblogu naujienu turi pasirodyt! Guerlain, Tom Ford, Hermes, Chanel, o dabar dar ir Armani rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 09 11, 19:37)
Nežinau - kodėl, bet pati gan skeptiškai žiūriu į Armani parfumeriją, bet šį kartą susidomėjau : Giorgio Armani kitą mėnesį pristato savo rytietiškas naujienas  bendrų pavadinimu Onde bigsmile.gif

Pauostyt įdomu būtų visus, o labiausiai domina taip pat pirmieji bigsmile.gif Tik vat įdomu kiek tobulai bus jie susluoksniuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 09 11, 18:47)
Tik vat įdomu kiek tobulai bus jie susluoksniuoti  rolleyes.gif

Aš apie tą patį pagalvojau, nes natos gan populiarios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 11, 19:43)
bigsmile.gif kiek neblogu naujienu turi pasirodyt! Guerlain, Tom Ford, Hermes, Chanel, o dabar dar ir Armani  rolleyes.gif

O kas naujo bus is Chanelio bigsmile.gif , nerandu ko tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 09 11, 18:19)
O kas naujo bus is Chanelio bigsmile.gif , nerandu ko tai blush2.gif

Isleidzia naujus ekliuzyvinius kvepalus pavadinimu Beige. Blackdee juos sioje temoje aprase smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau pratestavot Bvlgari "Jasmine Noir"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2008 09 12, 11:05)
Gal kas jau pratestavot Bvlgari "Jasmine Noir"?  g.gif

As jau testavau... man asmeniskai prabangus kvapas, labai motieriskas, tinkantis prie tokios juodos vakarines suknes... deja nesu spece, tai visu sudetyje esanciu natu neaprasysiu blush2.gif
Atsakyti