Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

blink.gif grazu smile.gif
Atsakyti
nieko cia grazaus, ekspromtu nufotografavau, kad parodyti, o tai perku ir neparodau mamoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 08 24, 18:23)
ikeliu savo kolekcija, neruosiau, kad graziau butu, tiesiog vis zadu mamytems is kuriu perku miniatiuras parodyt ir neparodau, tai ekspromtu nufotkinau smile.gif

user posted image
user posted image

grazu, tik didesne foto butu gerai bigsmile.gif o ten Lor de torrente, rochas alchemie, juk ne miniukai? ar as klystu mastau.gif
Atsakyti
Lor de torrente, rochas alchemie, chanel 5 ir Guerlain Insolence, ne miniatiuros, bonkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 08 24, 19:23)
ikeliu savo kolekcija, neruosiau, kad graziau butu, tiesiog vis zadu mamytems is kuriu perku miniatiuras parodyt ir neparodau, tai ekspromtu nufotkinau smile.gif

user posted image
user posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
gražumėlis.... yra ko visai norečiau.... dabar laukiam foto iš arti
Atsakyti
ingakalnis, nieka nenorek, negausi nono.gif nes man dar ir reikia labai ir reikia fool.gif
Atsakyti
oho, merginos, įspūdingai pas kai kurias, aš maniau kad miniukai skirti tik praktiniais sumetimais - kelionėms ir pan., o pasirodo pasitarnauja dar platesniems užmojams 4u.gif Beje, jei kurią domina, galėčiau parduoti miniuką Dior j'adore EDP (25lt) ir Cacharel Anais Anais EDT (20lt).
Atsakyti
Mano labai kukli mažyliukų kolekcijukė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad liko pamirštas ir nepateko į kadrą mėgstamas mažylis Dior Diorissimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 08 24, 19:23)

user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 09 10, 21:14)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atėmė žadą? g.gif
Atsakyti