Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Sveikos 4u.gif , prisijungsiu prie jūsų pabėdavot biggrin.gif
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 24, 17:54)
as siandien irgi neiskentusi ikaliau xanaxo.nes jau nezinojau kas darosi...

drinks_cheers.gif geras dalykas, aš to ilgai nesupratau ir kankinausi unsure.gif

QUOTE(augjogx @ 2008 03 24, 21:06)
Sveikos
sakykit ar esat kuri gerusi Acosedum?

Sakyčiau jis daugiau profilaktiškai wink.gif , man geriau NEUROMED

QUOTE(augjogx @ 2008 03 24, 23:34)

Pamačiau šį vaistą, esu vartojus, bet senokai, kenčiu dažnus galvos skausmus, tai buvo man juos skyrę smile.gif

Visada turiu ginkmedžio tinktūros smile.gif , tik bėda, kad nereguliariai vartoju blush2.gif

Paskaitinėjau truputį temą, noriu duot pasiūlymą, mažiau skaitinėt apie ligas pagal savo simptomus, nes daug ligų sau pritaikysit, nes ir man taip buvo doh.gif atrodė viskas unsure.gif

Visdėlto neblogai gydo saviįtaiga, bendravimas, mielas darbas...

Vėliau daugiau parašysiu apie save ax.gif

Baigiu gert kavą ir einu padirbėt, kad mintys prašviesėtų biggrin.gif

Ar kuri vartojot Spitomin g.gif
Atsakyti
alkoholio negaliu-reiks su masina vaziuoti,teks xanaxa isgerti...
Atsakyti
as vaistinej pradejau klaiusineti apie paprastus raminamus, tai sako jei jums kartais verkt norisi lotuliukas.gif , as sakau klykti norisi ir ne kartais. Tai manparekomendavo kazkokius sympatex ir dar ta tanakana nusiprikau. bus matyt kas cia bus.
Bet taip atsargiaia sako jei jums kartais verkt norisi............ mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,o kaip i jusu liga reaguoja artimieji,jusu vyrai? g.gif
Atsakyti
as tai niekam nieko nesakau nes galvoju kad nesuprastu. Nes pastoviai sako nu ko cia nervuotis tai nesinervuok
Atsakyti
Maniskis irgi nesupranta,kas cia darosi, klausia "ka nors skauda?", sakau - ne smile.gif ..tada sako, vadinasi - viskas gerai..nesupranta.
Atsakyti
As tai kai pradedu analizuoti savo paskutinius kokius 3-4 metus tai man plaukai siausiasi kiek visko ivyko ir puikiai suprantu kad viso to pasekmes. Kad per paskutinius 2 metus nuveikiau tiek kiek zmogus normaliai galetu nuveikti per 4 metus. ir visai tuo nesidziaugiu nes mano organizmas nespeja vytis tokio tempo ir tokiu pasikeitimu gyvenime ir siaip visur. Tia dabar jau sustojau ir manau geriau zvirblis rankoj nei erelis dangui. Ir visai nesuku galvos ar cia sutvarkyta,ka apie mane pagalvos kiti ir siaip savim reikia rupintis nes niekas kitas nepasirupins.
Atsakyti
mano sako -tai ko tu verki?sakau nezinau,nu sako visai jau tu....sako kas darosi?sakau nemoku paaiskinti...
Papildyta:
as jau visiems atsibodau,su savo nusiskundimais...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 25, 19:24)
mano sako -tai ko tu verki?sakau nezinau,nu sako visai jau tu....sako kas darosi?sakau nemoku paaiskinti...
Papildyta:
as jau visiems atsibodau,su savo nusiskundimais...

Man tai sita nelaiminga vegetonika kartojasi po stipriu pergyvenimu., bet po keliu menesiu dazniausiai aprimsta, na neduok Die nebuna ,kad testusi is metu metus... tai gal ir tau aprims..
Atsakyti
man atsinaujino po antibiotiku gerimo...nezinau kaip cia susije...bet jau pora menesiu jauciuosi prastai,ir atsibodo taip jaustis,kad negali niekur iseiti,isvaziuoti,nes ta baime,raumenu skausmai,silpnumai,varo i nevilti.rytoj registruosiuos pas psichologa...
Atsakyti
ai..pora menesiu tai nedaug.. pakentek ,turetu praeit.. zinau,kad tas tesiasi iki keliu menesiu,
Atsakyti
siaip tai viskas prasidejo pries pora metu.puse metu ieskojau ligos,po to metus buvo siek tiek geriau,o dabar vel..... verysad.gif
Atsakyti