Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

jei Evelina butu dalyvavus pries tai buvusiam nors vienam euro konkurse,tikrai butu laimejus wub.gif balsas fantastiskas,daina tikrai nebloga,tik kad va konkurentai jos irgi labai stiprus ax.gif
Atsakyti
Atsiimu visus blogus zodzius ar mintis, kuriais kazkada pavadinau lenkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekada gyvenime nebuciau pagalvojus,kad jie mums skirs 12 balu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 05 15, 00:49)
Atsiimu visus blogus zodzius ar mintis, kuriais kazkada pavadinau lenkus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  niekada gyvenime nebuciau pagalvojus,kad jie mums skirs 12 balu bigsmile.gif  bigsmile.gif

na,ne mums skyre,jei jau but visai atviriems biggrin.gif lenkaitei skyre,bet vistiek faina biggrin.gif
bet kaip austrai ir svedija (ar kas ten)12 tasku skyre borsnijai ir hercogovinai tai as jau nebelabai suprantu blink.gif
nu dabar dar ir Gruzija myliu be galo biggrin.gif oi,pasirodo Gruzijos ir Lietuvos meile abipuse,nu kaip grazu wub.gif biggrin.gif

mano nuomone, laimejo viena is prastesniu dainu,gaila:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 15 gegužės 2011 - 00:27
QUOTE(romuciukas @ 2011 05 14, 23:00)
na,ne mums skyre,jei jau but visai atviriems biggrin.gif  lenkaitei skyre,bet vistiek faina biggrin.gif
bet kaip austrai ir svedija (ar kas ten)12 tasku skyre borsnijai ir hercogovinai tai as jau nebelabai suprantu blink.gif
nu dabar dar ir Gruzija myliu be galo biggrin.gif oi,pasirodo Gruzijos ir Lietuvos meile abipuse,nu kaip grazu wub.gif  biggrin.gif

mano nuomone, laimejo viena is prastesniu dainu,gaila:(

aha, lenkaitei, ne LT...

Grazi daina laimejo, bet ne geriausia tongue.gif ne per seniausiai ziurejom komedija Big mama house 3 ar kaip ten blush2.gif tai labai panasaus motyvo daina buvo blush2.gif

Man danu labiausiai patiko rolleyes.gif dar suomiu, estu, sveicaru grazios buvo ax.gif kitu nepamenu jau blush2.gif

MB netikejo, kad airiai LT-ai 10 tasku duos, sakiau 10 arba 12 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 15, 02:00)
aha, lenkaitei, ne LT...

Grazi daina laimejo, bet ne geriausia tongue.gif ne per seniausiai ziurejom komedija Big mama house 3 ar kaip ten  blush2.gif tai labai panasaus motyvo daina buvo  blush2.gif

Man danu labiausiai patiko  rolleyes.gif dar suomiu, estu, sveicaru grazios buvo  ax.gif kitu nepamenu jau  blush2.gif

man labiausiai patiko suomis wub.gif paskui graikas,slovake,este,danai,italas.dar vis negaliu patiket,kad azerbaidzanas laimejo...merga net i tona nelabai pataike blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 15, 00:00)
aha, lenkaitei, ne LT...

Grazi daina laimejo, bet ne geriausia tongue.gif ne per seniausiai ziurejom komedija Big mama house 3 ar kaip ten  blush2.gif tai labai panasaus motyvo daina buvo  blush2.gif

Man danu labiausiai patiko  rolleyes.gif dar suomiu, estu, sveicaru grazios buvo  ax.gif kitu nepamenu jau  blush2.gif

CIA ne airiai dave , o airijos lietuviai lotuliukas.gif bet smagu, kad aktyvus smile.gif . o nugaletoja daina man visai patiko 4u.gif
man dar labai vokieciu patiko, tokia idomi g.gif, svedai labai, danai,gruzija... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirrra: 15 gegužės 2011 - 07:35
na,tenka pripazinti,kad sita vizija ziurejau tikrai su dideliu susidomejimu,buvo laaabai graziu net, sakyciau, idomiu dainu.Sou surengtas grazus,scena fantastiska wub.gif tikrai kur buvo ir ausis ir akis paganyt biggrin.gif
Evelinai linkiu nenukabint nosies,turint toki balsa tik dainuot ir dainuot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 15 gegužės 2011 - 09:52
QUOTE(romuciukas @ 2011 05 15, 08:51)
na,tenka pripazinti,kad sita vizija ziurejau tikrai su dideliu susidomejimu,buvo laaabai graziu net, sakyciau, idomiu dainu.Sou surengtas grazus,scena fantastiska wub.gif  tikrai kur buvo ir ausis ir akis paganyt biggrin.gif
Evelinai linkiu nenukabint nosies,turint toki balsa tik dainuot ir dainuot thumbup.gif

drinks_cheers.gif smagiai praleistas vakaras ir dainos grazios, ir sou ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 05 15, 00:49)
Atsiimu visus blogus zodzius ar mintis, kuriais kazkada pavadinau lenkus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  niekada gyvenime nebuciau pagalvojus,kad jie mums skirs 12 balu bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai ne mums ir skyre, o Evelinai (kilme jos lenkiska), butu kita, tikrai nebutu skyre...
Atsakyti