QUOTE(vida777 @ 2008 03 28, 20:13)
...sudauzysi tu man visai sirdi su tais akmenim
kokia fraze!
i 10-uka!
QUOTE(rozamunda @ 2008 03 29, 08:14)
O ar jau atsidariusi Soltra naujam sezonui,zadejo prekiauti tik nuo 1 balandzio Jei jau varteliai atkelti- lektau ziuret
nezinau, dabar man nieko nereik [na brandinu minti apie rododendrus, bet dar nesubrendau]
aisku apsiziuret nuleksiu...
O ir tau gal vietoje cia?
QUOTE(rozamunda @ 2008 03 29, 08:29)
O dar ,merginos,uztikau : graziu dekoratyviniu ,tokiu aptakiu ir nugludintu akmenu maiseliais SKYROP parduotuveje,jie dabar su nuolaidom draugauja,tai gera kaina gaunas
ir ka jus sau manot- siemet visa pumpuruota
kur ta SKYROP parduotuve?

[ar cia nete?]
magnolija...
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 29, 08:54)
bet ten sodyba vienkiemis, laukuos, tokį laukų keliuką reikia apsodinti, gal tik iš vienos pusės užtektų bet kad vyšniom, tai įdomiai
kokios vysnios!!!
TRESNES siuliau!
vaikysteje pamenu pas pusseres kitus senelius keliukas jomis buvo apsodintas

, o vaikams uogos palaipiot
O juk seneliai musu ismintingi buvo!
QUOTE(veronika1 @ 2008 03 29, 13:17)
ROKOKO kokie gražūs pas jus pentinai.Matau ir baltų ir šviesiai melsvų ir alyvinis yra.Aš kiek sėju iš pokelio nors rašo, kad mišinys, man vis gaunasi tamsiai mėlyni.Gal čia pas jus kitokie?
QUOTE(jot.ka @ 2008 03 29, 15:24)
ROKOKO, jau pentiniu grozis....is klumpiu isvirst galima,nusipirkau ir as siemet, planuoju nuo darzo uzsodint, kad grazi siena butu...o ko man pirmais metais tiketis, juk kaip suprantu tai zydes tik sekanciais, o siemet kokio dydzio tie augalai bus?ar pirmameciai nemaza lapija isaugina?, sakau jei jie siemet butu mazi, tai salia ju kokiu vienmeciu zydinciu uzsodint, bet kai pas ROKOKO pamaciau kokie lapai....nu grozis baisinis
Na dar pasigrozekim

Tik sakiau jau luzta labai ir nuo svorio savo ziedynu, ir nuo lietaus, stai neparisau,
ir i kelma teko pamerkti
Tokia istorija: jie is pakelio, pirkto PC, ir pasiziurejusi, kokie kitur zydi, supratau, kad man tiesiog pasiseke. Dar pas netolima kaimyne maciau tams violet tokiu margu labai graziu... Vis bijau, kad maniskiai nepradetu mutuot ir i viena spalva virsti...[su jurginais taip nutiko]
Pirmais metais augalas nemenkas, bet tik iki 50cm, zydejo kokia pora ziedynu nedideliu. Perkeliau rudeni i nuolat vieta, antrais metais jau visas grozis! Bet minejau labai pasirupint butina ju paraisiojimu, nes luzta nuostabiai...
Tas aukstas gelynas pas mane irgi darza uzstoja, bet vienu pentinu nepakanka, po ju zydi piliarozes, ''batukai'', kaip kokiu metu rozes... dar kana salia buna ikista, o viska riboja nuo pievos misuriniu nakvisu ''bordiuras''
Papildyta:
sorry nepamenu

, kazkuri kalbejo, kad tulpes su vazoniukais zemese augina ir iskasa... as tai ikisu, ir ''nusiplaunu'' po viskam - o jos dar pasidaugina, kuokstais ima zydet
kaip ir mano avatare - buvo vienas ziedas, o dabar ir po 3, 5 zydi
gal negerai as cia...
Ai, jei kas, nauju sukisiu
tuoj tuoj grazuoles ims rodytis