Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(Maserati @ 2009 06 04, 18:25)
na,kogero ,kad su metom,kiek zinau alterros tik vienas kremukas riebiai odai yra:) man jis super..tikrai nemaniau,kad tiks biggrin.gif
O man jis labai prastai įsigeria. Jaučiuosi, lyg su kauke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 06 06, 12:31)
O man jis labai prastai įsigeria. Jaučiuosi, lyg su kauke verysad.gif

pritariu unsure.gif na bet ko noret is kremo uz ~13 lt blink.gif unsure.gif man atrodo kad puse merginu nusipirkusiu altteros veido kremus ismete i siuksledeze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 06 07, 00:46)
pritariu unsure.gif  na bet ko noret is kremo uz ~13 lt blink.gif  unsure.gif  man atrodo kad puse merginu nusipirkusiu altteros veido kremus ismete i siuksledeze biggrin.gif

as irgi turejau krema su metom, tai ant veidui netiko, bandziau rankoms sunaudoti, bet irgi ne kas... Mamai esu nupirkus nuo rauksliu su orchidejom krema - viena tubele isnaudojo, prase, kad antra nupirkciau smile.gif
Atsakyti
ziuriu, kad drogose mazeja alterros prekiu, gal nebeves daugiau? unsure.gif
Butu gaila verysad.gif norejau pirkti alieju nuo celiulito, alyvuogiu krema, duske...bet nearadau. schmoll.gif Pirkau tonika is orchdeju serijos, bandysiu, kai uzbaigsiu senus tonikus ax.gif
Atsakyti
Alterra visiškai nyksta iš Drogų lentynų, gal kurios vilnietės esate matę kūno losijonų su laimu ir alijošiumi arba persikais ir migdolais, nes vakar perlėkiau keturis Drogus ir tik dviejuose buvo, bet ir tai tik su rožėmis. Labai norėčiau išbandyti anticeliulitinį aliejų ir kokį rankų kremą, bet bijau, kad nerasiu verysad.gif Jei kuri žinote kuriame Droge tai dar būtų įmanoma nusipirkti - parašykite, nes Drogas berods vienintelė parduotuvė, kur šia kosmetika prekiauja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 liepos 2009 - 13:38
O aš turėjau žalia veido kremą su alavijais - lipnokas, bet nieko, kvapas - ne itin, bet aš už natūralumą su normalia kaina.
Dabar naudoju veido kremą su mėtom - lipnokas, bet mano riebiai odai tikrai pagelbėja taip greit nesublizgėt, kvapas - normalesnis.
Kūno losjoną turiu su rožėm - geras, gaivus, susigeria gerai.
Aliejus kūnui turėjau visus - kvepia, malonūs, susigeria, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 07 11, 00:27)
Dabar naudoju veido kremą su mėtom - lipnokas, bet mano riebiai odai tikrai pagelbėja taip greit nesublizgėt, kvapas - normalesnis.
Kūno losjoną turiu su rožėm - geras, gaivus, susigeria gerai.
Aliejus kūnui turėjau visus - kvepia, malonūs, susigeria, patiko  4u.gif

Aš taip pat įsigijau drėkiklį su mėtomis, maniau, kad pasivaideno tas lipnumas nes tik porą kartų tepiausi, bet pasirodo, kad ne biggrin.gif bandysiu drėgną veidą tepti, gal geresnis variantas bus ax.gif
Iš kūno losijonų įtariu teks su rožėmis pirkti, nes ir to gali greit nebelikti biggrin.gif
Kūno aliejumi su alijošiumi ir laimu taip pat patenkinta, o su persikais ir migdolais bandysiu ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 10, 14:38)
Alterra visiškai nyksta iš Drogų lentynų, gal kurios vilnietės esate matę kūno losijonų su laimu ir alijošiumi arba persikais ir migdolais, nes vakar perlėkiau keturis Drogus ir tik dviejuose buvo, bet ir tai tik su rožėmis. Labai norėčiau išbandyti anticeliulitinį aliejų ir kokį rankų kremą, bet bijau, kad nerasiu verysad.gif  Jei kuri žinote kuriame Droge tai dar būtų įmanoma nusipirkti - parašykite, nes Drogas berods vienintelė parduotuvė, kur šia kosmetika prekiauja unsure.gif

ka,gal ju i Lt nebeves visai? blink.gif tada reikia uzsipirkti.. unsure.gif
Atsakyti
Atejau pagirti roziu kuno duso zele ir kuno losiona thumbup.gif , ypac kuno losionas gerai islaiko dregme, dar ir dieno pabaigoj jauciasi, gaila, kad nebeliks sad.gif uztat atsargai antra nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 07 19, 18:15)
Atejau pagirti roziu kuno duso zele ir kuno losiona  thumbup.gif , ypac kuno losionas gerai islaiko dregme, dar ir dieno pabaigoj jauciasi, gaila, kad nebeliks sad.gif uztat atsargai antra nusipirkau  blush2.gif

o aš šiandien nusipirkau duso zele ir kuno alieju su žaliosiomis citrinomis ir alavijais thumbup.gif na jau kvapas, tai wub.gif wub.gif idomu, kaip ilgai laikysis

Eveliina, pagyrei čia rozes, tai dabar irgi užsimaniau bigsmile.gif

O va, rašote, kad nebeliks, tai tikrai nepanašu schmoll.gif pas mus pilna Alterros kosmetikos prikrauta g.gif
Atsakyti
Man irgi patinka alterra, tai per atostogas buvau lt, prisipirkau tongue.gif . Bet kad visko apmazeje, perejau kelis drogus ir neradau kai kuriu patikusiu piemoniu verysad.gif Baisu, kad kai grisiu kita karta, nebebus nieko visai unsure.gif
greit ir as bandysiu roziu losjona, itariu, kad patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 21 liepos 2009 - 19:17
jooo vakar apejau akropolio ir laisves drogus tai kunui buvo like 1 pakuote losjono unsure.gif ,o kitam visai nieko nebuvo,tik veidui blink.gif verysad.gif
o del alterros aliejuko tai atsiimu blogus zodzius blush2.gif kazkaip pradejau skaitinetis apie naturalia kosmetika,dometis;taigi jonsons&jonsons aliejukas pirmoj vietoj iskeliavo i siuksliadeze biggrin.gif ir kaip as galejau ji lyginti su alterros fool.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti