Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai

Wellos profesonali linija, enrich -kasmyrine serija, padaro plaukus labai labai minkstus,bet nuo to jie graziau nekrenta ir kazkaip nzn...na man gaila 55lt tokiam dalykui kurio poveikis nera lb akivaizdus , gi nuo visu balzamu paminksteja plaukai..bet gal ilgainiu gerai isgydytu g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 07 birželio 2008 - 08:01
QUOTE(dilgelyt @ 2008 06 07, 09:59)
Wellos profesonali linija, enrich -kasmyrine serija, padaro plaukus labai labai minkstus,bet nuo to jie  graziau nekrenta ir kazkaip nzn...na man gaila 55lt tokiam dalykui kurio poveikis nera lb akivaizdus , gi nuo visu balzamu paminksteja plaukai..bet gal ilgainiu gerai isgydytu g.gif
user posted image

tai jeigu ne stebuklas, neverta tiek moketi. Pakolkas is visu mano bandytu man geriausias yra TBS vynuogiu kauliuku serumas, bet ten yra tik 75 ml, tai visam plaukui naudoti siek tiek per brangu ir paprastas, visu ispeiktas Garnier nenuplaunas balzamas sleek&shine arba oil&repair mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 07, 01:14)
o gal koki sampuna esi atradusi geresni uz Klorane su mangais siaudams? bigsmile.gif

Nea, todėl esu nusivylusi ir į šampūnus nebeinvestuoju - dar noriu ti "zalotoj solk" nusipirkti, nes kaukė labai patinka rolleyes.gif

Niu plaukai Tavo tai kaip visada nuostabūs - tai kaip pavyzdžiu seku, vis nusiperku Tavo atrastų kaukių lotuliukas.gif
Man tai irgi gaila su tiesintuvu "lyginti" - tai net neturiu - mamai net ir feną atidaviau biggrin.gif
Natūraliai 3 val džiūsta doh.gif Bet aš pašukuoju dar šlapius retomis šukomis - kitaip skyrimo nepadaryčiau sausiems ax.gif
Atsakyti
garnier sleek shine tai jau tikrai ABSOLIUCIAI nieko man nedare.niekalas totalus.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 07, 12:39)
Nea, todėl esu nusivylusi ir į šampūnus nebeinvestuoju - dar noriu ti "zalotoj solk" nusipirkti, nes kaukė labai patinka rolleyes.gif

Niu plaukai Tavo tai kaip visada nuostabūs - tai kaip pavyzdžiu seku, vis nusiperku Tavo atrastų kaukių lotuliukas.gif
Man tai irgi gaila su tiesintuvu "lyginti" - tai net neturiu - mamai net ir feną atidaviau  biggrin.gif
Natūraliai 3 val džiūsta doh.gif  Bet aš pašukuoju dar šlapius retomis šukomis - kitaip skyrimo nepadaryčiau sausiems ax.gif

dekui;) Jau kaukiu SM deka, tai prisirankiojau visa galybe, ir pigios bigsmile.gif Dabar jau nusprendziau nepermoketi. Kam? Jeigu rezultatais esu visiskai patenkinta thumbup.gif Ia tikruju gerai pavargus galima visas priemones atsirinkti is pigienos. Tik vat su dekoratyvine jau ne kas - is pigiu man niekas netinka, nesuteikia efekto, kokio noriu, nera malonu naudoti, todel viska perku is brangesniu.

As tai tiesintuvu dziaugiuosi kas antra plovima (plaunu vasara kas 5-7 dienas). Pakolkas absoliuciai nieko blogo nepastebejau. Man kiekviena k. lygus ir nepatiktu. Norisi gi pasikeisti ir kartais pabuti valiukiskai - siek tiek susivelusiai biggrin.gif

Zinok, Zolotoj solk kaukes nebandziau, nes jau ir taip turiu ju pakankamai, bet sampunas taip pat labai domina. Brukstelk i az, jei isbandysi mirksiukas.gif

Mano plaukai tai vakar dziuvo apie 6 val., bet kai namuose esu, tai man jokio skirtumo.
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 06 07, 12:41)
garnier sleek shine tai jau tikrai ABSOLIUCIAI nieko man nedare.niekalas totalus.

matai kaip skirtingai g.gif O kaip Tu naudojai ji?
Atsakyti
plauni kas 5-7 dienas??? tai gal tada mano plaukai visai nesausi....nes man saknys susiriebaluoja po dvieju dienu...nors nededu nat balzamu ar kaukiu.
bet pats plaukas tikrai sausas, banguotas..

Naudojau kaip parasyta and dregnu plauku pritepdavau ,kartais ant sausu, nei blizgesio nei glotnumo nei apsaugos nuo dregmes.

Dabar pritepu jo pries plovima, kai nenoriu aliejintis
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 06 07, 13:00)
plauni kas 5-7 dienas??? tai gal tada mano plaukai visai nesausi....nes man saknys susiriebaluoja po dvieju dienu...nors nededu nat balzamu ar kaukiu.

