Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

Atidziai paieskojau - lyg ir tokios temos neradau... jei yra - prabocykit! lotuliukas.gif
As visai neseniai uzsikreciau miniatiuru kolekcionavimu! Nuo keliu atsitiktinai gautu buteliuku, mano kolekcija vis pleciasi ir jau is viso pasaulio keliauja mazieji mano dziaugsmeliai... bigsmile.gif
Ar nevienisa as siame savo apsedime parfumeriniais mini flakoneliais? blink.gif
Labai butu idomu pasikalbeti, pasidalinti "medziojimo" ypatumais lotuliukas.gif bei nauju kolekcijos egzemplioriu aptarimo ir apziurejimo dziaugsmais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kol kas mano kolekcijoje nera jokiu retenybiu (finansai neisnesa... verysad.gif ), bet jau dabar rankos niezti pasisiusti kuo daugiau Lalique kuriniu, dar visokiu idomiu egzempioriu jau prirasiau i sarasa busimu pirkiniu... wub.gif Tikra manija mane apsedo! doh.gif
Atsakyti
milldute cia yra nemazai rimtu parfmaniakiu, kurios kolekcionuoja kvepalu miniaturas ir turi tikrai ispudingas kolekcijas smile.gif
o tu jas kolekcionuoji del grozio ar dar del kokiu nors kitu priezasciu?
As pati nesu miniaturu kolekcionere, perku jas tik praktiniais tikslais - susipazinimui su kvapu...... ir jei sunaudojus miniatura noriu dar, tada perku jau normalu kieki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 22 kovo 2008 - 19:55
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 22, 20:50)
milldute As pati nesu miniaturu kolekcionere, perku jas tik praktiniais tikslais - susipazinimui su kvapu...... ir jei sunaudojus miniatura noriu dar, tada perku jau normalu kieki  smile.gif

Lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Visos miniatiūros buvo nusipirktos norint turėti pavyzdį kvapo, o ne buteliuko biggrin.gif
Atsakyti
Buvau uzsikabinus del butelaiciu grozio, bet supratus, kad neturiu joms tinkamos vietos numojau rankas. Dabar demesi atkreipiu tik i man patinkancio kvapo miniukus, ir tai dzniausiai stipresnio smile.gif arba i gryno parfumo smile.gif
Atsakyti
as irgi nekolekcionuoju ir retenybiu neturiu, tiesiog perku, kai uzsinori ko nors naujo, o visai butelkai gaila pinigu. bet siaip yra kelios miniatiuros kvepalu, kuriu neatsisakyciau didesnio kiekio ir kada nors ateity zadu turet. tai givenchy organza, hermes 24, faubourg ir gal dar alexander mcqueen kingdom.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 22, 19:50)
milldute cia yra nemazai rimtu parfmaniakiu, kurios kolekcionuoja kvepalu miniaturas ir turi tikrai ispudingas kolekcijas smile.gif

Na tikrai, kai pradejau lankytis SM forume parfumerijos temoje, pamaciau, kad cia tikrai yra tikru zinoviu, turinciu puiku skoni ir manau dar puikesnes kvepalu kolekcijas... 4u.gif Kai kuriu dalyviu "Kvepalu issilavinimo" manau tikrai siekia habilituoto daktaro ar net profesoriaus laipsnius... biggrin.gif Man dar tikrai toli iki tokio kvepalu ismanymo ir vertinimo!

QUOTE(BlackDee @ 2008 03 22, 19:50)
o tu jas kolekcionuoji del grozio ar dar del kokiu nors kitu priezasciu?
As pati nesu miniaturu kolekcionere, perku jas tik praktiniais tikslais - susipazinimui su kvapu...... ir jei sunaudojus miniatura noriu dar, tada perku jau normalu kieki  smile.gif

O miniatiuros uzkabino mane net pati nezinau kodel... Labai megstu kvepalus , todel puikus budas tureti, susipazinti su kvapu yra isigyti miniatiura... Didelius butelius turiu tik taip mano pacios vadinamu "MANO" kvepalu.
Buteliukas man turi ne ka mazesne verte nei pats kvapas! Vien ko verti Laligue sedevrai wub.gif arba Lolita Lemipicka grozybes.
Tiesiog tai yra mano mazyte aistra.. todel ir buteliukai mazi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 03 22, 20:28)
Ar nevienisa as siame savo apsedime parfumeriniais mini flakoneliais? blink.gif
Labai butu idomu pasikalbeti, pasidalinti "medziojimo"  ypatumais  lotuliukas.gif bei nauju kolekcijos egzemplioriu aptarimo ir apziurejimo dziaugsmais! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oj milldute , patikek tikrai nesi vienisa mirksiukas.gif nesk savo mazylius i dienos sviesa , parodyk ka turi ? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, paprastai miniukų kolekcijas rodydavome "mano kvepalų kolekcijos" temoje - nemanau, kad verta kurti atskirą temą miniukams. Juk nepradėsime kurti temos "mano stiklainių kolekcija" smile.gif

