Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

sveikutes...dziaugiuosi uz tave mind... thumbup.gif na o visos kitos bludinejam,ane?gyvenimas tesiasi....siandien man labai galva skauda ir nugara,lyg inkstus ar ka,net pati nezinau.... g.gif zodziu savijauta ne kokia.... schmoll.gif augjogx-apie ad as visai nenusimanau.... blush2.gif rudoteli man buvo seimos gyd.israsius-bet as jo negeriau....irgi nieko negaliu pasakyti....
Papildyta:
noreciau ir as buti saltesniu nervu....oi kaip noreciau...kad viskas butu vienodai....bet yra kaip yra.. doh.gif
Papildyta:
ka gerei trude?
Atsakyti
o man siandiena prireike vaistuku verysad.gif dabar jau gerai, bet geriau butu neuzeje negerumai, bet jau 2 jauciau, kad kazkada prasivers verysad.gif
Atsakyti
Kaip cia tuscia.... net jau pradejo trukti Jusu pasibedavojimu...
Man tai vel galva svaigti pradejo, kad net pykina... nu ir nafig...
nueisiu jauciu pas angiochirurgus... nes nebezinau kas daryti..
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 25, 12:42)
Kaip cia tuscia.... net jau pradejo trukti Jusu pasibedavojimu...
Man tai vel galva svaigti pradejo, kad net pykina... nu ir nafig...
nueisiu jauciu pas angiochirurgus... nes nebezinau kas daryti..

Aha...tikrai tuscia...bet gal ir gerai g.gif reiskia visos puikiai jauciasi thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 04 24, 09:19)
Sveikos
Man tai irgi niekas nedingsta tik kad jau skustis noro neber, jau nusibodo. Labai galva sukasi siuabas kazkoks. Buvau pas gydytoja tai manisrase Rudoteli pagert ryta ir vakare. O psichiatras prie to dar israse AD is E raides kazkokiu. Bet kai jau paskaiciau kad nuo ju ne viena svorio priaugo tai dabar ir bijau net pradeti. Negeriu ne rudotel ne tu AD, nezinau ko bet kazko bijau  schmoll.gif Ir svaigstu sau tokia plaukiojanti sedziu

Man buvo išrašę rudotelį, bet manau kad jie stiprūs vaistai. Man sakė gerti ryte ir vakare tai aš tik pora kartų vakare išgėriau ir daugiau negėriau. Nuėjau pas kitą gydytoją tai sako rudotelio tu negerk blush2.gif O kai vakare išgerdavau tai nesamoningus sapnus sapnuodavau kaip kokia narkoša nei miegi nei nemiegi doh.gif
Lakstau sau po gražias pievas sapnuose gal ir faina doh.gif
Atsakyti
labutis visoms...tai ka visos dziaugiasi graziu oru? 4u.gif as ir dziaugiuosi bet tuo paciu ir svaigstu....vakar galva skaudejo-net pykino.vakare atsiguliau-ir net nemoku paaiskunti kaip galva svaigo-uzsimerkiu o atrodo kad as supuosi ant supyniu,o ne ant lovos guliu....atsimerkiu tas pats....vyrui sakau gal jau man haliucinacijos? g.gif kazkokioj nesvarumo busenoj,keistas ir slykstus jausmas...siandien diena irgi tas pats,viskas plaukia,sukasi,pykina.ar jums taip buna?o gal as jau isprotejau? unsure.gif sakes,nezinau kas darosi...oda kazkaip issausejo-nusirengiu drabuzius,tai visi nuo odos balti... doh.gif gal kaltas pavasaris?gal oras?ka manot?
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 04 25, 14:08)
Aha...tikrai tuscia...bet gal ir gerai  g.gif reiskia visos puikiai jauciasi  thumbup.gif    biggrin.gif

oi ne, man antra diena chrienovai doh.gif o tas nutirpimas kuno, jau erzina verysad.gif
Atsakyti
Kazkokia nesamone.. man irgi sukasi ta makaule.smile.gif) vakar irgi vakare panasiai buvo.. guliu lovoj, i telika spoksau, ir kad nuplauks viskas. o po to ir pykinti pradeda.. ir oda pas mane labai ishsausejusi. ypac sia savaite.. blauzdas net niezti ir skauda.. tai prisitepiau kremu visokiu kokiu radau... tai per diena kaip ir geriau.. smile.gif)) Zinok ir as jauciuosi kaip ishprotejusi...smile.gif)) Jeigu tave tai paguos..
biggrin.gif biggrin.gif
Gerai, kad as miegu gerai...smile.gif

QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 25, 19:21)
labutis visoms...tai ka visos dziaugiasi graziu oru? 4u.gif as ir dziaugiuosi bet tuo paciu ir svaigstu....vakar galva skaudejo-net pykino.vakare atsiguliau-ir net nemoku paaiskunti kaip galva svaigo-uzsimerkiu o atrodo kad as supuosi ant supyniu,o ne ant lovos guliu....atsimerkiu tas pats....vyrui sakau gal jau man haliucinacijos? g.gif kazkokioj nesvarumo busenoj,keistas ir slykstus jausmas...siandien diena irgi tas pats,viskas plaukia,sukasi,pykina.ar jums taip buna?o gal as jau isprotejau? unsure.gif sakes,nezinau kas darosi...oda kazkaip issausejo-nusirengiu drabuzius,tai visi nuo odos balti... doh.gif gal kaltas pavasaris?gal oras?ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 25 balandžio 2008 - 18:54
nutirpes ir pas mane,oda visa kaip per vata jauciu.... verysad.gif
Atsakyti
nu bet tai ot zinutes ta pacia minute parasem smile.gif))))
net ir su svaigstanciom galvom .biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aha cia geras...nu reiskiasi ne as viena tokia lunatike...

Papildyta:
nu ir man atrodo vaizdas plaukioja...bet man ir atsigulus miegoti taip yra...nors atrodo kol nieko negalvoji-ji nesvaigsta,tik pradedi ka nors galvoti-ir prasideda...
Atsakyti
o tai tu man pasakyk, kaip tu sugebi nieko negalvoti?
biggrin.gif nes cia jau visas mokslas.smile.gif)

QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 25, 20:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aha cia geras...nu reiskiasi ne as viena tokia lunatike...

Papildyta:
nu ir man atrodo vaizdas plaukioja...bet man ir atsigulus miegoti taip yra...nors atrodo kol nieko negalvoji-ji nesvaigsta,tik pradedi ka nors galvoti-ir prasideda...

Atsakyti