Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 11:26)
registruosies ir tu neuromedoje??

Sestadieni Pas Mindauga uzsirasiau thumbup.gif laukiu kaip mazas vaikas saldainio wub.gif

QUOTE(oda @ 2008 03 26, 11:42)
Skydliauke , tai turejo is karto nukreipt issitirt, nes daznai maisoma depresija su skydliaukes ligom.O konkreciai, kokius hormonus tyreisi?

nepamenu kokius dariausi, nes tai buvo periodas kaip KIEKVIENA DIENA poliklinikoje sedejau blush2.gif bet viskas buvo tvarkoje rolleyes.gif
Atsakyti
as xnax esu gerus pries kokius 8 metus tai geriau apie 3 men, tai man padejo. Tada turejau daug problemu tai kaip ir susitvarke viskas. Nu nzn man gydytoja sake kad apie 3 men reiks. Sako ka tu po 2 savaiciu nori pagyti jei jau puse metu nerandi sau vietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 26, 11:54)
as xnax esu gerus pries kokius 8 metus tai geriau apie 3 men, tai man padejo. Tada turejau daug problemu tai kaip ir susitvarke viskas. Nu nzn man gydytoja sake kad apie 3 men reiks. Sako ka tu po 2 savaiciu nori pagyti jei jau puse metu nerandi sau vietos  4u.gif

jei neismeciau, tai turiu lapeli xanax, nes man jis haliucinacijas sukele ir nemiga prasidejo doh.gif , bet pas mane tik 0.25, pacios silpniausios
Atsakyti
o man pasake kad pas mindauga tik balandziui registruoja....
Papildyta:
nu as paziuresiu ka man sita pasakys....savinova.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 26, 12:54)
as xnax esu gerus pries kokius 8 metus tai geriau apie 3 men, tai man padejo. Tada turejau daug problemu tai kaip ir susitvarke viskas. Nu nzn man gydytoja sake kad apie 3 men reiks. Sako ka tu po 2 savaiciu nori pagyti jei jau puse metu nerandi sau vietos  4u.gif

Tai tas ir yra , kad pries 8 metus nedrasiai skyre antidepresantus, nuo tarybiniu laiku, nebuvo tokios ligos kaip depresija- neuroze ir gydydavo ja raminamais.As skaiciau literaturoje, kad bet kokiu raminamu vaistu negalima skirt ilgiau kaip dvi savaites, arba tik tais atvejais kaip blogai.
Duok dieve, kad padetu ir but gerai.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 26, 13:56)
jei neismeciau, tai turiu lapeli xanax, nes man jis haliucinacijas sukele ir nemiga prasidejo  doh.gif , bet pas mane tik 0.25, pacios silpniausios

jurlin tu kauniete?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:09)
Papildyta:
nu as paziuresiu ka man sita pasakys....savinova.

unsure.gif arba vieta atsilaisvino, nes leido rinktis penktadieniui arba sestadieniui, arba menesi pamirso pasakyti, nes sake 28-29 dienom turi unsure.gif
dar pasiskambinsiu pasiteiravimui blink.gif

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:12)
jurlin tu kauniete?

As Vilniuje, bet dabar teks i Kauna dazniau vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 25, 18:02)
merginos,o kaip i jusu liga reaguoja artimieji,jusu vyrai? g.gif

Ramina smile.gif Ir padeda. Ir užjaučia. Kitas gal seniai būtų spjovęs blush2.gif

QUOTE(husmor @ 2008 03 25, 18:28)
Man tai sita nelaiminga vegetonika kartojasi  po stipriu pergyvenimu., bet po keliu menesiu dazniausiai aprimsta, na neduok Die nebuna ,kad testusi is metu metus... tai gal ir tau aprims..

husmor, o kai aprimsta tai visai visai nieko nebūna? Jokių pojūčių, gyveni kaip anksčiau? Nes man tai pagerėjo, bet vis tiek bent kelis kartus į mėnesį užeina kažkokie keisti pojūčiai g.gif

QUOTE(oda @ 2008 03 26, 11:42)
Negalima gert tiek ilgai raminamu doh.gif , priprasi, o kai nutrauksi  bus dar baisiau, uzburtas ratas.

