QUOTE(Apvalute @ 2008 06 07, 12:08)
kai isplaunu, plaukams sokas - styro i visas puses, siurkstus. Esu tos nuomones, kad daznai plauti - nesveika, nes yra istirpdomi naturalus riebalai, kurie saugo plauka. Na, nepersu nuomones. Nes jau ne karta buvau isvadinta visokia

Be to, kuo ilgesni plaukai, tuo reciau plauti reikia. Graziausi plaukai buna trecia arba ketvirta diena po plovimo - kai atsigauna. Todel ir nekankinu as ju.
Oho, na ir sekasi, kad gali taip retai plauti plaukus
mano ir veido, ir galvos oda labai riebi, plaukai jau antra diena susiriebalave prie saknu (nors galai sausi) ir tada graziai neguli

plaunu tris kartus per savaite, stengiuosi nesioti suristus, kad nereiketu dar dazniau plauti. O plaukuciai iki liemens
Beje, gal galite padaryti sarasiuka jusu "atradimu"- plauku priemoniu, kurias rekomenduotumete plauku atgaivinimui, gal ka ypatingai gero turite nuo velimosi? Kai isplaunu plaukus, prasideda pesimo ir issukavimo kosmaras
Pvz, man labai nereali priemone yra Alter Ego plauku serumas 150 ml. apie 50 lt). Labai tinka ploniems plaukams, jie tampa labai blizgus, atrodo veslus, neriebina

taip atgaivina plaukucius!
Bet vis dar negaliu nieko rasti nuo velimosi, nsuipirkau rusiska vaistineje "Aromatika" naturalu alieju pries plovima, bet plaukai nors tapo labiau blizgantys, bet kazkokie "kieti", siurkstus
ir visai nepadejo nuo velimosi. Gal reikia ilgiau naudoti, bet nelabai noriu, nes sunku po to nuo plauku nuplauti toki riebuma