Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

QUOTE(Agniska @ 2008 03 28, 14:05)
Su superinėm,kaip sakot,gerai laiką leist,laisvailaikį,tačiau rimtų santykių vyrai su tokiom nenori,geriau su paprastesnėm smile.gif

irnesakyk.gif nebutinai. as taip neapibendrinciau. Kiekvieno vyro skonis skirtingas, kaip ir kiekvienos moters.
Atsakyti
Pritaikau savo variantui;
Maniškiam reikia:

1.. Ėdesio. ax.gif
2.Formulės-1 blink.gif
3.Jo kolekcijų ir bendravimo internetu su kolekcionieriais. drinks_cheers.gif
4. Sekso pertraukose tarp pirmų trijų punktų. mirksiukas.gif
5. Švarių ir neskylėtų kojinių. blush2.gif
6.Kad pagirčiau už bele ką lotuliukas.gif thumbup.gif
Psio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 28 kovo 2008 - 19:22
QUOTE(Sommer @ 2008 03 28, 20:07)
Pritaikau savo variantui;
Maniškiam  reikia:
1.. Ėdesio. ax.gif
2.Formulės-1 blink.gif
3.Jo kolekcijų ir bendravimo internetu  su kolekcionieriais. drinks_cheers.gif
4. Sekso pertraukose tarp pirmų trijų  punktų. mirksiukas.gif

Valgo manau bent tris kart per dieną...formulė kas savaitę...trečio punkto nežinau...
Pavydu man...seksuojat kaip triušiai...reiškia ne visi vyrai kiaulės...
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 03 28, 19:44)
irnesakyk.gif nebutinai. as taip neapibendrinciau. Kiekvieno vyro skonis skirtingas, kaip ir kiekvienos moters.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 03 28, 20:44)

Žinoma visų skoniai skirtingi,bet čia ir klausiama kodėl būten vyrams tokios patinka labiau? g.gif
Atsakyti
Vyrams tik pasižiūrėti gražu į tas ilgakases ilgakojes, jie puikiai žino, kad ištikima, mylinti ir gerbianti jį gali būti ir ta pilka pelytė mirksiukas.gif juk su išvaizda negyvensi rolleyes.gif
Atsakyti
Idomi klasifikacija g.gif Lyg egzistuotu TIK vienokios arba kitokios. O jei mergina ir grazi, ir istikima, ir mylinti, ir bendraujanti ne apie sporto klubus ar soliariumus? Kas zino, uz ko ji istekes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 04 19, 11:58)
Idomi klasifikacija g.gif Lyg egzistuotu TIK vienokios arba kitokios. O jei mergina ir grazi, ir istikima, ir mylinti, ir bendraujanti ne apie sporto klubus ar soliariumus? Kas zino, uz ko ji istekes? biggrin.gif

aš manau, kad temos autorė nenorėjo kažko klasifikuoti, tiesiog yra tokia tendencija, kad pilkos pelytės išteka už vyrukų- modeliukų ir atvirkščiai, bet tai nereiškia, kad čia kažkokia taisyklė, juk visko būna mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 13:11)
aš manau, kad temos autorė nenorėjo kažko klasifikuoti, tiesiog yra tokia tendencija, kad pilkos pelytės išteka už vyrukų- modeliukų ir atvirkščiai, bet tai nereiškia, kad čia kažkokia taisyklė, juk visko būna  mirksiukas.gif  4u.gif

thumbup.gif Teisingai!Jo, kur kokia per ilgais kirpciukais bigsmile.gif , ta su modeliuku, o kur modeliukas , tai ta be vyruko! rolleyes.gif Kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 03 28, 20:44)

dievazi kaip protingai parasei kad su su superinem tik pasilinksminti galima daugiau joms tik turtai terupi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2008 03 26, 01:17)
Kiekvienai savo  thumbup.gif  ilgai laukes (-us) dar palauk.. Jei rimtai tai kiekvienas zmogus turi savo antra puse ir visada ja suranda. Nebijok, tu irgi surasi wink.gif

Šituo ir aš tikiu drinks_cheers.gif Nereikia ieškoti, kai mažiau galvoji apie TĄ vyrą, kaip čia sau jį gauti, tai žiūrėk ir atsiranda netikėtai TAS žmogus, ir joks skirtumas Tu esi "superinė" ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(Frinja @ 2008 03 26, 16:18)
Nebūtinai atrodančios kaip superinės ir yra superinės.
nebūtinai vyrai, iš išorės "ohoho" ir yra "ohoho".

Šiaip tendencija tokia, kad bent jau labai dailios panelės būna labiau arogantiškos "žino savo vertę". Tuo tarpu joms grožiu nusileidžiančios daugiau stengiasi ir elgiasi draugiškiau, net jei to draugiškumo didelio nejaučia. Kai kurie žmonės gal ir neatrodo tokie "itin itin", bet turi kažkokio "šarmo", kuris labai traukia.

