Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(Smauglius @ 2009 04 26, 22:13)
Šitas vaikeliukas prisistato kaip 13 metukų panelytė iš Kauno  biggrin.gif Aiškiai žinutes renka, nes tokio kvapo nė žinot negali  biggrin.gif

O kam žinot. Pavyyydi gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 26, 22:13)
Šitas vaikeliukas prisistato kaip 13 metukų panelytė iš Kauno  biggrin.gif Aiškiai žinutes renka, nes tokio kvapo nė žinot negali  biggrin.gif

Bet juk čia Armani nors ir ne deimantai wub.gif

Spėju ,kad toji panelytė atšoktų nuo tokio kvapo net nemirktelėjus .
Vika , visų pirma tai pirmieji Armani kvepalai sukurti 1982 metais , tad tikra priešingybė dabartiniams Armani kvepalams . Šipras bet neerzinantis , daug gėlių, muskusas , žodžiu tikra klasika smile.gif Pati nesikvėpinčiau bet kvapas netgi labai vertas dėmesio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 26 balandžio 2009 - 23:20
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 26, 22:56)
Vika , visų pirma tai pirmieji Armani kvepalai sukurti 1982 metais , tad tikra priešingybė dabartiniams Armani kvepalams . Šipras bet neerzinantis , daug gėlių, muskusas , žodžiu tikra klasika  smile.gif  Pati nesikvėpinčiau bet kvapas  netgi labai vertas dėmesio .

Aciu. aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif pati dar nesusigundžiau kvepalų miniatiūromis, bet.. vyras renka mini alkoholinius buteliukus, tai atradau internetinį puslapį http://www.justminiatures.co.uk/ , kuriame yra visokių grožybių smile.gif Gal pravers kam nors ši info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 03 gegužės 2009 - 16:05
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 04, 12:40)
ačiū 4u.gif
biggrin.gif Miss Dior man nelabai schmoll.gif užtat Miss Dior Cherrie turiu didelę 50 ml bonkutę rolleyes.gif patinka, nors dabar jau šiek tiek atsibodo....gavau vieno tokio kvapo mėginuką pauostyti, tai baisiai jų užsinorėjau, kaip kažkada norėjau cherrie unsure.gif
Drambliuko išvis negaliu pakęsti doh.gif leidau iškvėpinti pusseserei, o buteliuką pasilikau lotuliukas.gif  thumbup.gif man nuo to kvapo prasideda ilga migrena doh.gif

Aciu uz ats. Drambliukas ziuriu daug kam migrena isprovokuoja. doh.gif
O miss dior tai baisiai nepanasus i cherie, toks jau stiprus, ikyrus kvapas. Turiu bonkute jau tuscia su kamstuku kaip grafinuko, tai pradarau kartais pauostau, prisimenu kaip smirda ir padedu atgal i lentyna, siaip bendram isprusimui vertas zinojimo kvapas, kaip ir visi dioro kuriniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 05 gegužės 2009 - 15:58
nu keliu temele i virsu, esu uzsikabliavusi uz tu grozybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 05 13, 12:01)
esu uzsikabliavusi uz tu grozybiu smile.gif

gal ir pati turi ką parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
na kol kas kolekcija gan maza, net nedristu rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 05 13, 12:54)
na kol kas kolekcija gan maza, net nedristu rodyti smile.gif

nesvarbu kiek , svarbu ką turi ax.gif pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
As kaip tik vakar papildziau savo kolekcija 5 naujais miniukais.
Acqua di Parma Colonia
Acqua di Parma Colonia Assoluta
Hermes 24 Faubourg
Hermes Hiris
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca
Pati miniukus nerenku (ta prasme kaip kolekcija miniuku) o perku jai patiko kvapas bet dydelio kiekio kvepalu nenoriu, arba jai labai idomu suzinoti kvapa. Jie pas mane naudolinui o ne groziui. Nors sutinku kad begalo graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 13, 13:12)
As kaip tik vakar papildziau savo kolekcija 5 naujais miniukais.
Acqua di Parma Colonia
Acqua di Parma Colonia Assoluta
Hermes 24 Faubourg
Hermes Hiris
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca
Pati miniukus nerenku (ta prasme kaip kolekcija miniuku) o perku jai patiko kvapas bet dydelio kiekio kvepalu nenoriu, arba jai labai idomu suzinoti kvapa. Jie pas mane naudolinui o ne groziui. Nors sutinku kad begalo graziai atrodo.

Mažiau kalbų, nuotrauką geriau įdėk smile.gif

Mano Guerlain mažiukus pagaliau papildė Shalimar PP rolleyes.gif
Atsakyti
seniai bebuvau užsukusi, ale, matau, kad miniatiūrų pasaulyje tyluma ramuma g.gif
pas mane atsirado dar kokie 4-5 nauji minukai, vieni planuotai, kiti labai netikėtai rolleyes.gif
Atsakyti