QUOTE(chasmina13 @ 2011 10 27, 08:02)
Sakot prie obelų..Kaip tik yra pora,kur manau tiktų

.Ačiū už paprotinimą
Pačiai niekada nebūtų daėję
Tik aišku sodint tolėliau nuo jų, nes bent per pusmetrį gylio reikia supurent gan giliai dirvą, nes raganių šaknys gal giliai eina. O beliai aišku kad nieko nenutiks, nes jai raganės šaknys kaip kokios žolės

Galima tiesiog į medį atremt kelias kokio karklo ilgesnes šakas ir pliusas tas, kad galima pasodint net ne vieną raganę
.................
aš su virvutėm ėmiau žaist dėl to, kad specialios atramos raganėms gan prastos kokybės ir brangios - ta kuri nuotraukoje kainavo virš 50Lt, buvo ryškiai žalios spalvos, tai dar persidažiau rudai ir jau tokia netvirta, iš plonų metaliukų suvirinta (pirkau Senukuose). Skersinukai per reti, reikėtų bent dvigubai tankesnių

Vienu žodžiu bent jau tokia atrama tikrai nusivyliau. Kol raganė mažiukė dar dar, bet kai taps rimtu augalu bus ta atrama aiškiai per maža.
tada buvau sugalvojusi gabalais karpyt tvoros tinklą (toks kur būna ne vyniojamas, o tvirtas, gabalais parduodamas). Bet vėl, kaina pagerinta, vienas gabalas virš šimto litukų kainuoja (aišku jį galima perkirpt į dvi ar tris dalis) ir man yra per žemas - tvora aukštesnė
Vat čia matosi kairėj pusėj mano raganė būtent į tokį tvoros tinklą lipa - su kaimynu iškeitėm jam atlikusį gabaliuką
tai sugalvojau, kad su virvutėm ir medvaržtukais bus ir gerai, ir gražu, ir labai pigu