Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 04 29, 18:05)
sudedu kas liko

user posted image

user posted image

user posted image

bendras vaizdas toks

user posted image

Eik tu sau, cia tei thumbup.gif , net vyrui parodziau, tu tikra SAUNUOLE kad surinkai tokia kolekcija, linkiu kad ji pastoviai didetu!
Atsakyti
bendras vaizdas toks

reikejo ir pradet nuo bendro vaizdo. butu visos gavusios aparpulius, nebebutu buve daugiau jokiu klausimu kelias svtes, kol atsigautu merginos hihihi.gif

o siaip tai atrodo fantastiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 29, 20:18)
reikejo ir pradet nuo bendro vaizdo. butu visos gavusios aparpulius, nebebutu buve daugiau jokiu klausimu kelias savaites

dabar nebebus cool.gif
Atsakyti
zvaigzdziuke thumbup.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif be zodziu...
Atsakyti
Zvaigzdziuke, mano kolegei iškilo klausimas, bet ziuriu taip ir neisdriso paklausti smile.gif
Kaip valai dulkes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 20:49)
Zvaigzdziuke, mano kolegei iškilo klausimas, bet ziuriu taip ir neisdriso paklausti   smile.gif
Kaip valai dulkes  rolleyes.gif

visų pirma stiklas matinis tad nelabai matosi tongue.gif

o jei rimtai , tai po kelis nurenku ir nuvalau, tada atgal sudėlioju. būna ,kad visus nurenku ir perdėlioju vis kitaip , pvz pagal spalvas ir t.t. dabar mąstau iškelti lentynėlę į kitą vietą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 29 balandžio 2008 - 20:01
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 20:49)
Zvaigzdziuke, mano kolegei iškilo klausimas, bet ziuriu taip ir neisdriso paklausti  smile.gif
Kaip valai dulkes  rolleyes.gif

Ne neisdrisau, o nespejau, vaika maitinau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano miniatiūros ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 04 30, 00:17)
Mano miniatiūros ax.gif

user posted image

Kas ten stovi už Fendi ir dar tas, ilgiausias buteliukas, kas toks bus? O už Addict ar ne Estee Lauder?
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 30, 10:51)
Kas ten stovi už Fendi ir dar tas, ilgiausias buteliukas, kas toks bus? O už Addict ar ne Estee Lauder?

Už Fendi, įtariu, Hypnose g.gif Dešiniam šone Pleasure intense lyg. O kas tas aukščiausias, tai neiašku, palauksim Ingėno smile.gif
Atsakyti
sudedu kas liko

OGO swoon.gif swoon.gif swoon.gif thumbup.gif clap_1.gif wacko.gif thumb_yello.gif ploja.gif ploja.gif
Čia iš pavydo aš taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 30, 09:51)

Taip, už Fendi stovi Hypnose. Už Addict - Estee Lauder Pleasures intense ax.gif O šalia Hypnose ilgiausias buteliukas - Champs Elysees, bet jis refil , ar kaip vadinasi, na papildymas, užtai ir buteliukas toks mirksiukas.gif
Atsakyti