Gimdziau pas sia gydytoja pries 2 savaites dare Cezari. Per nestuma lankiausi pas ja. Nuostabi gydytoja...Esu baile, visko bijau bet buvau rami , nes ji mane priziurejo... Tikrai nuostabus zmogus....

Gimdziau pas ja. Viskuo patenkinta.
Daktarei didziulis ACIU nuo manes ir sunelio Kevino, uz tai, kad laiku pastebejo sunkumus, laiku sureagavo ir issprende kilusias problemas. Is 10balu duociau 10.

QUOTE(Smagute @ 2010 07 22, 21:55)
Gimdziau pas ja. Viskuo patenkinta.
Daktarei didziulis ACIU nuo manes ir sunelio Kevino, uz tai, kad laiku pastebejo sunkumus, laiku sureagavo ir issprende kilusias problemas. Is 10balu duociau 10. 

pritariu, tai nuostabus zmogus ir puiki gydytoja...

Esu labai dekinga Jolantai uz prieziura nestumo metu
. Labai geras zmogus
. Kad butu daugiau tokiu daktaru
. Pas ja nepavyko gimdyt, bet jinai atidave mus i rankas irgi labai nuostabiam daktarui ir akuserei
.

tik gerus zodzius galiu pasakyti apie sia gydytoja. esu 100 proc. patenkinta jos rupestingumu ir profesionalia prieziura nestumo metu bei priimant gimdyma.
kai gimdysiu antra karta - tik pas ja
kai gimdysiu antra karta - tik pas ja

Tai nuostabi, švelni, dėmesinga gydytoja, profesionalas savo srities. Jai esu dėkinga už puikią priežiūrą nėštumo metu,
bei profesionaliai priimtą gimdymą.
Antrąjį nedvejodama gimdysiu tik pas šią gydytoją.

Gimdžiau pas šią gydytoją maždaug prieš mėnesį. Papuoliau nesitarusi. Labai gera gydytoja, viskas praėjo gerai. Padėjo ir fiziškai ir morališkai. nekirpo, neplyšau... Didelis pliusas gydytojai ir su ja dirbančiai akušerei

tik geriausi prisiminimai like apie gimdyma, deka sios nuostabios gydytojos. Profesionali gydytoja su didziuliu zmogiskumo jausmu... Visada linksma ir pozytivi, isklausis, nuramins, patars, kai reikia pabars ..

Šita gydytoja priėmė mano trečią gimdymą, gimdžiau nesitarus..
Kadangi gimdykloj užtrukau viso labo 24 minutes, neilgai truko visas bendravimas su personalu, bet gydytoja paliko gerą įspūdį - konkreti, komunikabili, maloni..Neturėjau priekaištų dėl gimdymo..Tik tą pačią dieną po gimdymo pasijaučiau labai nemaloniai, kai ji palatoje aplankė mano kaimynę (kuri gimdė susitarus, mokėjo pinigėlius šiai gydytojai), apipuolė ją visokiausiais malonybiniais klausimais, o į mane tik dirstelėjo iš padilbų ir tiek, nei laba dieną, nei viso gero..Negi buvo sunku nors simboliškai paklaust, kaip jaučiuosi, nesvarbu, kad jau nedaviau nė cento, bet ir mano gimdymą priėmė prieš kelias valandas..Tai tikrai pasijutau nemaloniai ir kažkaip susidariau nekokią nuomonę..
Kadangi gimdykloj užtrukau viso labo 24 minutes, neilgai truko visas bendravimas su personalu, bet gydytoja paliko gerą įspūdį - konkreti, komunikabili, maloni..Neturėjau priekaištų dėl gimdymo..Tik tą pačią dieną po gimdymo pasijaučiau labai nemaloniai, kai ji palatoje aplankė mano kaimynę (kuri gimdė susitarus, mokėjo pinigėlius šiai gydytojai), apipuolė ją visokiausiais malonybiniais klausimais, o į mane tik dirstelėjo iš padilbų ir tiek, nei laba dieną, nei viso gero..Negi buvo sunku nors simboliškai paklaust, kaip jaučiuosi, nesvarbu, kad jau nedaviau nė cento, bet ir mano gimdymą priėmė prieš kelias valandas..Tai tikrai pasijutau nemaloniai ir kažkaip susidariau nekokią nuomonę..

Mamytes, gal kartais zinote kur dabar dirba si gydytoja? Gal kuri lanketes pas ja neseniai?