Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

Padekite man suprasti, kokiu paneliu reikia vyrams? g.gif Pastebejau toki dalyka, kad paprastos paneles, t.y niekuo neissiskiriancios ir t.t, na, zodziu be sarmo, nei ten isvaizda superine, nei issilavinimas,nei kas, greiciau isteka, pasigimdo vaiku ir dar uz tokiu vyru, kad ohoho..Kartais net pavydas paima, o kodel ne as? schmoll.gif Bet i tai nesigilinsiu...
Kyla klausimas, kodel superines paneles lieka be nieko? rolleyes.gif Negi vyrai vengia pirmi tokias uzkalbinti ir t.t?Negi bijo? Tik nepagalvokite, kad save priskiriu prie tokiu...
Nepastebejau, gal kur jau buvo panasi tema?Man tiesiog idomu...
Atsakyti
"Superinių" aukštesnės kartelės.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 25, 19:35)
"Superinių" aukštesnės kartelės.

tai jeigu nesuperinių vyrai ohoho, tai kokie jau superinių lūkesčiai? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 25, 21:01)
tai jeigu nesuperinių vyrai ohoho, tai kokie jau superinių lūkesčiai?  g.gif  lotuliukas.gif

Tai vat as ta ir galvoju, kad tokiu paprastu jie nebijo kabinti, o galbut tokias jiems gerai tureti,na, o superiniu privengia, gal bijo, kad atsakys...Ne man cia sprest... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 20:45)
o superiniu privengia, gal bijo, kad atsakys...

o koks skirtumas kokia atsakė? mastau.gif jeigu patiko ne superinė, tai jos neigiamas atsakymas toks pat nemalonus g.gif
Atsakyti
na vyrai irgi skirtingi... kaip ir moterys. Tad skirtingi vyrai randa skirtingas moteris.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 25, 21:50)
o koks skirtumas kokia atsakė? mastau.gif jeigu patiko ne superinė, tai jos neigiamas atsakymas toks pat nemalonus  g.gif

Na, superines pasilieka teise rinktis, o visos likusios priima pati pirma pasitaikiusi varianta.Cia as taip manau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 21:13)
Na, superines  pasilieka teise rinktis, o visos likusios priima pati pirma pasitaikiusi varianta.Cia as taip manau... rolleyes.gif

bet kartais tas pirmas pasitaikęs toks ohoho pasitaiko...žiūrint į pirmą žinutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o superinės renkasi renkasi ir kiaulės uodegą išsirenka(čia toks liaudies išminties posakis)

aš irgi esu pastebėjusi, kad graži mergina - nebūtinai laiminga antuoka ir gražus gyvenimas, tos eilinės kažkaip gudriau apsisuka
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 21:13)
Na, superines  pasilieka teise rinktis, o visos likusios priima pati pirma pasitaikiusi varianta.Cia as taip manau... rolleyes.gif

na tuomet kiekviena nesuperinė, bet kuriuo momentu gali tapti superine flirt.gif tėškusi drąsuoliui NE nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 25 kovo 2008 - 22:08
QUOTE(Apuokas @ 2008 03 25, 23:08)
na tuomet kiekviena nesuperinė, bet kuriuo momentu gali tapti superine flirt.gif  tėškusi drąsuoliui NE nail.gif

thumbup.gif Bet kazkodel taip nera.Galbut nesuperines bijo prarasti paskutini sansa, na, o superines ji pasilieka. g.gif Bet kodel geri, protingi bernai i zmonas ima hmm, na, ne sau lygias, ne pagal save?Kame reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 03 25, 22:46)
Bet kodel geri, protingi bernai i zmonas ima hmm, na, ne sau lygias, ne pagal save?

nu žodžiu išvada tokia- arba tu superinė, arba tu su ohoho vyru flirt.gif ką renkatės mergaitės? bigsmile.gif
Atsakyti
Baikit su tuom savo superinem ir nesuperinem!Mes visos esam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti