Taip ir pagimdyti, besijuokiant, galima
Fantastiška tema
QUOTE(vikusituka @ 2009 05 23, 13:30)
na as pati negimdziusi, bet mano pzystama pasakojo tokia istorija, kuria vos prisimenu ir zvengiu issijuosusi
begimdant jai sove i galva, kad dainavimas mazina skausma, tik beda ta, kad ji niekaip negalejo prisiminti jokios dainos
na tuomet uztrauke ji... Lietuvos himna
ir pasipyle... Lietuve, tevyne musu
zodziu, moteriske gieda tevynes garbei, daktarai jau nebegali nuslepti sypsenu, o uz gimdyklos duru nuskamba isterinis praeinanciu juokas
vyras raudonas kaip burokas nezino, kur akiu deti
po gimdymo keli daktarai juokavo, kad moteriskei reikia valstybine premija skirti ir medali
tevynes garbei sunu padovanojo 
Fantastiška istorija, juokiausi iki ašarų, net vyrui namie pasakojau. Pritariu, geriausia tema forume
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 22, 00:35)
nu nemanau kad suprato
Na ir prisijuokiau as cia is jusu istoriju. Na as dukra pagimdziau dainuodama 2 gaidelius o kai gimdziau sunu per saremius sumasciau eiti namo. Saremiai kas minute o as nuvarius i spintele ir pakuojuosi daiktus. Atejo akusere paklause ka cia dirbu pasakiau , kad eisiu namo gimdyti ten man nors neskaudes.
PS gimdymas man baiges operacinej.
QUOTE(ausra33 @ 2009 06 26, 17:42)
Na ir prisijuokiau as cia is jusu istoriju. Na as dukra pagimdziau dainuodama 2 gaidelius o kai gimdziau sunu per saremius sumasciau eiti namo. Saremiai kas minute o as nuvarius i spintele ir pakuojuosi daiktus. Atejo akusere paklause ka cia dirbu pasakiau , kad eisiu namo gimdyti ten man nors neskaudes.
Geras
Nu prisijuokiau is istorijos apie Lietuvos himna, negaliu, nerealiai
QUOTE(Lishka @ 2008 03 25, 15:58)
Na, kadangi tikrai labai mėgstu šią temą paskaityti, ir aiškiai matau jos naudą besiruošiant gimdymui, tai prašom, tęskime tos, kurios jau pagimdėm su šypsena
sena tema cia
sena tema cia
AS VISADA SAKIAU KAD GIMDYDAMA JUOKSIUOSIU IR BEZDESIU
QUOTE(NeiVile @ 2009 07 01, 18:33)
QUOTE(ausra33 @ 2009 07 01, 18:48)
nu jo, reikes pasistengti neisdeti viso personalo i suns dienas
Nu faina tema
Pas mane per gimdyma kazkaip nieko tokio kuriozinio nenutiko, tik gal tai, kad daktaras, kai jau skausmai buvo nemazi, liepe pavaiksciot, tai as tiek sukau toj palatoj ratus, kad net tapkes pusles nutryne, tai is vyro atemiau jo 6 ismierom didesnes tapkes ir su tom variau savo kilometraza toliau
Bet butumet mate daktaro akis, kai pamate mano kojas su toookio dydzio tapkem
sako, "cia jus ant isuagimo nusipirkot?"
Dar tiesa atveze duju pakvepuot, tai as kelis kartus ikvepus uzrekiau "man oro reikia , o ne duju, vezkit jas is cia"
O vyras taip tyliai "o gal as galiu kelis kart ikvepti, jei jau ji nenori
?" 
Papildyta:
Nu turbut susigesciau, jei taip nutiktu
As net kojas sukryziavus buvau, kol daktaras neliepe issiskest, o man taip nepadoru tuo momentu skestis atrode, kad vos vos tik jas prazergiau
Tai daktaras sako "praskes praskes, vistiek vaika reiks isleist"
Pas mane per gimdyma kazkaip nieko tokio kuriozinio nenutiko, tik gal tai, kad daktaras, kai jau skausmai buvo nemazi, liepe pavaiksciot, tai as tiek sukau toj palatoj ratus, kad net tapkes pusles nutryne, tai is vyro atemiau jo 6 ismierom didesnes tapkes ir su tom variau savo kilometraza toliau
Dar tiesa atveze duju pakvepuot, tai as kelis kartus ikvepus uzrekiau "man oro reikia , o ne duju, vezkit jas is cia"
Papildyta:
QUOTE(NeiVile @ 2009 07 01, 18:33)
Nu turbut susigesciau, jei taip nutiktu
QUOTE(Rulete @ 2009 07 03, 10:11)
O vyras taip tyliai "o gal as galiu kelis kart ikvepti, jei jau ji nenori
?" 
QUOTE(ausra33 @ 2009 05 17, 22:53)
Tai negana to man atrode kad pakelus naktinius maziau skauda , tai ejau ir kilnojau naktinius i virsu.