Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(pepilota @ 2007 02 12, 19:33)
gal galetum parasyt smulkiau kas nesigauna? Gal kuo galesim padet?

nesigauna man nusiteikt pozityviai perskaiciau "pasamones galia" bet aplinkybe eina i kita puse...
nors galvoju, kad noriu kad taip butu.. vistiek galvodama abejoju.. netikiu, kad gali pasisekti man..nepasitikiu savo jegom...

noriu but su zmogum, kuri beprotiskai myliu.. isisvaizduoju kaip gera mums kartu, kaip dziaugiames vienas kitu...
o galutinis variantas - jis mane atstumia...

paskutiniu metu niekas nesiseka, i darba nenoriu, meciau mokslus.. nenoriu nieko...
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 02 12, 21:12)
nesigauna man nusiteikt pozityviai perskaiciau "pasamones galia" bet aplinkybe eina i kita puse...
nors galvoju, kad noriu kad taip butu.. vistiek galvodama abejoju.. netikiu, kad gali pasisekti man..nepasitikiu savo jegom...

noriu but su zmogum, kuri beprotiskai myliu.. isisvaizduoju kaip gera mums kartu, kaip dziaugiames vienas kitu...

paskutiniu metu niekas nesiseka, i darba nenoriu, meciau mokslus.. nenoriu nieko...

Laurute, vien del to kazkas nesigauna nereikia mesti mokslu ir nenoret i darba. Mums visiems kartais buna kriziu, bet negalima nuleisti ranku. Isivaizduok, jog esi mazas vaikas norintis mokintis vaiksciot. Juk irgi ne is karto gaunasi, bet po kiek laiko esant atkakliam ir tikint, kad gausis, taip ir atsitinka. Laurute, nenuleisk galvos, padesiu tavo blogai nuotaikai ir savijautai, kaip galesiu, tik tu nenuleisk ranku, buk gerute!
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 02 12, 21:12)

net kai atrodo, kad viskas yra priesingai, turi vaizduoteje matyti tokia situacija, kurios noretum. Ir po kiek laiko ja pritrauksi ir ji taps realybe.

Kiek skaiciau knygu, tai lyg ir nepatariama meiles reikaluose vizualizuoti konkretaus asmens.
Gal tavo pasamone tau yra paruosus tik tau tinkanti - idealu partneri, bet tu pati tai uzblokuoji.

Gal kitos ka daugiau zinot siuo klausimu.

Siandien jau 10dienu, kai saziningai dirbu 2k./d. kartais ir tris. Postumis jau ivyko. Daug atsakymu radau dabar skaitomoje knygoje.( nors buvau pradejus skaityti visai kita).
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 02 13, 01:55)
net kai atrodo, kad viskas yra priesingai, turi vaizduoteje matyti tokia situacija, kurios noretum. Ir po kiek laiko ja pritrauksi ir ji taps realybe.

Kiek skaiciau knygu, tai lyg ir nepatariama meiles reikaluose vizualizuoti konkretaus asmens.
Gal tavo pasamone tau yra paruosus tik tau tinkanti - idealu partneri, bet tu pati tai uzblokuoji.

Siandien jau 10dienu, kai saziningai dirbu 2k./d. kartais ir tris. Postumis jau ivyko. Daug atsakymu radau dabar skaitomoje knygoje.( nors buvau pradejus skaityti visai kita).

Sveikute, Pepilota!
As pamirsau, kuria diena as pati pradejau savo 90 dienu eksperimenta.. blush2.gif
Berods vasario 6d ? Kol kas prisipazistu, jog pora kartu praleidau... blush2.gif
Bet, zadu pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 02 13, 01:55)

Būtent taip. Paprasčiausiai reikia įsivaizduoti, kaip bus gera su juo, kaip jūs daug metų mylėsite vienas kitą, kokie jūs būsite laimingi, būdami kartu. wub.gif wub.gif
Tinkamiausia afirmacija: "Dabar į mano gyvenimą ateina toks vyras, kuris myli mane, ir atitinka mano skonį."
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 13, 10:06)
Būtent taip. Paprasčiausiai reikia įsivaizduoti, kaip bus gera su juo, kaip jūs daug metų mylėsite vienas kitą, kokie jūs būsite laimingi, būdami kartu. wub.gif  wub.gif
Tinkamiausia afirmacija: "Dabar į mano gyvenimą ateina toks vyras, kuris myli mane, ir atitinka mano skonį."

