Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(Morepink @ 2008 11 28, 13:56)
Gal tiesiog netinkamai juos laikei?

O tai, Žvaigždžiukė juos tinkamai laiko? Maniškiai tupi spintutėje, kur nei šilta nei šalta. Jų ten saulutė nepasiekia, o ir temperatūrų skirtumo kaip ir nėra. Svarbiausia priežąstis, aš manau, yra kontaktas su oru, nuo dažno atidarinėjimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 11 27, 20:50)
Aqua Allegoria Lilia Bella miniatiūra  bigsmile.gif  Alyvos , alyvos , alyvos  bigsmile.gif

O aš sakyčiau - pakalnutės, pakalnutės, pakalnutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 11 28, 13:13)

drinks_cheers.gif Visiškos pakalnutės (ir net drįsiu pareikšti savo nuomonę: geresnės nei Diorissime blush2.gif )

Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 11 28, 13:38)
drinks_cheers.gif  Visiškos pakalnutės (ir net drįsiu pareikšti savo nuomonę: geresnės nei Diorissime blush2.gif )

Lauksim pavasario ir eisim lygint su pirminiais šaltiniais bigsmile.gif
Natose rašo ir pakalnutes, ir alyvas, tai turim teisę užuost ir tas, ir tas.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 11 28, 14:13)

nu brač , subalamutyjot biggrin.gif o kodėl aš alyvas užuodžiu g.gif , nors kaip pasakėt, kad pakalnutės tai gal ir jų yra g.gif hmmm duokit man kas gyvai pakalnučių ir alyvų pauostyt biggrin.gif

o vat dėl Diorissime sutinku - grynai pakalnutės drinks_cheers.gif einu lygint abiejų cool.gif

hmmm, panašumo tikrai abu turi , bet vis tiek Diorissime man pakalnutėmis o Lilia Bella alyvomis labiau kvepia nors gal ir yra kokia viena pakallnutė juose tongue.gif

Biologe, o gal pas mane sodyboj kokia pakalnutiška alyva auga nu toč toč kvapas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 28 lapkričio 2008 - 15:06
peržiūrėjau natas tai vis tik ir alyva ir pakalnutė ir rožė ir net jazminas yra bigsmile.gif antra mintis šovusi po alyvų buvo jazminai , galbūt ,kad pastarieji kvapai daugiau mano aplinkoj pasitaiko nei pakalnutės g.gif
Atsakyti
Aj, tebūnie alyvinė pakalnutė... Pakalnutinė alyva neskamba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 11 28, 15:35)
Aj, tebūnie alyvinė pakalnutė... Pakalnutinė alyva neskamba schmoll.gif

Va tokia:

user posted image
Atsakyti
Perziurejau nuotraukas ir apakau.. Jusu kolekcijos stulbinamos.. miniatiuru pasaulyje as dar naujoke.. bet dievinu tuos mazus buteliukus. Negalvojau jog ir pas mus parduotuvese galima ju rasti.. g.gif butinai nueisiu ir patikrinsiu visas kvepalu parduotuves.. galbut ka rasiu.. rolleyes.gif O kolkas dziaugiuosi tik Kenzo ir Moschino miniatiuromis blush2.gif
Atsakyti
Buvo sustojęs miniukų rinkimas, ale atsigavau doh.gif
user posted image
Fragonard mažiukai:
user posted image
Atsakyti
Morepink, puikūs egzemplioriai tavo kolekcijoje thumbup.gif
Atsakyti
Gražus gausumas rolleyes.gif

O jūs miniatiūras kvepinate ar laikote nenaudojamus, kaip kolekcijos egzempliorius?
Atsakyti