Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Aš tai atrodo gerai miegojau tik kad trumpai rolleyes.gif Bet jau iš pačio ryto vėl įsijungė ta panika. Bet šiand kažkaip kitaip, kažkoks kaip pyktis ima, kad vėl tas pats. Nežinau kaip darbe išsėdėt taip norisi lėkt iš čia tik nžn kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 16, 07:35)
Sveikos kaip isimiegojot?
Nors vien nuo to zodzio psichiatras man kazkaip negerai skamba.

miegojau gerai, neskaitant to, kad pavyko uzmigti tik puse penkiu ryto, o ir atsiguliau ne mandriau- pries 3 blush2.gif bet po to gerai smigau. panikos neuzeina man beveik ir tuo dziaugiuosi wub.gif
o psichiatras man skamba vienodai kaip ir terapeutas ar chirurgas mirksiukas.gif nera ko ten ju bijoti, beveik visi buve, kiti ir tebevaiksto tik ne visi garsiai kalba biggrin.gif eik drasiai, nes nieko labiau pagirtino nera, nei noras sau padeti ir jaustis gerai. kas gi pasirupins tavimi, jei ne tu pati mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.as ir neblogai miegojau siandien.bet vistiek dar tokia kaip prisvaigus vaikstau...kaip tu jurlin?ar tempos jau neturi?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 16, 11:17)
sveikutes.as ir neblogai miegojau siandien.bet vistiek dar tokia kaip prisvaigus vaikstau...kaip tu jurlin?ar tempos jau neturi?

turiu, bet nedaug kol kas. Vakar visa diena coldrex geriau, sianmdien dar ne, tai eisiu dabar arbatos ir prie to pacio isgersiu. Tik va gerkle visai nerimsta doh.gif
Atsakyti
be antibiotiku apsieisi?nes as tai is karto pradejau gerti antibus...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 16, 11:47)
be antibiotiku apsieisi?nes as tai is karto pradejau gerti antibus...

nezinau, turiu silpna zarnyna ir juos man skirtu tik kritiniu atveju, o namuose tik vaikiskos dozes ospamox ax.gif bet nuo antibijotiku bus blogai ir su moteriskom, iskart zusta gerosios bakterijos ir tada reikia vel atstatineti balansa ir ten doh.gif
dar luktersiu ir neisiu pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
na pas mane zarnynas irgi ne is stipriuju,bet ka darysi.as geriau juos.geriu ir jogurto kapsules.kaip bus taip bus.gal kaip nors atsigausiu,dar jauciuosi nestipri...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 16, 13:09)
na pas mane zarnynas irgi ne is stipriuju,bet ka darysi.as geriau juos.geriu ir jogurto kapsules.kaip bus taip bus.gal kaip nors atsigausiu,dar jauciuosi nestipri...

o as siandiena pasirodo ne taip ir blogai jauciuosi, temperatura nekyla, tik ta neauksta ir zvalesne tokia. matyt stipriau neatkrisiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu as prisigalvojau nauja sau diagnoze to galvos svaigimo. Siandien as isgeriau kavos tai po kokio pusvalandzio galvojau uzlinksiu kaip man galva svaigti pradejo. Tai dabar galvoju kad man gal kazkas su sprandu darosi, ar nebus cia koks kraujotakos trukumas g.gif
Atsakyti
man tai atrodo,jei jau svaigsta, tai ir yra kraujotakos sutrikimas, tik va priezastys buna skirtingos..bet kava tai kaip tik plecia, turetu but gerai nuo jos. bet gal tau spaudima musa.. tada ir svaigsta.
O man tai spranda ziauriai skauda, prie kompo nepatogiai pasedizu - siaubas kaip tada skauda,
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 04 17, 13:24)
man tai atrodo,jei jau svaigsta, tai ir yra kraujotakos sutrikimas, tik va priezastys buna skirtingos..bet kava tai kaip tik plecia, turetu but gerai nuo jos. bet gal tau spaudima musa.. tada ir svaigsta.
O man tai spranda ziauriai skauda, prie kompo nepatogiai pasedizu - siaubas kaip tada skauda,

Kava neplečia schmoll.gif Kaip tik siaurina. Ir didina spaudimą. O aukštas kraujospūdis lygiai taip pat gali būti svaigimo priežastis. Pvz iki AD maniškis visada buvo kiek padidėjęs, o pulsas išvis didelis. O dabar geriant AD pulsas nesiekia 70 ir spaudimas pamažėjo, paskaičiau lapelyje kad taip gali būti. Spėju, AD kažkiek plečia. Ir svaigimų sumažėjo.
Atsakyti
tai paskui kentejau kentejau ir sigeriau xanax, truputi aprimo nera taip gerai bet tikrai geriau. Nu kazkokiu budu as kita sav pasieksiu ta psichaitra vistiek. blush2.gif

o jei kokio vyno taure isgeriu tai mano rankos ir kojos tokios sunkios pasidaro atrodo kad sunku pakelti jas. Ir tai greitai man per galva duoda atrodo vyno taure gurksnis ir girta ir sunki visa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 17 balandžio 2008 - 13:14