P. Kummer knygoje, teigiama, kad pasąmonėje reikia kurtis kino filmus, t.y. vaizdinius. Jei jūs norit susirasti partnerį, jūs turite teigti:
Jaučiu, kaip šiuo momentu į mane kreipiasi toks partneris (partnerė), kokio man reikia. Žinau, kad galiu apdovonoti tą partnerį (partnerę) šiluma, meile, laime ir džiaugsmu. Žinau, kad mano pasąmonė pažįsta tą partnerį (partnerę) ir kad mes Apvaizdos nustatyti laiku susitiksime. Kaip tik tuoj paskambinsiu savo gyvenimo partneriui (partnerei), visiškai atitinkančiam mano įsivaizdavimą. Taip ir yra!
Vaizdiniai:
Kartu su įsivaizduojamu partneriu (partnere) įsijauskite į įvairiausias situacijas, leiskite jam (jai) kalbėti, kaip jam (jai) malonu kiekvieną dieną praleisti su jumis. Prisiglauskite prie įsivaizduojamo partnerio (partnerės). Leiskite jam (jai) kalbėti, kaip jis (ji) jus myli, ką jis (ji) ypač vertina jumyse, ir abu kuo labiau mėgaukitės tuo momentu.
Taip darydami, ramia sąžine galite įsivaizduoti tą žmogų, kuris jums labiausiai patinka. Tai nereiškia, kad jums būtinai reikia kaip tik to žmogaus, tačiau taip jums bus lengviau susidaryti norimo žmogaus paveikslą, labiau veikiantį jūsų jausmus.