Sveikos mielos mamos,
gal kas nors gimdete pas gyd. J.Gelažanskiene? Pasidalinkite savo patirtimi, nes jokiu atsiliepimu apie ja neradau. Padekit prasau, is anksto ACIU
QUOTE(spot13 @ 2008 03 20, 12:32)
Sveikos mielos mamos,
gal kas nors gimdete pas gyd. J.Gelažanskiene? Pasidalinkite savo patirtimi, nes jokiu atsiliepimu apie ja neradau. Padekit prasau, is anksto ACIU
jauna ,miela, bet mane pries antra gimdyma apziurejo priemimo skyriuje kai atvaziavau del keistu skausmu, itare slapimo taku infekcija ir paleido namo pasakiusi, kad gal nestumo dar negydome siandien t.y. galiu gultis, bet tam ji nemato butinumo. Tai buvo mano 2-as nestumas, praeje du terminai, kas reiskia jei man is tikruju butu slapimo taku infekcija, tai butu nemaza rizika ir mano ir vaiko sveikatai. Gimdziau ta pacia nakti,ne pas ja, taigi ji kaip ir neatsakinga uz mano vaiko mirti. Gal is jos ir iseis nebloga gydytoja ateityje , visi juk turi igyti patirties. Kaip gimdymus priimineja nezinau, tikiuosi, neblogai.
Pagimdziau pas sia daktare savo suneli ....
Buvau nesusitarusi, tiesiog patekau i jos rankas ir nieko blogo apie ja negaliu pasakyt!!!
Siek tiek gal nustebino,kad tokia jauna... bet istikro labai puikiai atliko savo darba su akusere (berods Ramanauskiene)
Padejo man pagimdyt, nes labai sunkiai sekesi stumti
Ir per pati gimdyma buvo su jumoro gyslele, visaip bande papasakot kaip reikia stumti,kaip ikvepti (nors atrodo ir zinojau teoriskai, bet kai atejo tam laikas- viskas isgaravo
)... o kiek reikejo - subardavo, grieztesni zodi pasakydavo (tiesiog mato kaip tuo momentu elgtis).
As sia daktare neturiu nusiskundimu

Buvau nesusitarusi, tiesiog patekau i jos rankas ir nieko blogo apie ja negaliu pasakyt!!!
Siek tiek gal nustebino,kad tokia jauna... bet istikro labai puikiai atliko savo darba su akusere (berods Ramanauskiene)

Padejo man pagimdyt, nes labai sunkiai sekesi stumti

As sia daktare neturiu nusiskundimu

Pritariu Blue_rose 100 proc.
Gimdziau pas ja nesusitarus ir tuom esu labai patenkinta. Jauna, miela, su humoru, labai palaike, aiskino kaip stumti ir pan.
Esu dekinga siai gydytojai

Gimdziau pas ja nesusitarus ir tuom esu labai patenkinta. Jauna, miela, su humoru, labai palaike, aiskino kaip stumti ir pan.
Esu dekinga siai gydytojai

As ir turiu pacius geriausius atsiliepimus. Gimdziau nesitarus. Jai talkino akus. Ramanauskiene, jos dvi puiki komanda. Gimdziau pirma karta. Bet manau sios komandos deka gimdymas buvo tikrai greitas (apie 5val. ) ir be jokiu kirpimu ir plysimu, nors lelius svere 4,6kg. Labai dekinga joms.
QUOTE(spot13 @ 2008 03 20, 13:32)
Sveikos mielos mamos,
Sveiki,
apie šią gydytoją galiu atsiliepti tik teigiamai: labai maloni, rūpestinga(net pati paskambindavo iškilus kokiems neaiškumams), profesionali.
Pas ją lankiausi privačiai nėštumo metu, ji atliko man cezario operariją ir prižiūrėjo po gimdymo. Vyskas vyko sklandžiai, su jaučiausi ramiai ir užtikrintai.
as pas sia gydytoja vaiksciojau seskines poliklinikoj per visa savo nestuma. Tikrai labai siltas zmogus. Visada pozityviai nuteikianti, istikus kokiai bedai
aciu jai...
tiesa prisiminiau, jog gydytoja nuolat juokaudavo, kad jei nori berniuko reikia eit pas ja
. Kadangi pas ja visi berniukai gimdavo...

aciu jai...

tiesa prisiminiau, jog gydytoja nuolat juokaudavo, kad jei nori berniuko reikia eit pas ja

As ir vaziavau i AK gimdyti nesitariusi.
pataikiau nat sios gyd. pamainos, na, zinot, tokio rupestingumo, na zinoma, labai padejo gal net labiau akusere, bet labai padejo ir patare, kaip kvepuoti, kaip stumti ir kada....
labai esu jai dekinga uz grazia mano Karalaite!
pataikiau nat sios gyd. pamainos, na, zinot, tokio rupestingumo, na zinoma, labai padejo gal net labiau akusere, bet labai padejo ir patare, kaip kvepuoti, kaip stumti ir kada....
labai esu jai dekinga uz grazia mano Karalaite!
Oi, as tai pas sia gydytoja gidziausi ilga laika ir deja nalabai daug galiu pasakyti gero. Pas ja issigydyt neimanoma. Tikrai yra geresniu profesionalu.

Buvau praeitais metais pas Jolanta Gelanskiene Renmedoj. Bet kaz kodel irgi negalejo rasti problemos, nors visi tyrimai buvo padaryti...nuejus kitur, irgi man nepagerejo
. Bet kaz kaip savaip viskas praejo
.
Dabar esu
, tai planuoju eiti pas Gelazanskiene priziureti nestuma, nes jinai labai miela ,silta, viska paaiskina
. Be to man arti namu
. Nors del jos darbo grafiko ten, vis tiek reikes vazineti is darbo ir atgal.
Gal kas nors buvot susitare su ja del gimdymo?

Dabar esu

QUOTE(Fiesta10 @ 2010 02 08, 14:46)
Buvau praeitais metais pas Jolanta Gelanskiene Renmedoj. Bet kaz kodel irgi negalejo rasti problemos, nors visi tyrimai buvo padaryti...nuejus kitur, irgi man nepagerejo
. Bet kaz kaip savaip viskas praejo
.
Dabar esu
, tai planuoju eiti pas Gelazanskiene priziureti nestuma, nes jinai labai miela ,silta, viska paaiskina
. Be to man arti namu
. Nors del jos darbo grafiko ten, vis tiek reikes vazineti is darbo ir atgal.

Dabar esu

Nesitariau bet gimdziau pas ja man tai nerealiai ji patiko, labai moraliskai moka palaikyti ir dantis uzkalbeti kai reikia