ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena
Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz
ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena
Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino
Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai
Visgi patinka man tie citrusiukai
ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena QUOTE(VB_Glamour @ 2008 04 11, 15:50)
Siandien pagaliau pauosciau Akropoly ilgai lauktos naujienos- Moschino Hippy Fizz
Dar susipazinau ir su naujaisiais Kenzo (tikslaus pavadinimo neprisimenu, bet buteliukas kaip ir Amour serijos), tai pastarieji labai mane sudomino
Del Moschino tai dar reiks pamastyti- nelabai man ta geliu puokste patiko, ir seip kvapo tikejaus ispudingesnio, bet pradines natos tai
Visgi patinka man tie citrusiukai 
ispudziai: pradzioj gaivi, labai intensyvi citrina, veliau pajauciau geliu puokste , o pabaigai liko gaivuma su maza citrinos uzuomena kai tik tema susiradau, kad apie moschino paklausciau
Kazkas seniau buvo ideje nuotrauku su kvepalu kolekcijomis is rusaiciu forumu,galima butu adresiuka tu forumu?
QUOTE(jbs @ 2008 04 12, 07:08)
Special for jbs. Kadangi nepretenduoju į ekspertes ir į meniškus aprašymus, tai išsakysiu (išrašysiu) labai subjektyvią nuomonę
Taigi, Eau des Merveilles. Pirmas įspūdis - taip pakvimpa naujai atplėštas jūros kaiulytėm skirtų pjuvenų su citrinos kvapu (21 a. išradimas
Elixir Eau des Merveilles. Pirmas įspūdis - konditerinė apelsinų esencija, dedama į torčiukus, keksiukus, pyragiukus. Saldu, skanu. Pasipurški ir tooookia skanutė jauties
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 12, 09:22)
į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru.
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 04 12, 09:22)
1. Special for jbs.
2. Gal buvau padauginusi, nes į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru.
2. Gal buvau padauginusi, nes į pavakarę pasijutau kaip ką tik barzdą nusiskutęs keksiukas apelsininiu įdaru.
1. Jaučiuosi pamaloninta. Ačiū
2.
Merginos, domina Jūsų nuomone apie Mochino Couture
nes žadu pirkti neuosčius :
Neturiu galimybės pauostyt
QUOTE(neaiski @ 2008 04 12, 06:23)
O dieve.... vos neapalpau....
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 11:50)
Merginos, domina Jūsų nuomone apie Mochino Couture
Neturiu galimybės pauostyt

Man jie gana moteriski, intensyvus, nesaldus, primena medienos kvapa, laikosi gana neblogai
QUOTE(Nome @ 2008 04 12, 13:12)
Ar galit mergos man paaiškinti ar čia skirtingi kvapai? Antrųjų nėra tekę matyti
Gerai įsižiūrėkit į užrašus ant dėžutės:
Ange ou Demon (Givenchy)

Ange Ou Etrange (Givenchy)

Gerai įsižiūrėkit į užrašus ant dėžutės:
Ange ou Demon (Givenchy)

Ange Ou Etrange (Givenchy)

pagooglinau , pasirodo yra ir antrasis variantas ...matyt kitoje kalboje demonai isversti