Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų miniatiūros

QUOTE(Nome @ 2008 04 23, 10:06)
Mergos, būkit žmonės. Norėdamos pagirti vienos ar kitos merginos kolekcijas, tik jas ir girkit, ką? Nebūtina gi norint pagirti cituoti visą žinutę su nuotraukom

O tamstytei tai pavydas kaskart grožėtis nuotraukomis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 23, 10:09)
O tamstytei tai pavydas  kaskart  grožėtis  nuotraukomis?  rolleyes.gif

Na tai o kaip kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 22, 23:22)
Kodel pradejot kolekcionuoti miniukus? Per kiek laiko sukaupet savo grazu turta? Maciau, kad yra Christian Dior Farenheit vyriskas miniukas, ar ir vyriskus kolekcionuojat?

yra ir vyriškų minukų , bet labiau domina moteriški . mano kolekcijai daugiau nei 2 metai. Kvapais domėjausi jau senai o kolekcionuoti pradėjau visiškai atsitiktinai , parvežiau draugėms lauktuvių bet jas pasilikau sau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 23 balandžio 2008 - 10:30
zvaigzdiuke, dar dar smile.gif Guerlainus parodyk ax.gif
Atsakyti
Atleiskit už klausimą, man kai naujokei įdomu- kokios apytikslios miniukų kainos...niekada nesu pirkusi ir nė vieno neturiu, ale jaučiu potraukį gražies vyrams ir dalykams lotuliukas.gif tai tie buteliokai labai traukia akę wub.gif
o perkat, nes irgi mėgstat, kad grožis būtų padėtas, kad galėtumėt grožėtis, ar kvėpinatės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 17:15)
Atleiskit už klausimą, man kai naujokei įdomu- kokios apytikslios miniukų kainos...niekada nesu pirkusi ir nė vieno neturiu, ale jaučiu potraukį gražies vyrams ir dalykams lotuliukas.gif tai tie buteliokai labai traukia akę wub.gif
o perkat, nes irgi mėgstat, kad grožis būtų padėtas, kad galėtumėt grožėtis, ar kvėpinatės? g.gif

Kainos labai įvairios, nuo ~15Lt (būna ir pigiau) iki belekiek smile.gif
Aš juos perku susipažinimui su kvapu. Gaunu, patestuoju ir padedu grožėjimuisi smile.gif
Atsakyti
Taip, kainos pačios įvairiausios.

Aš nesu didelė miniukų gerbėja, bet tai labai puikus būdas geriau pažinti kvapą. Suprasti, ar tai tik įsimylėjimas (kuris dažnai greitai nudūksta), ar meilė bigsmile.gif Arba meilė iš pirmo žvilgsnio mirksiukas.gif

Tik gaila, kad Lietuvos parduotuvėse pasiūla yra juokinga (graudžiai).
Atsakyti
Sveikos gyvos,
turiu tokį techninį klausimėlį miniatiūrų kolekcionierėms: iš kur perkate stelažus savo kolekcijoms? Kokio tipo (pakabinamus ar pastatomus), kokių dydžių, kokiomis kainomis?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 23, 18:02)
Sveikos gyvos,
turiu tokį techninį klausimėlį miniatiūrų kolekcionierėms: iš kur perkate stelažus savo kolekcijoms? Kokio tipo (pakabinamus ar pastatomus), kokių dydžių, kokiomis kainomis?

bigsmile.gif dar tokių yra bigsmile.gif ir man įdomu...
o aš galvojau kelis įsigytus i sekcijoną pasidėti blush2.gif na, aš naujokė, atleistina man blush2.gif

o šiaip visoms ačiū, kad man padėjot susiprasti mirksiukas.gif

beje, o kuo ypatingi Guerlain miniukai? ar miniukai kaip miniukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 16:15)

Kartais būna Parfumexpresse, Sarmoj - kainos apie 20-30 litų (šiuo metu Parfumexpresse Elizabeth Arden Red Door didelis - 10 ml - miniukas vos 19 litų). Pasiūla, aišku, menka. Čia išparduotuvėj neretai pardavinėjami - kainos 15-35 lt. Aišku, nekalbam apie retenybes, kurios kainuoja keliskart brangiau... Gali dar paklaust pas Alioshką - paprastai ji turi poros dešimčių asortimentą, kokybė garantuota, kainos normalios. Dar pas irmavi. Dar perfumit.lt.
O pirkimo tikslas - kaip kurios. Aš perku tik naudojimui, kai kurių kvepalų miniuko ir pakanka. O jei labai patinka - ieškau didesnio kiekio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 04 23, 18:52)
beje, o kuo ypatingi Guerlain miniukai? ar miniukai kaip miniukai blush2.gif

Tuo pačiu, kuo ypatingi Guerlaino kvepalai tongue.gif Juk miniukai - mažytės "normalių" buteliukų kopijos su tais pačiais kvepalais.
Atsakyti
ačiū, supratau....tik kartais pastebiu, kad forume užeina bangos- visur tik ir girdėti ir skaityti- guerlain guerlain guerlainguerlain guer guer..... lotuliukas.gif tai ir pamaniau, kad gal čia tiesa slypi kažkur anapus....

dėkui hi.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 04 23, 09:29)
parvežiau draugėms lauktuvių bet jas pasilikau sau  tongue.gif

thumbup.gif

O miniukus naudojat?

Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 23, 15:20)
Kainos labai įvairios, nuo ~15Lt (būna ir pigiau) iki belekiek smile.gif
Aš juos perku susipažinimui su kvapu. Gaunu, patestuoju ir padedu grožėjimuisi smile.gif

Butu idomu pamatyti kolekcija.. smile.gif
Atsakyti