Niu man parašė pvz Rivotrilį (klonazepamą), po 1/4 ar net 1/8 tabletės. Geriu jau turbūt antras mėnuo, liepė tęsti g.gif

QUOTE(Jurlin @ 2008 03 26, 11:49)
Sestadieni Pas Mindauga uzsirasiau  thumbup.gif  laukiu kaip mazas vaikas saldainio  wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:09)

Balandis jau pirmadienį biggrin.gif

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:12)
jurlin tu kauniete?

Ji beveik mano kaimynė, vilnietė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 26, 12:22)
unsure.gif  arba vieta atsilaisvino, nes leido rinktis penktadieniui arba sestadieniui, arba menesi pamirso pasakyti, nes sake 28-29 dienom turi  unsure.gif
dar pasiskambinsiu pasiteiravimui  blink.gif
As Vilniuje, bet dabar teks i Kauna dazniau vaziuoti  4u.gif

Ilgiausiai yra tekę laukti 2 sav, tai turbūt kad šiam mėnesiui smile.gif Greičiausiai atsilaisvino vieta, pasisekė wink.gif
Papildyta:

Aš vis dar puoselėju mintį nueit pas angiochirurgą... Vienintelis turbūt tyrimas kurio nepasidariau, nors dabar pagalvoju, kad keista. Pati nesusiprotėjau, gydytojai nesiuntė, nors jie niekur nesiuntė, pati ėjau. Auklė vaiko kažkaip užsiminė, kad gali būti kraujagyslių problema, bet irgi turėjo va keli mėnesiai praeit kol pribrendau. O dėl galvos svaigimo galėjau ir anksčiau pagalvot... Verta turbūt išsitirt. Kaip supratau, pas Pauliuką tik atsarginiu variantu biggrin.gif
Atsakyti
tai as durna.tikrai balandis jau pirmadieni....ka padarysi....as norejau irgi pas mindauga....bet gal ir sita gydytoja bus nieko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:37)
tai as durna.tikrai balandis jau pirmadieni....ka padarysi....as norejau irgi pas mindauga....bet  gal ir sita gydytoja bus nieko.... g.gif

Tfu, supainiojau, antradienį, bet ne esmė. Tikiuosi bus gerai 4u.gif Jei ne, visada gali pakeist wink.gif

Užsirašiau žinokit rytojaus pavakarei dvigubam kaklo kraujagyslių skenavimui. Va taip vadinasi tyrimas pas mane med.centre. Žiūrėsiu ką paporins. Bus gražu jei nieko ypatingo nepastebės biggrin.gif Tada vėl reikės grįžt prie nervų biggrin.gif
Atsakyti
as buvau grybo gatvej pas angiochirurga...sudokas lyg tai,jeigu gerai pamenu....paziurejo jis mane,liepe rankas pakilnoti,galva pasukioti.sako jeigu nieko nerasi[dar buvau magnetinio nepasidarius] kas yra ateik dar karta.tai ir nesupratau ar kas yra ar ne... g.gif likau nesupratus-tik susimokejau 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 26, 12:42)
as buvau grybo gatvej pas angiochirurga...sudokas lyg tai,jeigu gerai pamenu....paziurejo jis mane,liepe rankas pakilnoti,galva pasukioti.sako jeigu nieko nerasi[dar buvau magnetinio nepasidarius] kas yra ateik dar karta.tai ir nesupratau ar kas yra ar ne... g.gif likau nesupratus-tik susimokejau 120 lt.

A, nu pas juos ten mėgsta pinigus už nieką imti smile.gif
O dabar pati ir neskubu. Pasidarysiu tyrimą, be konsultacijos, tada jei bus neaiškus aprašymas, nueisiu pas bpg, jeigu ir jai bus neaišku, eisiu pas chirurgą biggrin.gif
Atsakyti