Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

QUOTE(panteryta @ 2008 10 16, 15:10)
gal zinot kur galima pigiau butu nusipirkti eckados arba brytei spers kvepalus?

pas Kvepaliukę, yra čia subforume tokia faina mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 10 11, 06:53)
Nežinau g.gif New Zen šifruočiau kaip naują kvapą, bet aprašymas panašus į Zen 2007.
Brangu schmoll.gif

Siuos maciau siandien. Man, regis, niekuom nesiskiria nuo senuju. Net ta pakuote ne tokia akivaizdziai skirtinga.. Turiu omenyje, kad sonas kaip nuslifuotas ir paauksuotas.
Papildyta:
QUOTE(panteryta @ 2008 10 16, 13:10)

Bandziau googl'inti, bet po eckados pavadinimu, tai tik geles vazonelis, o vat po brytei spers nieko.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 16, 16:12)
panteryta, tu man patinki.  wub.gif

QUOTE(Gervela @ 2008 10 16, 16:23)
pas Kvepaliukę, yra čia subforume tokia faina mergytė wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(JVana @ 2008 10 16, 18:53)
Siuos maciau siandien. Man, regis, niekuom nesiskiria nuo senuju. Net ta pakuote ne tokia akivaizdziai skirtinga.. Turiu omenyje, kad sonas kaip nuslifuotas ir paauksuotas.
Papildyta:
Bandziau googl'inti, bet po eckados pavadinimu, tai tik geles vazonelis, o vat po brytei spers nieko.

Na ką, vakarėlis tęsiasi, mėnulio pilnatis -irgi cool.gif
Anekdotai prasideda... bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(panteryta @ 2008 10 16, 15:10)

man panasu, kad kazkas tyciojasi / bajariuoja cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 16, 17:30)
man panasu, kad kazkas tyciojasi / bajariuoja cia  mirksiukas.gif

Bus pokstininku metai smile.gif Su Valinksu ir Baukute per zinias ir ne tik biggrin.gif Kaip naujiena, taip ir pokstas.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 16, 17:53)

lol lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 10 15, 20:59)
Na štai juos jau ir pauosčiau ax.gif
user posted image

Kvapas sodresnis, tirštesnis ir saldesnis, bet iš esmės atsiskleidė kiek kitaip nei tikėjausi. Jis nebeturi tiek to nenusakomo alkoholinio žavesio kurį jaučiau tradicinėje Hypnotic Poison versijoje. tradicinis man asocijuojasi su Baileys likeriu medinėje taurėje ir vos juntamais kokosais užpiltais alkoholiu, o Elixir kvepia taip, tarsi į paprastąjį būtų pridėta karamelės (tos pieniškos, kaip irisai), mažiau jaučiasi alkoholis, pats kvapas labiau desertinis, valgomas, bazėje minkštesnis ir labiau kreminis už tradicinį. Tuo tarpu tradiciniame jaučiu daugiau lengvumo ir man gal jis kiek įdomesnis. rolleyes.gif Saldžių, kreminių kvapų mėgėjoms Elixir man atrodo turėtų patikti. 4u.gif

Reikėtų man pabandyt juos. Aš visada pavydžiu toms, kurioms Hypnotic Poison kvepia likeriu, nes ant mano odos jis atsiskleidžia toooks sausas, norisi tuoj pat lėkti po šaltu dušu palįst ir kremu išsitepliot nuo galvos iki kojų lotuliukas.gif Baisus diskomfortas. Gal šie ne tokie sausi būtų ant mano odos (optimizmas). Nes šiaip jau toks saldumynas man patiktų karts nuo karto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 16, 17:53)
Papildyta:

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ej, babytės ir pencinykės, žiūrėkitės, kokią naujieną ir panacėją mums sukūrė:

user posted image

AgelessFantasy is the World's first anti-age perfume. A woman's fragrance that smells like a younger Woman.

Item: Ageless Fantasy EDT - 3.04 oz (100 ml.)
Price: $120

Welcome to Beauty Secrets by Harvey Prince! Inspired by recent scientific discoveries and clinical trials, we have developed a perfume called AGELESS FANTASY™. Precious. New. Enchanting. Exclusively ours. Our patent-pending fragrance elixir defies your skin's natural age-revealing scent. Research has proven that men around women who use Ageless Fantasy™ believe them to be at least 8 years younger! Remarkable! Ageless Fantasy™ is an aromatic essence of pink grapefruit, mango, anti-oxidant rich pomegranate, jasmine and musk. A miracle in the field of beauty. A dramatically different perfume.

Nežinau, ar juoktis ar verkt doh.gif doh.gif

Daugiau briedo yra čia:

http://agelessfantasy.com/home.html
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 10 17, 19:13)
Ej, babytės ir pencinykės, žiūrėkitės, kokią naujieną ir panacėją mums sukūrė:

Nežinau, ar  juoktis ar verkt  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif nebent is laimes galima asara nubraukt bigsmile.gif
bet 8 mazoka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 10 17, 19:13)
believe them to be at least 8 years younger

kaži, jei 8 metų vaikas pasikvėpintų, gal pavirstu vėl kūdikiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 10 17, 19:17)
bet 8 mazoka  schmoll.gif

Ta palauk, atliks dar "mokslinių tyrimų" ir sukurs tokius, kurie jaunina 10, 15 ir 20 metų bigsmile.gif Čia tau ne šiaip kokį vandenėlį kvepiantį sukurti, čia gi kiek darbo reikia indėti bigsmile.gif
Atsakyti