Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(BlackDee @ 2010 01 03, 22:48)
Lalique Le Parfum, Clinique Aromatics Elixir, Guerlain Mitsouko, Dior Dune "peraugo" į normalaus dydžio buteliukus  smile.gif  Dar iš turimų miniukų norėčiau didesnio kiekio R.Lauren Safari, Parfum d'Empire Wazamba, Sisley Eau de Soir, Dior Dolce Vita  smile.gif

Blackdee, labai gražu bigsmile.gif
Gal gali keliais žodžiais apibūdinti Parfum d'Empire Wazamba kvapą, gal kažkokius kitus kvepalus primena? Pažiūrėjau pagal natas, labai sudomino mane jie ax.gif
Atsakyti
oho rolleyes.gif Bet kaip keista, kad kai kurie miniukai atrodo visai "neminiukiškai", tokie gigantiški miniukai biggrin.gif Ar dėl stiklo formos, ar dėl dizaino.
Atsakyti
Blackdee, labai grazu wub.gif jei kartais sugalwosi "atsikratyt" costume national, brukstelk i az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 04, 11:57)
Blackdee, labai gražu bigsmile.gif
Gal  gali keliais žodžiais apibūdinti Parfum d'Empire Wazamba kvapą, gal kažkokius kitus kvepalus primena? Pažiūrėjau pagal natas, labai sudomino mane jie ax.gif

Man jie primena galbūt visą CdG smilkalinę seriją, tačiau jie nėra tokie sausi, kaip Avignon ar Zagorsk. Labaiu gal panašūs i Jaisalmer arba Ourzazate, juose smilkalai ir mediena lyg padalinti į lygias dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 04, 11:20)
Man jie primena galbūt visą CdG smilkalinę seriją, tačiau jie nėra tokie sausi, kaip Avignon ar Zagorsk. Labaiu gal panašūs i Jaisalmer arba Ourzazate, juose smilkalai ir mediena lyg padalinti į lygias dalis smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 03, 23:03)
Nusprendžiau atgaivinti šią temą ir įkelti savo miniukų foto. Nekolekcionuoju, dažniau įsigyju tam, kad susipažinčiau su kvapu, kai nesu tikra, kad norėčiau viso buteliuko. Keli tokie miniukai man padėjo apsispręsti dėl didelių buteliukų prikimo smile.gif

Daili miniatiuru kolekcija bigsmile.gif kai kuriu mazyliu ir as norec. Pas mane jie atsiranda irgi del praktiskai identisku priezasciu happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 04 sausio 2010 - 20:11
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 03, 22:03)
Nusprendžiau atgaivinti šią temą ir įkelti savo miniukų foto. Nekolekcionuoju, dažniau įsigyju tam, kad susipažinčiau su kvapu, kai nesu tikra, kad norėčiau viso buteliuko. Keli tokie miniukai man padėjo apsispręsti dėl didelių buteliukų prikimo smile.gif
user posted image

o kam tiek reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 01 05, 09:59)

pries vartant akis, siulau isiskaityti, ir rasit atsakyma, kam tiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 01 05, 08:59)

Sumuštiniams užsigert tikriausiai bigsmile.gif

Nesuprantu ko čia reikia tas akis pūst?
Atsakyti
A čia dabar kiekvienoj temoj bus po panašaus turinio nesąmonę? doh.gif

Kam žmonėms reikia daugiau nei vienos poros batų, daugiau nei dviejų palaidinių, vieno sijono, vienų auskarų ir pan?
Bet ko aš čia vargstu, mėnulio fazė, turbūt, vistiek dar nepasikeitusi....

Blackdee
, - žavuliai mažiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 05 sausio 2010 - 11:11
Pratesiant akiu vartyma biggrin.gif
Mano miniatiuros (dauguma) taipogi atsirado, norint susipazinti su kvapu. Pirmoje nuotraukoje bendras vaizdas, kitose ivairiais rakursais. 15 ml buteliuku, miniatiurom nelaikom, tai ir nedejau smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti

evelinki, labai gražu. smile.gif Ar didelė dalis miniatiūrų "išaugo" į rimtas butelkas?
Atsakyti