Dėl tų vyrų, kurie sau nelygias ima - bent jau kiek aš pastebiu, tai kaip tik būna poros (bent jau laimingos ir ilgalaikės) labai panašios - tiek grožiu, tiek protu. Net moksliniai tyrimai buvo daryti ir nustatyta, kad porose zmoniu grozio santykinis laipsnis būna panašus. jei įdomu, galėčiau apie tą tyrimą daugiau paieškot.

Dėl į vienas kitą atitinkamai panašias poras, kurie panašūs protu, grožiu, netgi tarkim išsilavinimu, tų porų santykiai paprastai būna ilgalaikiai. Šiaip iš tiesų - kažkokiom nuostatomis vadovautis ar kažkokiais psichologiniais tyrimais neįmanoma, nes juk neištirti vis ten milijardai mūsų žemės žmonių, kad sudaryti vieningą ir teisingą išvadą. Aš laikausi nuostatos, kad visi esam skirtingi ir visų likimai skirtingai klostosi. smile.gif
O dėl "superinių" panelių, papasakosiu situaciją iš savos patirties - vaikino neturiu. Esu gan paprasta, komunikabili, šiaip ramaus būdo, apvalainų kūno formų (na noriu pasakyti, kad į lieknumo (tiksliau nenormalaus liesumo) standartus neįtelpu, nors kūno masės indeksas mano yra normos ribose blush2.gif ) Visi apvalumai pas mane "ryškumoj' lotuliukas.gif Ir ką, vyrai, kurie turi tas vadinamas "superines" žmonas, susidomėdavo manimi, dar bandžiau juos iškvosti kokio velnio čia vedę dar ir lendat, ir patikėkit, ne vienas man pasakė, kad nusibodo žmona "lenta" g.gif Aišku, aš savigarbą turiu ir su vedusiais tikrai neprasidedu, bet kiek teko tokių "komentarų" nugirsti,tai susimąsčiau. Tikrai man susidarė įspūdis, kad normalaus vyro nedomins mergina, kuri dievagosis dėl kiekvieno priaugto kg, dėl to, kad be makiažo yra ar pnš. Vyrams, kurie iš tikrųjų nori šeimos ir normalių santykių , superinių gal ir nesinori, arba veda tas superines lieknutes, bet patikėkit, paskui drąsiai eina " na lievo" doh.gif

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 03 28, 00:06)
Vyrams reikia:

1. Alaus.
2. Ėdesio.
3. Teliko.
4. Krepšinio (arba fūlios)
5. Tylos ir ramybės, kai yra pirmi keturi punktai.
6. Sekso pertraukose tarp pirmų keturių punktų.
7. Švarių ir neskylėtų kojinių.

Psio. Jei moteriškė moka šiuos 7 vyro gyvenimo stebuklus ne keisti į savo gyvenimo vertybes, o suvokti ir toleruoti, anos nei krūtinė, nei intelektas didesnės reikšmės vyrui nesudaro  cool.gif

wink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(monikiux @ 2008 04 19, 11:45)
Vyrams tik pasižiūrėti gražu į tas ilgakases ilgakojes, jie puikiai žino, kad ištikima, mylinti ir gerbianti jį gali būti ir ta pilka pelytė  mirksiukas.gif juk su išvaizda negyvensi  rolleyes.gif

visiškai sutinku su šiuo pasakymu. drinks_cheers.gif Būtent su išvaizda iš tikrųjų negyvensi, nes graži išvaizda - ne amžinas dalykas.
Nors vėl gi negalime sakyti, kad visi vyrai taip vienodai mąsto, juk ir moterų su reikalavimais yra biggrin.gif
Atsakyti
Ech, rašiau rašiau, ir viskas dingo doh.gif doh.gif
Noriu pasakyti relax savo atvejį- mano vyras yra aukštas, dailus, atrodo jaunesnis nei yra, gana sportiškas, o aš (mano akimis) niekuo neišsiskirianti iš kitų, tokia pumpuškėlė lotuliukas.gif , bet tai juk ne kliūtis būti kartu! tiesiog man pasisekė, jog sutikau žmogų, kuriam patiko mano vidus, kuris nesigilino į mano formas (aišku ir jam pasisekė, kad turi tokią mylinčią žmoną tongue.gif )
žodžiu, susitinki žmogų ir matai- limpa ar nelimpa, o kiti faktoriai yra antraeiliai rolleyes.gif bent jau mums taip buvo, dėl to esam laimingi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikiux: 20 balandžio 2008 - 12:56