Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu?

Apklausa: Ar esate paėmę paskolą, pirkę lizingu? (412 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Mil@na @ 2011 06 22, 23:51)
Klausykit,paaiškinkit man, neišmanėlei,kuo skiriasi vartojamoji paskola nuo paskolos būsto įsigijimui. Būsiu dėkinga

Nesigilinant į finansinius terminus. Vartojamoji paskola yra paskola, skirta pvz., buitinei technikai, baldams pirkti, būsto remontui, kelionei, t.y. įvairiems pirkiniams, bet ne būstui (aišku, jei iki būsto pirkimo sumos trūksta nedaug ir paėmus vartojamąją paskolą galima kompensuoti skirtumą, kodėl gi nepanaudojus ir tam, vietoje baldų komplekto pirkimo mirksiukas.gif ), o paskola būstui yra skirta būtent tik būstui įsigyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 27 birželio 2011 - 23:32
QUOTE(Mil@na @ 2011 06 22, 22:51)
Klausykit,paaiškinkit man, neišmanėlei,kuo skiriasi vartojamoji paskola nuo paskolos būsto įsigijimui. Būsiu dėkinga

Vartojamoji paskola yra duodama trumpesniam laikui (pvz. 5 metams) nei būsto. Be to, daug didesnės palūkanos vartojamosios paskolos... Jos paskirtis taip pat skiriasi (jau rašė prieš tai)...
Atsakyti
Taip ir ne vieną, o lizinginiu būdu beveik viskas pirkta doh.gif
Atsakyti
viska perkam grynais is savo uzdirbtu/sutaupytu pinigu. Tikiuosi ir toliau gyventi taip, kad JOKIU SKOLU IR PASKOLU!
Atsakyti
Esu prieš visokias paskolas ,lizingus išskyrus jeigu tai panaudojama aktyvam, o ne pasyvam išleist.
Atsakyti
QUOTE(jovitel12 @ 2011 06 17, 19:17)
Mes ir turim busto paskola.

Mes irgi turime būsto paskolą.
Papildyta:
QUOTE(malvina0797 @ 2011 06 16, 23:47)
mes turim būsto paskolą, dar vartojamąją buto remontui ir dar naują automobilį lizingu nusipirkom  blush2.gif
susidaro nemaža sumelė, bet mes norime gerai gyventi dabar, o ne tada, kai susitaupysime  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku, gyventi reikia čia ir dabar o ne po penkių ar po dešimt metų. Svarbiausia adekvačiai įvertinti savo finansines galimybes. Geriau pirkti būstą, paėmus paskolą, o ne gyventi nuomojamame, bet be paskolos.
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2012 12 21, 23:40)
Mes irgi turime būsto paskolą.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  visiškai sutinku, gyventi reikia čia ir dabar o ne po penkių ar po dešimt metų. Svarbiausia adekvačiai įvertinti savo finansines galimybes. Geriau pirkti būstą, paėmus paskolą, o ne gyventi nuomojamame, bet be paskolos.

del busto paskolos sutiku,geriau savam-banko,nei nuomotis,bet remontui tai ne geriau po truputi,bet is savo lesu. ax.gif
Atsakyti
Pries keleta metu turejau pirkini lizingu, o vyras turejo paskola, aciu dievui senai viskas atiduota ir pamirsta, daugiau tikiuosi neteks imt nei vieno nei kito ax.gif
Atsakyti
Perku lizingu. Man patogu.
Atsakyti
taip, ir tikrai daug kartu smile.gif
Atsakyti