Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 10, 12:57)
Na, jei ka, nemuskit, jeigu neitiks biggrin.gif Daznai buna, kas tinka vienai, netinka kitai. (Ne i tema, bet dar uzskaiciau, kad naturalistes sake, kad is bedos Rasos jautrios odos priemones galim naudot, sudetis nebloga, tai gal ta rasos prausikli jautriai odai dar galim butu bandyt g.gif )
I tema: sese pradejo vogt mano alyvuogiu krema lotuliukas.gif

Aš kartais įlendu į liet. kosmetikos temą mirksiukas.gif Ir ta Rasos linija jautriai odai, tikrai nebloga pagal sudėtį, bet... turėjau mėginuką to prausiklio - smirdėjo man BAISIAI. Geriau pirksiu Alterrą.
Atsakyti
su kvapais tikrai labai individualu- as pvz. niekaip nesuprantu kas tam rausvam rasos prausiklyje kai kurioms smirdi- man jo kvapas vos jauciamas ir toks naturalus biggrin.gif daug skanesnis uz visokiu nivejinius sintetinius smirdukus biggrin.gif

o jei i tema, siandien nusipirkau jau 2 aliejuka nuo celiulito- man jo kvapas laabai patinka wub.gif dar prigriebiau is metu serijos tonika ir veido krema, ir kunui krema su rozem- ziuresiu kas ten per "smarve" lotuliukas.gif zodziu pasinaudojau drogo nuolaidom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 09, 20:04)
man su metom patiko labiau nei su ramunelem, na o pagal kvapa sprest apie priemone tai ka zinau, man geriau geras daiktas kad ir sh smirdantis nei sh gelem kvepiantis

as ir nesprendziu apie priemone is kvapo,gi sakau,kad visai patiko smile.gif bet siuo atveju,toks nemalonus kvapas,kad net negaliu smile.gif pvz.nusipirkau sveiciamaji prausikli su ramunelem,nu irgi bjaurus kvapas,bet galiu naudot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 10, 14:08)
o jei i tema, siandien nusipirkau jau 2 aliejuka nuo celiulito- man jo kvapas laabai patinka wub.gif  dar prigriebiau is metu serijos tonika ir veido krema, ir kunui krema su rozem- ziuresiu kas ten per "smarve"  lotuliukas.gif  zodziu pasinaudojau drogo nuolaidom doh.gif

Aliejų nuo celiulito naudoju tik tris dienas, tai apie poveikį dar anksti kažką sakyt biggrin.gif Bet kvapas patinka ir oda būna labai švelni nuo jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 10, 14:08)
su kvapais tikrai labai individualu- as pvz. niekaip nesuprantu kas tam rausvam rasos prausiklyje kai kurioms smirdi- man jo kvapas vos jauciamas ir toks naturalus biggrin.gif  daug skanesnis uz visokiu nivejinius sintetinius smirdukus biggrin.gif

o jei i tema, siandien nusipirkau jau 2 aliejuka nuo celiulito- man jo kvapas laabai patinka wub.gif  dar prigriebiau is metu serijos tonika ir veido krema, ir kunui krema su rozem- ziuresiu kas ten per "smarve"  lotuliukas.gif  zodziu pasinaudojau drogo nuolaidom doh.gif

As irgi ketvirtadieni nusipirkau tonika ir krema su metomis probleminei veido odai, man keistokai ant veido, lipnus toks, lyg plevele blush2.gif noretus, kad nesijaustu, isigertu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 10 vasario 2009 - 19:52
Gal zinot, ar ALTERRA siulo intymios higienos prausikli? Ar teks kito varianto ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 10, 20:42)
As irgi ketvirtadieni nusipirkau tonika ir krema su metomis probleminei veido odai, man keistokai ant veido, lipnus toks, lyg plevele blush2.gif noretus, kad nesijaustu, isigertu rolleyes.gif

as va antra kart vakarui uzsitepiau ta krema- kai tik uztepi tai vos ne kaip kokia kauke jaucias, kaip stingsta, atrodo kad net oda patempia- siaip man malonus jausmas, ir veidas matinis lieka ax.gif nors siaip tikrai biski toks lipnumas lieka g.gif idomu ar uzsiteptu ant jo pudra- dienai nebandziau dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 11, 21:03)
as va antra kart vakarui uzsitepiau ta krema- kai tik uztepi tai vos ne kaip kokia kauke jaucias, kaip stingsta, atrodo kad net oda patempia- siaip man malonus jausmas, ir veidas matinis lieka ax.gif  nors siaip tikrai biski toks lipnumas lieka g.gif  idomu ar uzsiteptu ant jo pudra- dienai nebandziau dar unsure.gif

Man tai nemalonus jausmas, lyg oda "nekvepuoja" blush2.gif Galiu perleisti uz puse kainos ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Droge prausiklį su ramunėlėm. Na, kvapas neypatingas, bet kentėti galima. Buvo ir su mėtom, tik toks išpurkštas, apibėgęs, tai nepirkau. Gal kitą kartą biggrin.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau drėkiklį labai jautriai odai, grįžusi iš karto išbandžiau ir galiu pasakyti, kad visai patiko: pakankamai greitai įsigeria, labai skalsus, patinka, kad tubelėje, nes nekenčiu, kai reikia iš indelio kabinti... žodžiu už tokią nedidelę kainą tikrai neblogas produktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 13, 18:39)
šiandien nusipirkau drėkiklį labai jautriai odai, grįžusi iš karto išbandžiau ir galiu pasakyti, kad visai patiko: pakankamai greitai įsigeria, labai skalsus, patinka, kad tubelėje, nes nekenčiu, kai reikia iš indelio kabinti... žodžiu už tokią nedidelę kainą tikrai neblogas produktas 4u.gif

cia tas gelis su alavijais? man taip pat labai patiko, labai svelni odele palieka, daug fainesnis jausmas nei po drekiklio su metom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 11, 23:23)
Man tai nemalonus jausmas, lyg oda "nekvepuoja" blush2.gif Galiu perleisti uz puse kainos ax.gif

Turėjau ta drėkiklį probleminiai odai, man irgi nepatikdavo tas lipnumas doh.gif , vienintelis pliusas- oda tikrai pasidarydavo tam laikui matinė.
Atsakyti