Naudojau kaip parasyta and dregnu plauku pritepdavau ,kartais ant sausu, nei blizgesio nei glotnumo nei apsaugos nuo dregmes.

kai isplaunu, plaukams sokas - styro i visas puses, siurkstus. Esu tos nuomones, kad daznai plauti - nesveika, nes yra istirpdomi naturalus riebalai, kurie saugo plauka. Na, nepersu nuomones. Nes jau ne karta buvau isvadinta visokia doh.gif lotuliukas.gif Be to, kuo ilgesni plaukai, tuo reciau plauti reikia. Graziausi plaukai buna trecia arba ketvirta diena po plovimo - kai atsigauna. Todel ir nekankinu as ju.
Brolis eme dazniau plauti galva, tai dabar kiekviena diena turi plauti - plaukai isprotejo doh.gif Man geriausia taip - jie jau iprate. Turbut kirpciau plaukus, jei tektu kasdien plauti, kad ir kaip juos myleciau lotuliukas.gif
Man kirpeja aiskino taip: pabandyk kasdien rankas plauti su sampunu ir po to dar netepti kremo - pamatysi kokia oda bus. Juk ir ant galvos yra oda.

as ta balzama tepdavau ant pradziuvusiu plauku - kai nuo galu nevarva jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 07 birželio 2008 - 11:13
Oi, pas mane su tomis kaukėmis ir vis nepabaigiamais šampūnais irgi problema lotuliukas.gif Tai "zalotoj solk" tik už kokio mėnesio prireiks ax.gif

Dėl kasdienio plaukų plovimo - tai faktas, kad negerai - mano draugas kas rytą plauna, nes kitaip atrodytų doh.gif Išlepę jo plaukai - riebaluojasi ir pleiskanų vis atsiranda - seniau taip nebūdavo, bet praeitą vasarą kaip pradėjo kas dieną plauti, taip ir turi bėdą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 06 07, 12:00)

as irgi plaukucius plaunu panasiai,uztenka man karto i savaite issiplauti,bet cia todel dar,kad jie balinti,nes kai saknytes paauga gerokai,prie saknyciu jauciasi,kad greiciau susiriebaluoja smile.gif
Atsakyti
Ką tik iš kirpyklos - palikau 2 cm taip auginamų plaukų - bet dabar geriau - purūs tokie ax.gif
O rašau dėl to, kad nusipirkau priemonę iš kirpėjos sausiems plaukams -
"c:enko" "de aging"-drėkinamasis plaukų kremas su kanapėmis. Jo negaug tepama ant drėgnų plaukų ir nenuskalaujama. Skirtas daugiau pačiam plaukui, o ne galiukams.
Tai po jo plaukų neatpažįstu - tokie švelnučiai ir paryškino blizgesį dažytų plaukų wub.gif
Ir tik 20 Lt už 200 ml - žiūrėsiu, kaip bus toliau naudojant (bet kvapas kanapių tai specifinis)
Atsakyti
Apvalute, jei tau užtenka plauti 5-7 kartus į sav. tai puku mirksiukas.gif . Tavo turbūt TIKRAI sausi plaukai... Aš plaunu kasdien su margaritos kiaušininiu šampūnu(parašyta, kad tinkamas kasdieniniam plaukų plovimui). O kokias tu kaukes esi atradus iš pigiųjų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 07, 12:08)
kai isplaunu, plaukams sokas - styro i visas puses, siurkstus. Esu tos nuomones, kad daznai plauti - nesveika, nes yra istirpdomi naturalus riebalai, kurie saugo plauka. Na, nepersu nuomones. Nes jau ne karta buvau isvadinta visokia doh.gif  lotuliukas.gif Be to, kuo ilgesni plaukai, tuo reciau plauti reikia. Graziausi plaukai buna trecia arba ketvirta diena po plovimo - kai atsigauna. Todel ir nekankinu as ju.

Oho, na ir sekasi, kad gali taip retai plauti plaukus bigsmile.gif
mano ir veido, ir galvos oda labai riebi, plaukai jau antra diena susiriebalave prie saknu (nors galai sausi) ir tada graziai neguli doh.gif plaunu tris kartus per savaite, stengiuosi nesioti suristus, kad nereiketu dar dazniau plauti. O plaukuciai iki liemens 4u.gif

Beje, gal galite padaryti sarasiuka jusu "atradimu"- plauku priemoniu, kurias rekomenduotumete plauku atgaivinimui, gal ka ypatingai gero turite nuo velimosi? Kai isplaunu plaukus, prasideda pesimo ir issukavimo kosmaras doh.gif

Pvz, man labai nereali priemone yra Alter Ego plauku serumas 150 ml. apie 50 lt). Labai tinka ploniems plaukams, jie tampa labai blizgus, atrodo veslus, neriebina thumbup.gif taip atgaivina plaukucius!

Bet vis dar negaliu nieko rasti nuo velimosi, nsuipirkau rusiska vaistineje "Aromatika" naturalu alieju pries plovima, bet plaukai nors tapo labiau blizgantys, bet kazkokie "kieti", siurkstus schmoll.gif
ir visai nepadejo nuo velimosi. Gal reikia ilgiau naudoti, bet nelabai noriu, nes sunku po to nuo plauku nuplauti toki riebuma rolleyes.gif
Atsakyti