Teoriškai, miniukų nekolekcionuoju. Praktiškai, Lalique ir kitokio raritetinio gėrio turiu - įdomumo dėlei smile.gif Bet mano kolekcijoje yra tik tie miniukai, kurie arba turi istoriją, arba kažkuo svarbūs man. Paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 03 22, 20:45)
oj milldute , patikek tikrai nesi vienisa  mirksiukas.gif  nesk savo mazylius i dienos sviesa , parodyk ka turi ?  bigsmile.gif

Tai, kad mano kolekcija kol kas tokia mazutelaite, kad net geda ja rodyti... Tikros kvepalu maniakes mane nelabai megstamais kvepalais uzmetytu! lotuliukas.gif
Tiesiog mane miniatiuros dabar labai domina.... Gal kas kitas pirmas idetu foto savo kolekcijos, jei, aisku, turi tokia aistra...

QUOTE(Minerva @ 2008 03 22, 23:38)
Na, paprastai miniukų kolekcijas rodydavome "mano kvepalų kolekcijos" temoje - nemanau, kad verta kurti atskirą temą miniukams. Juk nepradėsime kurti temos "mano stiklainių kolekcija" smile.gif

Atlaiskit doh.gif , taip ir galvojau, kad nepataikysiu... doh.gif  lotuliukas.gif  Tik mane domina tik miniatiuros, todel ir drisau sukurti nauja tema...

Teoriškai, miniukų nekolekcionuoju. Praktiškai, Lalique ir kitokio raritetinio gėrio turiu - įdomumo dėlei smile.gif Bet mano kolekcijoje yra tik tie miniukai, kurie arba turi istoriją, arba kažkuo svarbūs man. Paprasta smile.gif

O gal galeciau paklausti, kas yra raritetas ar paprasciausiai idomus daiktas tarp miniuku..? g.gif Nes Laligue buteliuku grozis mane pakerejo... o daugiau nezinau, ka cia doro isigyti, nes ziauriai degu aistra susirinkti gera kolekcija... Dabar pas mane keliauja YSL "Opium" (del kvapo), Alix Grès "Cabochard", Houbigant "Chantilly", Lalique "Le baiser" bei Vivienne Westwood "Boudoir", Azzaro "Oh lala", Ted Lapidus "Fantasme" (del buteliuku grozio ir asmenybiu). Kiek jie yra vertingi..? unsure.gif Nes pikau juos vien tik impulso vedama (kolkas)!

Ir dar labai noriu pasidalinti tokiu juoku... lotuliukas.gif Radau kazkada labai seniai gauta meginuka dovanu. Jis man tuo metu pasidode nieko vertas. Ir kas jus manot tai yra - ogi L'Artisan Perfumeur "Premier Figuier".... Nors man jis ir dabar nelabai... Turbut man per lengvas...
Atsakyti
Pagaliau pagaliau pagaliau į mano miniukų kolekciją atkeliauja seniai norėtas ir ieškotas Laura Biagiotti Venezia! thumbup.gif Ankstyvoje paauglystėje turėjau mėginuką, kurį labai taupiau. Labai norėjau prisiminti "jaunystės" kvapą.
O šiaip mano kolekcija jau persirito per 70. Kol kas raritetų ten nerasta. Bet tai, ką turiu, labai miela mano širdžiai ir nosiai. Reikėtų kada naujai nufotografuoti ir įdėti Jūsų teismui mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, mano nuomone, atskira temelė miniukų kolekcionieriams nėra tokia jau prasta idėja 4u.gif .
Atsakyti
4u.gif Na va pagaliau ir dar viena mano bendraminte! drinks_cheers.gif
Labai labai laukciau Jusu miniuku kolekcijos! bigsmile.gif
Nes as kol savo prisiruosiu ideti, tai gali praeiti daaaaug laiko (na nedraugauju as su ta technika nors tu ka)...
As irgi tik pries kelias dienas gavau miniuka Paloma Picaso Tentations - daug prisiminimu... rolleyes.gif
Mano kolekcijoj dar kolkas tik kokie 20 butelaiciu, bet jau dideja dideja... pradejau jau galvoti, kur graziai ja sudeti, kad ne tik uosle dziugintu, bet ir aki! biggrin.gif
O mano kolekcija prasidejo nuo to, kad norejau tureti visus patinkancius kvapus, taip sakant, priesaves! Nes kaikuriais kvepalais as galiu pasikvepinti tik karta ar du per metus... Tai normalaus kiekio buteliuka butu visai netikslinga isigyti...
Tai va... Savo vadinama kolekcija renku tik del saves, visi miniukai yra naudojami, visu kvapai mane kazkuo zavi... na ir kaip smagu i tuos mazycius buteliukus ziureti... Daznai juos palieciu, pauostau (dar kalbetis nepradejau) smile.gif
Atsakyti
o kur jus perkat tuos miniukus?
parfum express maciau keleta,bet ju ten labai mazai ir nera tokiu kokius noreciau isbandyti...
Atsakyti