Aš tai skonį išmesčiau, nes aš visada įsivaizdavau vyrą, su kuriuo yra tiesiog gera būti kartu... Taip ir yra... Nors pagal mano skonį, į ką aš dariausi schmoll.gif jis visai netiko bigsmile.gif
Atsakyti
P. Kummer knygoje, teigiama, kad pasąmonėje reikia kurtis kino filmus, t.y. vaizdinius. Jei jūs norit susirasti partnerį, jūs turite teigti:

Jaučiu, kaip šiuo momentu į mane kreipiasi toks partneris (partnerė), kokio man reikia. Žinau, kad galiu apdovonoti tą partnerį (partnerę) šiluma, meile, laime ir džiaugsmu. Žinau, kad mano pasąmonė pažįsta tą partnerį (partnerę) ir kad mes Apvaizdos nustatyti laiku susitiksime. Kaip tik tuoj paskambinsiu savo gyvenimo partneriui (partnerei), visiškai atitinkančiam mano įsivaizdavimą. Taip ir yra! biggrin.gif

Vaizdiniai:

Kartu su įsivaizduojamu partneriu (partnere) įsijauskite į įvairiausias situacijas, leiskite jam (jai) kalbėti, kaip jam (jai) malonu kiekvieną dieną praleisti su jumis. Prisiglauskite prie įsivaizduojamo partnerio (partnerės). Leiskite jam (jai) kalbėti, kaip jis (ji) jus myli, ką jis (ji) ypač vertina jumyse, ir abu kuo labiau mėgaukitės tuo momentu. Taip darydami, ramia sąžine galite įsivaizduoti tą žmogų, kuris jums labiausiai patinka. Tai nereiškia, kad jums būtinai reikia kaip tik to žmogaus, tačiau taip jums bus lengviau susidaryti norimo žmogaus paveikslą, labiau veikiantį jūsų jausmus.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 13 vasario 2007 - 10:19
QUOTE(Laura_k @ 2007 02 12, 20:12)

nepyk, man truputėlį kvepia depresija...daryk ką nors, nes kitaip nueisi per toli... verysad.gif
Papildyta:
aš taip pat skaitau tokių knygų, jos mane užkabina, bet realiai suprantu, kad tai tik teorija. Kiekvienas netgi autoriu yra skirtingi, rašo iš savo varpinės...mums reikia labiau gilintis į save, savo vidinį balsą, savo norus, klausytio savo širdies. tuomet nebereikės kažką daryti per prievartą, priverstinai kurti vaizdinius...viskas vyks savaime, nes gyvensite pagal save, ne tiksliau savyje...
Atsakyti
Aristokratė
kada grąžinsi knygą Kumerio į biblę? biggrin.gif
aš bėgsiu iš paskos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fui @ 2007 02 13, 10:23)
nepyk, man truputėlį kvepia depresija...daryk ką nors, nes kitaip nueisi per toli... verysad.gif
Papildyta:
aš taip pat skaitau tokių knygų, jos mane užkabina, bet realiai suprantu, kad tai tik teorija. Kiekvienas netgi autoriu yra skirtingi, rašo iš savo varpinės...mums reikia labiau gilintis į save, savo vidinį balsą, savo norus, klausytio savo širdies. tuomet nebereikės kažką daryti per prievartą, priverstinai kurti vaizdinius...viskas vyks savaime, nes gyvensite pagal save, ne tiksliau savyje...

drinks_cheers.gif
knygos tik parodo kaip dirbti
o dirbti reikia su savimi
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 13, 10:29)
Aristokratė
kada grąžinsi knygą Kumerio į biblę? biggrin.gif
aš bėgsiu iš paskos biggrin.gif

lotuliukas.gif

jei mama neskaitys, tai gal kita savaite biggrin.gif
Atsakyti
dar pamiršau pridėti, kad be knygų mums į galvą neateitų, kad yra kažkas daugiau, nei fiziologiniai poreikiai...kažkas viduj kutentų, o mes nežinotume kas darosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 13, 10:57)
lotuliukas.gif

jei mama neskaitys, tai gal kita savaite  biggrin.gif

kai neši, pakuždėk kurią dieną mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fui @ 2007 02 13, 11:10)
dar pamiršau pridėti, kad be knygų mums į galvą neateitų, kad yra kažkas daugiau, nei fiziologiniai poreikiai...kažkas viduj kutentų, o mes nežinotume kas darosi... g.gif

jo, turi būti vidinis variklis
kaip Giedra Petraitis pasakė - aistra gyventi
Atsakyti